Mrsmoke95 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Να ρωτήσω κάτι το barcode που βγάζει στην ταυτότητα τι είναι ; οταν το χτυπάω μου λέει άκυρο ότι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Να ρωτήσω κάτι το barcode που βγάζει στην ταυτότητα τι είναι ; οταν το χτυπάω μου λέει άκυρο ότι είναι Ξαναχτύπα το σε λίγο μπας και ισιώσει. edit: δεν αστειεύομαι, δοκίμασε αργότερα, περιέχει url για το dilosi.services.gov.gr όπου φαίνεται αν είναι έγκυρο. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από SeaLion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Να ρωτήσω κάτι το barcode που βγάζει στην ταυτότητα τι είναι ; οταν το χτυπάω μου λέει άκυρο ότι είναι Το barcode σου είναι ουσιαστικά το ''εισιτήριό'' σου για να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους σε εστίαση-σινεμά κλπ. Αυτό σκανάρεται μέσω της εφαρμογής Covid Free GR από το άτομο της επιχείρησης που θα επιθυμείς να εισέρχεσαι ούτως ώστε να επικυρώνεται η εγκυρότητα των στοιχείων σου και η ισχύς του εμβολιασμού σου/πιστοποιητικού νόσησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Apollonian είπε Το barcode σου είναι ουσιαστικά το ''εισιτήριό'' σου για να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους σε εστίαση-σινεμά κλπ. Αυτό σκανάρεται μέσω της εφαρμογής Covid Free GR από το άτομο της επιχείρησης που θα επιθυμείς να εισέρχεσαι ούτως ώστε να επικυρώνεται η εγκυρότητα των στοιχείων σου και η ισχύς του εμβολιασμού σου/πιστοποιητικού νόσησης. QR Code λέγεται, και αυτό του πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας δεν είναι εισιτήριο για τίποτα. Είναι άλλο αυτό του πιστοποιητικού COVID. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, SeaLion είπε QR Code λέγεται, και αυτό του πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας δεν είναι εισιτήριο για τίποτα. Είναι άλλο αυτό του πιστοποιητικού COVID. Ναι προφανώς και αναφέρομαι και στα δυο QR της εφαρμογής.. όπως είπα το πιστοποιητικό είναι το εισιτήριο και η ταυτοπροσωπία η ηλεκτρονική ταυτότητα για την επικύρωση των στοιχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Apollonian είπε Ναι προφανώς και αναφέρομαι και στα δυο QR της εφαρμογής.. όπως είπα το πιστοποιητικό είναι το εισιτήριο και η ταυτοπροσωπία η ηλεκτρονική ταυτότητα για την επικύρωση των στοιχείων. Ok, απλά επειδή ρώτησε για "το barcode που βγάζει στην ταυτότητα" - αν ξαναδιαβάσεις την απάντησή σου είναι σαν να αναφέρεσαι σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilianna Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giveway είπε Προφανώς και το σκέφτηκα αυτό. Το θέμα είναι οτι την κατέβασα σήμερα και όπως είναι φυσικό είναι η τελευταία εκδοση, δεν υπάρχει update. Τσέκαρε αν έχεις αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.gov.dcc.wallet και ΟΧΙ αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.gov.dcc.mini Έχουν βγάλει 2 εφαρμογές για κάποιο περίεργο λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1964 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Το έκανα και δεν βγαίνει η φωτογραφία μου μόνο τα στοιχεία και το barcode Γιατι ; Ξέρει κανεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) error access denied , αφου καταφέρει να μου στείλει sms μέσω Εθνικής μετά μου πετά στην καλύτερη "Δεν κατέστη δυνατή η σύνδεσή σας στο Taxisnet" ios13 τώρα "service unavailable" 😁 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά για το Qr της ταυτότητας, δεν το σκαναρετε αυτό, απλά την δείχνετε. Το γράφει κιόλας το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hehe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, korakios είπε error access denied , αφου καταφέρει να μου στείλει sms μέσω Εθνικής μετά μου πετά στην καλύτερη "Δεν κατέστη δυνατή η σύνδεσή σας στο Taxisnet" ios13 τώρα "service unavailable" 😁 παρομοιως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tierney Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Παιδιά για το Qr της ταυτότητας, δεν το σκαναρετε αυτό, απλά την δείχνετε. Το γράφει κιόλας το άρθρο Ποιός ο λόγος ύπαρξης του αν δεν σκανάρεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Φτάνω σχεδόν μέχρι το τέλος για να μου πει ότι Δεν κατέστη δυνατή η σύνδεσή σας στο Taxisnet Βαρέθηκα, αύριο πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Taoustaoys Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μα δεν γίνεται να φτιάξει κάτι το κράτος που να δουλεύει σωστά? Τόσο πια άχρηστοι είναι? Οι άλλοι δηλαδή πώς τα καταφέρνουν? Είναι δυνατόν να προσπαθώ από το πρωί να το κατεβάσω και να μη γίνεται? Μου έχει στείλει το govgr 100 μυνήματα με κωδικούς και μετά άκυρο ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Server error 500 , καινούριο αυτό αύριο πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα