aris25678 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 το δοκίμασα αλλα σε εμενα δεν βγάζει φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Με την σειρά μου προσπάθησα κι εγώ (iOS) και αφού μπαίνω με Taxis και ύστερα βάζω τον κωδικό που έρχεται με SMS, με πετάει και μου λέει ότι η σύνδεση στο Taxis απέτυχε. 🤦♂️ Επανειλημμένα το ίδιο πράγμα, υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή προφανώς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Done... (samsung fold 3 android 11) Μετά από μόλις 3 προσπάθειες.. Το σύστημα SMS είχε παγώσει αλλά κανένα πρόβλημα. Όλα λειτουργούν ΡΟΛΟΙ... Αμερική New York 2 μέρες προσπαθούσε συγγενής μου να βγάλει το πιστοποιητικό με τα εκεί συστήματα τους και δεν τα κατάφερε... οπότε θα πρέπει να είμαστε περίφανοι που λειτουργούν τόσο τέλεια τα συστήματα μας. Μπράβο στην κυβέρνηση και πάλι! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από tsarouc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lbit είπε Ερωτημα, ποιο ειναι το οφελος αυτης της εφαρμογης; για να μην κουβαλαω την ταυτοτητα μαζι μου; Να μην επιδεικνύεις την ταυτότητά σου μαζί με το πιστοποιητικό covid. Για ευκολία και προστασία δεδομένων (δεν βλέπει ο κάθε υπάλληλος μαγαζιού ολόκληρη την ταυτότητα με όλα τα στοιχεία) 1 ώρα πριν, lbit είπε Επισης εχω την εξης απορια, οταν η πανδημια τελειωσει ποιος θα ειναι ο σκοπος αυτης της εφαρμογης; Όταν τελειώσει η πανδημία τι νόημα θα έχουν όλα αυτά; Κανένα. Θα σβήσουμε τις εφαρμογές. 1 ώρα πριν, lbit είπε Αντε και την βαζω στο κινητο, θα συντηρείται το app με συνεχη updates για την ασφαλεια των στοιχειων μου, η θα βρεθουν μια μερα σε καποιο site εκτεθειμενα; Πως να βρεθούν από την εφαρμογή αυτή που έχει τα δεδομένα της μέσα στο κινητό σε κάποιο site? Μόνο αν είναι τρύπιο το κινητό σου. Μπορείς πάντα να σβήσεις το όποιο πιστοποιητικό από την εφαρμογή, είτε covid είτε ταυτοπροσωπίας. Επίσης είναι όπως λέγεται "πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας" κι όχι ταυτότητα με τα πλήρη στοιχεία σου. 1 ώρα πριν, lbit είπε Αν μετα βγει αλλη κυβερνηση τι θα γινει η εφαρμογη; Θα καταληξει στον καδο των αχρηστων οπως αλλες προηγουμενες επιδοτουμενες εφαρμογες; Ρητορική ερώτηση φαντάζομαι. Δεν "πετάγονται" πάντως πράγματα τα οποία δουλεύουν από την μια κυβέρνηση στην άλλη. Το αν βελτιώνονται ή εκσυγχρονίζονται πράγματα που φτιάχτηκαν πριν 15 χρόνια είναι άσχετο. 1 ώρα πριν, lbit είπε Γιατι να χασω τον χρονο μου για την εγκατασταση για ενα προγραμμα, για να αποφυγω απλα να βαλω την ταυτοτητα στην τσεπη μου; Δεν είναι υποχρεωτικό και δεν παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο έκανες να γράψεις το σχόλιό σου, αν χρησιμοποιείς ήδη το gov.gr για άλλες δουλειές. Αν είσαι mega-boomer, βαριέσαι τα διαδικαστικά ή λατρεύεις τα ΚΕΠ, ταυτοτητούλα στην τσέπη, εκτύπωση του πιστοποιητικού covid κι όλα "καλά." Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από SeaLion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsarouc είπε Done... (samsung fold 3 android 11) Μετά από μόλις 3 προσπάθειες.. Το σύστημα SMS είχε παγώσει αλλά κανένα πρόβλημα. Όλα λειτουργούν ΡΟΛΟΙ... Αμερική New York 2 μέρες προσπαθούσε συγγενής μου να βγάλει το πιστοποιητικό με τα εκεί συστήματα τους και δεν τα κατάφερε... οπότε θα πρέπει να είμαστε περίφανοι που λειτουργούν τόσο τέλεια τα συστήματα μας. Μπράβο στην κυβέρνηση και πάλι! Leaders είμαστε εμείς τώρα στην τεχνολογία. Παλιά η Αμερική. Στο δημόσιο τουλάχιστον, γιατί η Καλιφόρνια παραμένει το μόνο σημείο στον πλανήτη που μια προγραμματιστική ιδέα μπορεί να αποκτήσει περιτύλιγμα και άρα υπεραξία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Επίσης μόνο εγώ πρόσεξα ότι η φωτογραφία του άρθρου είναι του Κώστα Σκιαδά όταν ήταν πιτσιρικάς? ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ ρε μεγάλε από πότε έχεις να ανανεώσεις την ταυτότητα σου? Απλά γαμώ τις φάσεις.. εγώ μετά από 28 χρόνια έκανα ανανέωση τρομάρα μου... λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στις μητέρας μου δεν μπορεί να κατεβάσει την φωτογραφία και έτσι δεν γίνεται η φόρτωση σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsarouc είπε Επίσης μόνο εγώ πρόσεξα ότι η φωτογραφία του άρθρου είναι του Κώστα Σκιαδά όταν ήταν πιτσιρικάς? ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ ρε μεγάλε από πότε έχεις να ανανεώσεις την ταυτότητα σου? Απλά γαμώ τις φάσεις.. εγώ μετά από 28 χρόνια έκανα ανανέωση τρομάρα μου... λολ Ισχύει αυτό τελικά; Αναμένουμε τοποθέτηση από τον κύριο Σκιαδά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, great είπε Να παμε λιγο στα πιο σοβαρά και χρήσιμα, ξερει κανεις κατι για την ερωτηση μου; Απορία, αυτο εχει ενα barcode, ποια η χρησιμότητα? Μέσα στις 10 σελίδες... [και από το υπουργείο] 3 ώρες πριν, vporf είπε Σημειώνεται ότι το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για ελέγχους των πιστοποιητικών, σύμφωνα με τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της COVID-19. Δεν υποκαθιστά σε καμία άλλη περίπτωση την Αστυνομική Ταυτότητα, ούτε αποτελεί ταξιδιωτικό έγγραφο. Ως εκ τούτου, κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών COVID το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας απλώς επιδεικνύεται και δεν σκανάρεται από τους υπαλλήλους των καταστημάτων, παρά μόνο από τα αρμόδια κρατικά όργανα και μόνο κατόπιν αυθεντικοποίησής τους με Κωδικούς Δημόσιας Διοίκησης. Για ποιο λόγο μπορεί να σκαναριστεί από αρμόδια κρατικά όργανα, απροσδιόριστο. Βέβαια... και κάπως αναιρώντας τα παραπάνω, σκανάροντάς το αυτό το QR code, απλά έχει ένα URL: Όπως σχεδόν τα πάντα που εκδίδονται από το govgr είναι κι αυτό ένα "έγγραφο" πάνω σε ένα template (WALLET-LOGIN το συγκεκριμένο) για το οποίο το σύστημα σου λέει αν είναι έγκυρο ή όχι. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από SeaLion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brown Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δεν λειτουργεί..δεν κάνει σύνδεση με κωδικούς ταξις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALIEN-3- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, Apollonian είπε Με την σειρά μου προσπάθησα κι εγώ (iOS) και αφού μπαίνω με Taxis και ύστερα βάζω τον κωδικό που έρχεται με SMS, με πετάει και μου λέει ότι η σύνδεση στο Taxis απέτυχε. 🤦♂️ Επανειλημμένα το ίδιο πράγμα, υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή προφανώς. το ιδιο θεμα εχω και εγω ,εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες με android 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Οκά ψηφιακά πλέον και είναι όντως για καλό Αρκεί μην βρουν δικαιολογία να μας προτείνουν αργότερα και υποδόριο τσιπάκι γιατί αυτό σίγουρα θα έρθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε το ιδιο θεμα εχω και εγω ,εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες με android Δοκίμασα πριν λίγο μέσω κωδικών Τραπέζης (i-bank) και δούλεψε. Μάλλον το θέμα υπάρχει αποκλειστικά στο Taxis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALIEN-3- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Apollonian είπε Δοκίμασα πριν λίγο μέσω κωδικών Τραπέζης (i-bank) και δούλεψε. Μάλλον το θέμα υπάρχει αποκλειστικά στο Taxis. Δοκίμασα και με της τράπεζας που τα εχω επικυρωμένα αρκετές φορές. μου στέλνουν τον κωδικό στο κινητο το βαζω και μετα παίρνω μήνυμα οτι απετυχε η συνδεση με taxis . ισως να φταίει που δεν εχω την κλασικη ταυτοτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, SeaLion είπε Μέσα στις 10 σελίδες... [και από το υπουργείο] Για ποιο λόγο μπορεί να σκαναριστεί από αρμόδια κρατικά όργανα, απροσδιόριστο. Βέβαια... και κάπως αναιρώντας τα παραπάνω, σκανάροντάς το αυτό το QR code, απλά έχει ένα URL: Όπως σχεδόν τα πάντα που εκδίδονται από το govgr είναι κι αυτό ένα "έγγραφο" πάνω σε ένα template (WALLET-LOGIN το συγκεκριμένο) για το οποίο το σύστημα σου λέει αν είναι έγκυρο ή όχι. Σε ευχαριστώ πολύ ! Απο τα αρμοδια οργανα (αστυνομια δηλαδη) προφανως θα εχουν αλλο app για να ελενξουν το validity και αυτο που δειχνει. Βεβαια, και εγω δεν το καταλαβαινωμ, ουτε οτι δεν μπορει να γινει, ειναι παρα πολυ απλο, οπως σκαναρεις με το COVID FREE να σκαναρεις και αυτο και να σου λεει εαν ειναι valid αυτο που βλεπει. Διοτι πραγματικα ενα απλω GIMP ειναι να αλλαξεις φωτογραφια ΄λη και στοιχεια και παμε παλι απο την αρχη στο χρισιμοποιηουν τα πιστοποιητικα αλλων και πιαστηκαν 200 ατομα με πλαστα πιστοποιητικα με το ιδιο ονομα. Το μονο που σε καλυπτει ειναι το QR Code (οχι δεν θα μπω σε κουβεντες ενας "hacker" βγαζει δικο του) μιλαμε για τον πιτσιρικά και τον ανευθηνο που απλα εχει το ιδιο με τον φιλο του μπροστα για να μπουν να ακουσουν μουσικαρες και ποταρες! Οποτε αυτοματα ειναι και λιγο "αχρηστο" για το apple watch. Επειδη ομως εχω εμπιστοσυνη στον Πιερρακάκη θεωρω οτι θα βγει update για το app Και θα σκανάρετε για το validity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα