Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 25 minutes ago, The_Judas said: Στη μητέρα μου που δεν έχει ebanking δεν δουλεύει η προσθήκη στο εθνικό μητρώο, παρόλο που το κινητό είναι στο όνομά της. Αναγκάστηκα να κλείσω ραντεβού στα ΚΕΠ. Το καλό μετά από αυτό είναι ότι θα έχετε full access στις "υπηρεσίες του gov". Δλδ θα κάνετε μόνοι σας υπεύθυνες δηλώσεις/εξουσιοδοτήσεις/κτλπ ότι ώρα και μέρα σας κατέβει, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε κάπου (ΚΕΠ) εργάσιμες μέρες/ώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Ερωτημα, ποιο ειναι το οφελος αυτης της εφαρμογης; για να μην κουβαλαω την ταυτοτητα μαζι μου; και αν χρειαζομαι την ταυτοτητα σε μια Τραπεζα ας πουμε για να κανω μια δουλειά θα χρειαζομαι και την πραγματικη ταυτοτητα; Επισης εχω την εξης απορια, οταν η πανδημια τελειωσει ποιος θα ειναι ο σκοπος αυτης της εφαρμογης; Αντε και την βαζω στο κινητο, θα συντηρείται το app με συνεχη updates για την ασφαλεια των στοιχειων μου, η θα βρεθουν μια μερα σε καποιο site εκτεθειμενα; Αν μετα βγει αλλη κυβερνηση τι θα γινει η εφαρμογη; Θα καταληξει στον καδο των αχρηστων οπως αλλες προηγουμενες επιδοτουμενες εφαρμογες; Γιατι να χασω τον χρονο μου για την εγκατασταση για ενα προγραμμα, για να αποφυγω απλα να βαλω την ταυτοτητα στην τσεπη μου; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά στην φώτο ο Σκιαδάς είναι; Τώρα το πρόσεξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, lbit είπε Επισης εχω την εξης απορια, οταν η πανδημια τελειωσει ποιος θα ειναι ο σκοπος αυτης της εφαρμογης; Θα βρουν κατι να το κανεις συνηθως οτι γίνεται προς το κακο δρν αλλαζει (κακο ισον ελεγχος) 3 λεπτά πριν, lbit είπε Αντε και την βαζω στο κινητο, θα συντηρείται το app με συνεχη updates για την ασφαλεια των στοιχειων μου, η θα βρεθουν μια μερα σε καποιο site εκτεθειμενα; Το μομο σίγουρο. Πρωτα απο ολα θα επρεπε να εχει κωδικο εισοδου αλλα τινλεω τώρα Αν σου κλέψουν κινητό ειναι δύσκολα πλεον τα πράγματα Οσο για την εφαρμογη και αν θα αλλαξει κυβέρνηση παιζει και αυτο να βγαλουν την δικη τους και ετσι να βρουν νεο τροπο να δινουν χρημα σε δθκους τους οπως χρονια και χρόνια αλώστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Το καλό μετά από αυτό είναι ότι θα έχετε full access στις "υπηρεσίες του gov". Δλδ θα κάνετε μόνοι σας υπεύθυνες δηλώσεις/εξουσιοδοτήσεις/κτλπ ότι ώρα και μέρα σας κατέβει, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε κάπου (ΚΕΠ) εργάσιμες μέρες/ώρες. Εδώ και πολύ καιρό, τουλάχιστον χρόνο, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με ΚΕΠ online. Το είχα κάνει όταν ενοποίησα τα 2 ΑΜΚΑ του πατέρα μου σε ένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, lbit είπε Γιατι να χασω τον χρονο μου για την εγκατασταση για ενα προγραμμα, για να αποφυγω απλα να βαλω την ταυτοτητα στην τσεπη μου; Μόνο αυτό θα σχολιάσω. Περισσότερο χρόνο έχασες γράφοντας αυτό το σχόλιο από το να είχες κατεβάσει την εφαρμογή. Αν δε σου (και στον οποιοδήποτε δλδ) αρέσει απλά δε το κατεβάζεις. Επίσης αν πας σε ένα πολύχωρο όπως πχ το MacArthur που βγάζεις την ταυτότητα κάθε πέντε λεπτά, 100 φορές για να μπεις στα καταστήματα, πίστεψέ με κερδίζεις πολύ χρόνο με την εφαρμογή, συν το βάλε βγάλε που χαλάσαμε τις ταυτότητες μας. Αντε να βγει η ψηφιακή να τελειώνουμε. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από Jake07 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Η ταυτοποίηση από το κινητό ισχύει μόνον για το πιστοποιητικό εμβολιασμού κι όχι για τίποτα άλλο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, kinitos είπε Θα βρουν κατι να το κανεις συνηθως οτι γίνεται προς το κακο δρν αλλαζει (κακο ισον ελεγχος) Το μομο σίγουρο. Πρωτα απο ολα θα επρεπε να εχει κωδικο εισοδου αλλα τινλεω τώρα Αν σου κλέψουν κινητό ειναι δύσκολα πλεον τα πράγματα Οσο για την εφαρμογη και αν θα αλλαξει κυβέρνηση παιζει και αυτο να βγαλουν την δικη τους και ετσι να βρουν νεο τροπο να δινουν χρημα σε δθκους τους οπως χρονια και χρόνια αλώστε Ο καινούριος διαγωνισμός για τον ενιαίο αριθμό αυτό το νόημα έχει. Να μην έχεις καμία επίπτωση όταν θα χάνεις ταυτότητα. Γιατί θα κάθονται όλα κάτω από τον αριθμό αυτό. btw θα είναι τρια γράμματα + το αφμ σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 minutes ago, skiabox said: Εδώ και πολύ καιρό, τουλάχιστον χρόνο, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με ΚΕΠ online. Το είχα κάνει όταν ενοποίησα τα 2 ΑΜΚΑ του πατέρα μου σε ένα. Ναι, αλλά χωρίς την ταυτοποίηση αριθμού κινητού που πήγε να κάνει τώρα ο Judas στο ΚΕΠ για την μητέρα του, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Ναι, αλλά χωρίς την ταυτοποίηση αριθμού κινητού που πήγε να κάνει τώρα ο Judas στο ΚΕΠ για την μητέρα του, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Μήπως μιλάς για πολύ extreme περιπτώσεις που δεν υπάρχει account taxisnet ή σε τράπεζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Μόλις το κατεβασα αλλα δεν ειναι η δικια μου φωτογραφια στο πιστοποιητικο!!!!! Και σε μένα, βγάζει τη φωτογραφία μιας γριάς, αν είναι δυνατόν, το δοκίμασα και με κωδικό τράπεζας τα ίδια και τελικά το αφαίρεσα, για γέλια και για κλάματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios68 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρεπει να ενημερωσεις το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) για το ΑΦΜ σου. Απο εδω τραβαει για ολες τις υπηρεσεις του gov.gr το email και Κινητο. πχ SMS OTP για κινητο. Θα σου ζητησει να κανεις επαληθεση του email και του κινητο με τους εξης τροπους. 1. κωδικους e-banking μιας τραπεζας που εχετε δηλωσει το κινητο στο λογαριασμο σου 2. με vodafone, wind, cosmote (το κινητο σου ειναι στο ονομα και αφμ σου) 3. επισκεψη στο ΚΕΠ αν δεν δουλεψουν τα παραπανω https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από nektarios68 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Αυτό ακριβώς. Μόλις το έκανα και δεν μου πήρε ούτε ένα λεπτό κυριολεκτικά. Βέβαια το πρωί προσπαθούσα κανένα δίωρο και έτρωγα άκυρο αλλά τότε ήμουν αναλφαβητος. Μετά το φαγητό αλφαβητοποιηθηκα και εγενα μορφωμένος. Με έσωσες.. Και εγώ πάλευα από το πρωί, το σπανακορυζο έκανε το θαύμα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemom Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σημειώνεται πως η ταυτοποίηση μέσω της εφαρμογής δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ταξιδιωτικό έγγραφο. Το ενδιαφέρον είναι αλλού: στις φωτογραφίες που έχουν ψηφιοποιηθεί ακόμα και για αυτήν την ταυτότητα που έβγαλες πριν δεκαετίες και στα glitches που αναφέρονται παραπάνω και αρκετοί αναφέρουν πως τους εμφάνισε φωτογραφφίες άλλα αντ' άλλων, που σημαίνει πως η δουλειά έχει δρόμο ακόμα. Με τον πιο απλό image editor πάντως, προσφέρεται μια απλή κερκόπορτα για πλαστοπροσωπίες και πρόσβαση σε ανεμβολίαστους. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από nemom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 23 minutes ago, skiabox said: Μήπως μιλάς για πολύ extreme περιπτώσεις που δεν υπάρχει account taxisnet ή σε τράπεζα; Οχι, μιλάω για περιπτώσεις που δεν έχει κάνει κάποιος ταυτοποίηση στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, ενώ έχει και τα 2 αυτά που αναφέρεις. Αν δεν έχεις κάνει αυτή την ταυτοποίηση, ώστε το "gov" να ξέρει ότι πράγματι του ανήκει ο συγκεκριμένος αριθμός κινητού, δεν μπορεί πχ να κάνει αυτά που ανέφερα γιατί θέλουν 2FA με SMS στον αριθμό του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα