insomniac01 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, skiabox είπε Είμαστε παγκόσμιοι leaders πλέον στο κομμάτι της μηχανογράφησης.Ακόμα και τα αμερικανικά κυβερνητικά sites είναι τραγικά. Τι είναι; Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ούτε το νύχι των ΗΠΑ δεν φτάνει η Ελλάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Just now, insomniac01 said: Τι είναι; Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ούτε το νύχι των ΗΠΑ δεν φτάνει η Ελλάδα. Λαλακης ο εισαγωμενος κι εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Το πόσοι τεχνολογικά αναλφάβητοι υπάρχουν σε ένα forum τεχνολογίας είναι απίστευτο. Android και πέρασα σε 3 άτομα την ταυτοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jikarous Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Το φακέλωμα έρχετε όλο κια πιο κοντα και το τσιπαρισμα μας χτυπαει την πορτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 7 minutes ago, fytotech said: Το πόσοι τεχνολογικά αναλφάβητοι υπάρχουν σε ένα forum τεχνολογίας είναι απίστευτο. Android και πέρασα σε 3 άτομα την ταυτοποίηση. Χαλαρωσε. Ουτε σε εμενα δουλευει. Ειναι ανα περιπτωση. Άμεσος εσυ να ονομάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, fytotech είπε Το πόσοι τεχνολογικά αναλφάβητοι υπάρχουν σε ένα forum τεχνολογίας είναι απίστευτο. Android και πέρασα σε 3 άτομα την ταυτοποίηση. Αυτό ακριβώς. Μόλις το έκανα και δεν μου πήρε ούτε ένα λεπτό κυριολεκτικά. Βέβαια το πρωί προσπαθούσα κανένα δίωρο και έτρωγα άκυρο αλλά τότε ήμουν αναλφαβητος. Μετά το φαγητό αλφαβητοποιηθηκα και εγενα μορφωμένος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Επιτελους! τα εχουμε ξαναπει αντε να μπει και κανονικα να γλυτωσουμε απο το Επιστολοχαρτο για ταυτότητα. Απορία, αυτο εχει ενα barcode, ποια η χρησιμότητα? Ρωταω γιατι απο το apple watch βλεπεις το barcode. Δοκιμασα να σκαναρω απο το wallet στο κινητο απο την εφαρμογη που σκαναρει τα πιστοιποιητικα αλλα βγαζει ακυρο. Θεωρησα οτι θα το σκαναρει και θα βγαινει ουσιαστικα η ταυτοπροσοποια. Ξερει κανεις -σοβαρα- αν αυτος ειναι ο σκοπος με καποια αναβαθμισει που ερχετε. Γιατι τα barcodes τα εχω κανει merge σε μια φωτογραφια και απλα δειχνω αυτην απο το κινητο, ή το watch. Τωρα στο watch δεν εχει νοημα το barcode της ταυτοπροσοποιας. Και για οσους απορειτε για την φωτογραφια που την βρηκαν, απλα ειναι, ουτως η αλλως οποιος εχει ταυτοτητα "καινουρια" με λατινικους, η φωτογραφια ειναι digital στο αρχειο. Μπορειτε να το δειτε εαν εχετε κανει επικυρωση στοιχειων στις τραπεζες που το κανει αυτοματα με κωδικους taxisnet. Το ειχα κανει πριν απο δυο μηνες και λιγο και εγω ξαφνιαστηκα που την ειδα μπροστα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Στο μητρώο επικοινωνίας τώρα όσες φορές έχω δοκιμάσει να προσθέσω τηλέφωνο χωρίς να χρησιμοποιήσω ebanking με παραπέμπει στον Δήμο, δεν ξέρω αν το διόρθωσαν Στη μητέρα μου που δεν έχει ebanking δεν δουλεύει η προσθήκη στο εθνικό μητρώο, παρόλο που το κινητό είναι στο όνομά της. Αναγκάστηκα να κλείσω ραντεβού στα ΚΕΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) taxis + e-banking = φακέλωμα ε=mc2 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από makis269 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Τι είναι; Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ούτε το νύχι των ΗΠΑ δεν φτάνει η Ελλάδα. Για ρώτα και τον Brad Traversy που μένει Αμερική να σου πει τη γνώμη του. (Για όσους δεν γνωρίζουν ο Brad Traversy είναι ο πιο δημοφιλής tutor στον πλανήτη σε θέματα πληροφορικής, και έχει γράψει και ο ίδιος, πόσο τρισάθλια είναι τα κυβερνητικά sites των ΗΠΑ). Επίσης επειδή είμαι ο expert στην απομυθοποίηση, να σημειώσω ότι ο ίδιος ο Brad έχει τουιτάρει πολλές φορές ότι δεν του αρέσει ο τρόπος που ξοδεύονται οι φόροι που πληρώνει. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από skiabox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 εμενα μου βγαζει συνεχεια μηνυμα λαθους "δεν κατεστη δυνατη η συνδεση σας στο taxisnet" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CondorOne Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Διαβάζω εδώ όλα τα beta testing που κάνατε στην εφαρμογή, αλλά ούτε ένας να σχολιάσει ποιο το πραγματικό όφελος της εν λόγω εφαρμογής και των πιστοποιητικών εν γένει; Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο σε όλους πως είτε έχεις το "πράσινο διαβατήριο" είτε όχι, είναι το ίδιο και το αυτό από υγειονομική άποψη; Ή μήπως τόσο πολύ σας αρέσει η ελεγχόμενη είσοδος και την επικροτείτε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, MySql είπε εμενα μου βγαζει συνεχεια μηνυμα λαθους "δεν κατεστη δυνατη η συνδεση σας στο taxisnet" Μου έχει συμβεί και εμένα από προσπάθεια σύνδεσης στην ιστοσελίδα του taxisnet όταν ήμουν εκτός σπιτιού. Συνεπώς πρέπει να υπάρχει θέμα με το taxisnet και την σύνδεση από internet κινητής τηλεφωνίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Σε εμένα ενώ περνάει την ταυτότητα, δεν εμφανίζει εικόνα και μόλις κλείνω την εφαρμογή εξαφανίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 εμενα οταν βαζω το νουμερο επιβεβαίωσης μενει σε μια λευκη οθονη.😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα