adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, DimAslan είπε έχει μπουκώσει το σύστημα. κι εμενα ενω εβαλε error τελικα τα ειχε παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Johndra01 είπε Έβγαζε και σε εμένα θέμα με την εισαγωγή της ταυτότητας από το taxisnet, επιλύθηκε όταν έκανα επαλήθευση του αριθμού κινητού εδώ. Και σε μένα έπαιξε έτσι! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 13 minutes ago, kostthem said: δεν επιβεβαιώνει την ταυτότητα κατά την ανάγνωση του qr της Μπηκα να σχολιασω το ιδιο πραγμα, αρα το QR θα σκαναρεται κι αυτο; Δεν αρκεί απλά να την δείξουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δουλεύει η εφαρμογή, απλά θέλει λίγο προσπάθεια. Το πέρασα με εισαγωγή TaxisNet κωδικούς με την 3η προσπάθεια. (κολλούσε στο τελευταίο βήμα & έβγαζε error). Και γενικά το gov και όλα τα ηλεκτρονικά έγγραφα είναι από τα καλά που έγιναν γρήγορα λόγω κορονοιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, bill89 είπε Και σε μένα έπαιξε έτσι! ΘΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
youraccount Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 3 φορές προσπάθησα, μπήκα κανονικά στο taxisnet, πήρα SMS, το έβαλα...και μετά δήθεν αδυναμία με το taxisnet. ΓΤΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα μου το πέρασε αφού περίμενα κανένα πεντάλεπτο - δεκάλεπτο, ξαναδοκίμασα και οκ. Στης συζύγου το ίδιο ακόμα άρα πιστεύω έχουν πέσει πολλά αιτήματα μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Να χάσεις το κινητό και να πρέπει να βγάλεις και νέα ταυτότητα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DelsinGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό που μου φαίνεται εκνευριστικό είναι ότι αντί να κάνουν μια εφαρμογή που να παρέχει τη ταυτότητα με ένα πιο κομψό τρόπο αφού δεν έχουμε αξιωθεί να αλλάξουμε, πάνε απλά και πετάνε εκατομμύρια σε μια εφαρμογή με όνομα covid free. Σωστή κίνηση, για χαζούς λόγους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μπαίνει στο wallet του ios η ταυτοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetlf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, bill89 είπε Και σε μένα έπαιξε έτσι! Και σε μένα έτσι δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakis1991 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Σε μένα πάντως ακόμα δεν μου δίνει την δυνατότητα να περάσω την ταυτότητα στην εφαρμογή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, kariolikos είπε Μπαίνει στο wallet του ios η ταυτοτητα? Nai 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akarafot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, kariolikos είπε Μπαίνει στο wallet του ios η ταυτοτητα? Εγώ προσπάθησα και δεν με άφηνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariolikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, akarafot είπε Εγώ προσπάθησα και δεν με άφηνε... Και εγω.. Δώσε μας τα φώτα σου αγαπητέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα