Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, θέλω να περάσω ένα καλώδιο από τον χώρο του κινητήρα στην καμπίνα. Καμία πρόταση από που να το περάσω? Το αυτοκίνητο είναι opel corsa c 2004 μοντέλο. Η μία είσοδος στην καμπίνα που είναι από την ντιζα του χειρόφρενου δεν παίζει(δεν αναφέρω τον λόγο). Γνωρίζει κάποιος άλλος κάποια άλλη είσοδο για την καμπίνα?
greekfragma Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 όλο βίδες το κάνεις το κορσάκι και χωρίς γνώσεις αλλά ψάχνοντας βοήθεια μέσω ίντερνετ. και από ότι διαβάζω και θυμάμαι στο ιστορικό έχεις προκαλέσει και μικροπροβλήματα στις προσπάθειες να βάλεις χέρι. τώρα πάλι λες καλώδιο.... ούτε διατομή, ούτε τι είδους καλώδιο και τι δουλειά θα κάνει. αν δε τα πεις θα πάρεις και λάθος απαντήσεις. συνήθως καλώδια περνάνε μαζί με τα ρεύματα προς την ασφαλειοθήκη στο σημείο που επικοινωνούν με καμπίνα. ντουλαπάκι-κεντρικό ταμπλώ-κάτω αριστερά από τιμόνι κοντά στο λεβιέ του καπώ. η είσοδος από ντίζα χειρόφρενου γιατί δεν αναφέρεις λόγο δηλαδή; τι το κακό έχει; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Και εσύ φίλε είσαι ένα παράδειγμα του πως έχουμε φτάσει σαν χώρα εδώ που έχουμε φτάσει. Δεν σου ζήτησα να ασκήσεις κριτική σε μένα αλλά μια άποψη. 1ον το αν έχω προκαλέσει ζημιές στο αυτοκινητο ασε να το ξέρω εγώ 2ον Δεν ξέρεις τι γνώσεις έχω και πάνω σε τι θέματα. Όταν κάποιος ζητάει μια γνώμη Δεν είναι πάντα ότι δεν ξέρει κάτι,απλά θέλει και μια άλλη οπτική. Ωστόσο σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και καλό σου βράδυ.
nick#18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Απο οσο καταλαβαινω θες να περασεις καλωδιο για ενισχυτη... ριξε μια ματια εδω... https://www.corsa-c.co.uk/threads/installing-an-amplifier-wiring-kit-active-subwoofer-wiring.76234/?id=76234 σε γενικες γραμμες πας να το περασεις ειτε απο εκει που περνανε και αλλα μαζι, ειτε απο καποια λαστιχενια ταπα που θα εχει στον καθρευτη του κινητηρα. 20 λεπτά πριν, greekfragma είπε η είσοδος από ντίζα χειρόφρενου γιατί δεν αναφέρεις λόγο δηλαδή; τι το κακό έχει; Μερικοι απο τους λογους που μου ερχονται στα γρηγορα: 1. Δεν εχεις που να στηριξεις το καλωδιο.. 2. Αντε και το στηριξες, θα στο λιωσει η εξατμιση γιατι καπου θα πρεπει να περνανε πολυ κοντα αυτα τα 2 3. Δεν στο ελιωσε η εξατμιση, βρηκες καπου και του χαλασες τη μονωση... παιζει να σου κανει και τρυπα στο πατωμα αν ειναι χοντρο το καλωδιο μεχρι να καει η ασφαλεια! 2
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Καπου στον καθρέπτη ,εκεί που περνάει η ντίζα του καπώ και άλλα καλώδια θα μπορέσεις να το περάσεις.Θελει και λίγο προσπάθεια να πεσεις στα γόνατα εκεί που ειναι τα πεντάλ να δεις που θα σκάσει.Βάλε σαν ατσαλίνα ένα συρμα ή μια μεταλλική κρεμάστρα και τράβα το καλώδιο. 1
greekfragma Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, nick#18 είπε Απο οσο καταλαβαινω θες να περασεις καλωδιο για ενισχυτη... ριξε μια ματια εδω... https://www.corsa-c.co.uk/threads/installing-an-amplifier-wiring-kit-active-subwoofer-wiring.76234/?id=76234 σε γενικες γραμμες πας να το περασεις ειτε απο εκει που περνανε και αλλα μαζι, ειτε απο καποια λαστιχενια ταπα που θα εχει στον καθρευτη του κινητηρα. Μερικοι απο τους λογους που μου ερχονται στα γρηγορα: 1. Δεν εχεις που να στηριξεις το καλωδιο.. 2. Αντε και το στηριξες, θα στο λιωσει η εξατμιση γιατι καπου θα πρεπει να περνανε πολυ κοντα αυτα τα 2 3. Δεν στο ελιωσε η εξατμιση, βρηκες καπου και του χαλασες τη μονωση... παιζει να σου κανει και τρυπα στο πατωμα αν ειναι χοντρο το καλωδιο μεχρι να καει η ασφαλεια! εγώ τους λόγους τους ξέρω φίλε...αλλά ήθελα να δω τι θα απαντήσει ο TS που προσβάλλει κιόλας αμέσως πιο πάνω. anyways...ώρα καλή στη πρύμνη του και ας χώσει και καμιά έξτρα ασφάλεια στη γραμμή πριν ανατιναχτεί το κορσάκι με τόσα καλώδια και πατέντες που έχει φάει και θα φάει. 1
Haldol Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Απ' όσο γνωρίζω υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία (μαρκαρισμένα με κάποιο σύμβολο) στα οποία μπορείς να οδεύσεις καλώδιο. Έχει γίνει η πρόβλεψη απ' το εργοστάσιο δηλαδή. Για ενισχυτή μιλάμε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα