Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμφανίστηκε ο δεδδηε και ζητά να βγουν οι μετρητές έξω από την πολυκατοικία.

Αυτό συνεπάγεται πολλά κόστη αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω για το κόστος του δεδδηε γιατί στο site του δεν γράφει κάτι.

Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία ?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό συνεπάγεται πολλά κόστη αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω για το κόστος του δεδδηε γιατί στο site του δεν γράφει κάτι.

Καλησπερα... Γιατι το ζητησε;; Καποιος λογος  θα υπαρχει;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

το πιο πιθανό είναι να έχουν βαρεθεί να έρχονται να το κόβουν για φέσια και να χαλάνε σφραγίδες για ρευματοκλοπές.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Τους κάλεσα για ΑΛΛΟ λόγο και μου είπαν ότι βάση νόμου οι μετρητές πρέπει να είναι ΕΞΩ από την πολυκατοικία !!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Τους κάλεσα για ΑΛΛΟ λόγο και μου είπαν ότι βάση νόμου οι μετρητές πρέπει να είναι ΕΞΩ από την πολυκατοικία !!!!

Δεν νομιζω να πολυ ισχυει αυτο...Μηπως παιζει κατι αλλο;; Ειχατε προβλημα με ατομα και με τις παροχες;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Δεν νομιζω να πολυ ισχυει αυτο...Μηπως παιζει κατι αλλο;; Ειχατε προβλημα με ατομα και με τις παροχες;;;

Στο ερώτημα, ξέρεις να απαντήσεις ?

Σίγουρα, όχι.

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Μηπως ηταν μαιμου δεδδυε και εψαχναν τιποτε άλλο;

Οχι, το έψαξα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στο ερώτημα, ξέρεις να απαντήσεις ?

Σίγουρα, όχι.

Οχι, το έψαξα.

Σε ποια περιοχη του Δεδδηε εισαι;; Υπαρχει αυτο που θα  ζητηθουν να βγουν οι παροχες εκτος... Αλλα δεν πολυ γινεται...Καποιος λογος  θα υπαρχει για ζητηθει;; Δεν ανεφεραν κατι;;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι μετρητές θα πρέπει να είναι τοποθετημένοι σε μέρος που ο δεδεηε μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, αν βρίσκονται σε μέρος που κλειδώνει απαγορεύοντας την πρόσβαση μπορεί να ζητηθεί να μεταφερθούν.

Επεξ/σία από nvel
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σε πολυκατοικία μπορούν να μπουν οι μετρητές στο κλιμακοστασιο, δεν ξέρω αν έχει βγει νέος νόμος που σου είπαν. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν χρεώνει τίποτα για αυτή τη δουλειά (την μετακόμιση των μετρητών), οι ιδιοκτήτες όμως θα πρέπει να τοποθετήσουν πίλαρ (στύλους μετρητών), να τραβήξουν γραμμές από αυτά μέχρι τις ηλεκτρικές τους εγκαταστάσεις, και φυσικά να βγάλουν νέες ΥΔΕ. Για να μάθεις το κόστος των παραπάνω, απευθύνσου σε ηλεκτρολόγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μετατόπιση των μετρητών σε παλιά κτίρια που τους έβαζαν στο εσωτερικό, γίνεται μόνο με αίτηση των ιδιοκτητων. 

Η μετατόπιση των μετρητών για να ζητηθεί έτσι, σημαίνει πως μάλλον υπάρχει σοβαρός λόγος, αναφέρθηκε ήδη. 

Οπως και να χει, ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να ζητάει ότι θέλει. Η μετατόπιση μετρητών στο πεζοδρόμιο, σε πάρα πολλές κυρίως παλιές πολυκατοικιες σε πυκνοκατοικημενες περιοχές είναι απλά αδύνατη λόγω έλλειψης χώρου στην πρόσοψη και αποτελεί φυσικά μια δαπανηρη διαδικασία από μέρους ιδιοκτητών στο δικό τους κομμάτι από το ρολόι και μέσα.

Γνωμη μου. Ζητήστε εγγραφως να σας αναφέρουν αιτιολογία που το ζητάνε αυτό. Αν η αιτιολογία είναι αυτό που ανεφεραν κάποιοι, βρείτε τα με τους υπόλοιπους ενοίκους για να μπορούν να μετρήσουν τα ρολόγια και να μην δημιουργείτε προβλήματα, να το αναφέρετε αυτό εγγράφως στον ΔΕΔΔΗΕ πως από εδώ και πέρα θα έχουν κανονικά πρόσβαση. 

Αν έχετε βάλει καμία καγκελοπορτα όπως κάποιοι έξυπνοι για να κλέβουν ρεύμα και να μη μπορούν να ελέγξουν, ξηλώστε την.

Επεξ/σία από Basilhs23___

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...