Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι-ες,

Έχω ένα iPhone XS που έχει φρακάρει από μνήμη. Να φανταστείτε γιανα βγάλω μια φωτογραφία σβήνω μια άλλη.
Προσπαθώ να κάνω back up τις φωτογραφίες αλλά μου βγάζει σφάλμα κατά την μεταφορά σε windows 10 pro. 
επίσης κάνω back up με iTunes αλλά δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες συμπεριλαμβάνονται στο back up γιατί ψάχνω μέσα στο pc αλλά οι φωτογραφίες πουθενά.

έχετε να προτείνετε καμία λύση γιανα τις περάσω στο pc με ασφάλεια .

ευχαριστω 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gatetofreddom είπε

Καλησπέρα φίλοι-ες,

Έχω ένα iPhone XS που έχει φρακάρει από μνήμη. Να φανταστείτε γιανα βγάλω μια φωτογραφία σβήνω μια άλλη.
Προσπαθώ να κάνω back up τις φωτογραφίες αλλά μου βγάζει σφάλμα κατά την μεταφορά σε windows 10 pro. 
επίσης κάνω back up με iTunes αλλά δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες συμπεριλαμβάνονται στο back up γιατί ψάχνω μέσα στο pc αλλά οι φωτογραφίες πουθενά.

ευχαριστω 

Γιατί δεν τις περνάς στο Google photos να ξεμπερδεύεις; 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/12/2021 στις 9:42 ΜΜ, gatetofreddom είπε

Καλησπέρα φίλοι-ες,

ευχαριστω 

βαζε τες η λιγες λιγες στον υπολογιστη 

οσες φορες εχω κανει backup  στα itunes δεν ειχα απολεια απο φωτογραφιες και οτι αλλο ειχε μεσα η συσκευη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν συνδεθείς στο iCloud από το pc δεν μπορείς να κατεβάσεις  τις φωτό;

Επεξ/σία από hiphone2020

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...