gta Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα ένα νέο iphone και σκέφτομαι να μεταφέρω όλα τα δεδομένα από το παλιό. Να το κάνω η να εγκαταστήσω τα πάντα από την αρχή μη μεταφέροντας φωτογραφίες και διάφορα δεδομένα. Η ερώτηση έχει να κάνει με το εάν κάνοντας την μεταφορά όλων από iphone σε iphone, μεταφέρω και σκουπίδια που πιθανώς να επιβαρύνουν μνήμη η και την λειτουργία του τηλεφώνου. Θα ήθελα την άποψή σας.
koutsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, gta είπε Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα ένα νέο iphone και σκέφτομαι να μεταφέρω όλα τα δεδομένα από το παλιό. Να το κάνω η να εγκαταστήσω τα πάντα από την αρχή μη μεταφέροντας φωτογραφίες και διάφορα δεδομένα. Η ερώτηση έχει να κάνει με το εάν κάνοντας την μεταφορά όλων από iphone σε iphone, μεταφέρω και σκουπίδια που πιθανώς να επιβαρύνουν μνήμη η και την λειτουργία του τηλεφώνου. Θα ήθελα την άποψή σας. Εννοείται να κάνεις μεταφορά από το παλιό iPhone! Δεν είμαστε με Android στο 2010 να χρειάζεται clean install για να δουλεύει σωστά το λειτουργικό. 4
Tasos19s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, gta είπε Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα ένα νέο iphone και σκέφτομαι να μεταφέρω όλα τα δεδομένα από το παλιό. Να το κάνω η να εγκαταστήσω τα πάντα από την αρχή μη μεταφέροντας φωτογραφίες και διάφορα δεδομένα. Η ερώτηση έχει να κάνει με το εάν κάνοντας την μεταφορά όλων από iphone σε iphone, μεταφέρω και σκουπίδια που πιθανώς να επιβαρύνουν μνήμη η και την λειτουργία του τηλεφώνου. Θα ήθελα την άποψή σας. Όταν τα βάλεις δίπλα δίπλα θα σε καθοδηγήσει ώστε να τα ρυθμίσεις να περάσει όλα τα δεδομένα από το ένα στο άλλο Δεν χρειάζεται να τα περάσεις χειροκίνητα είναι εντελώς ανούσιο 2
MarioAna Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά! Λόγω ευκολίας, εννοείται, πως θα έκανα και εγώ 'transfer' τα αρχεία μου, και κυρίως ο λόγος γίνεται περισσότερο για τα apps και τις φωτό όπως και τα μηνύματα, τις πρόσφατες κλήσεις, κλπ.. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως εδώ πως ακόμα και τα iphone, μία φορά στο τόσο, θέλουν εκκαθάριση. Και αυτή η εκκαθάριση καλό είναι να γίνει μέσω itunes στο pc (ή mac). Δηλαδή με άλλα λόγια δημιουργείς ένα back up στο icloud (ή στο pc) και αμέσως μετά επαναφέρεις το λειτουργικό από την αρχή. Και αυτό γίνεται γιατί κάθε φορά που ενημερώνουμε το κινητό στο καινούριο λειτουργικό πχios 15.2.1, το καινούριο λειτουργικό 'πάει' και κάθεται πάνω στο παλιό. Οπότε ουσιαστικά υπάρχουν κομμάτια και του παλιού στο κινητό. Ο πιο σωστός τρόπος, τουλάχιστον στα μεγάλα updates, είναι να τα εγκαθηστάς 'διώχνοντας' εντελώς το υπάρχον λειτουργικό. Ελπίζω να βοήθησα. Με γεια!! 1
ilion10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά για νηα μην ανοιγω καινούργιο θέμα. Μόλις αγόρασα το iphone 13 pro max και είμαι κάτοχος huawei p30 pro, έχω φάει 1 μέρα να βρώ τροπο να περασω τα text messages και call loags, υπάρχει καποιος τρόπος? Το move to ios δεν δουλεύει,βγάζει συνέχεια error Ευχαριστώ
Tasos19s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, ilion10 είπε Καλησπέρα παιδιά για νηα μην ανοιγω καινούργιο θέμα. Μόλις αγόρασα το iphone 13 pro max και είμαι κάτοχος huawei p30 pro, έχω φάει 1 μέρα να βρώ τροπο να περασω τα text messages και call loags, υπάρχει καποιος τρόπος? Το move to ios δεν δουλεύει,βγάζει συνέχεια error Ευχαριστώ τζάμπα μην τρως τον χρόνο σου δεν γίνονται αυτά μεταξύ τόσο διαφορετικών λογισμικών.
koutsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 46 λεπτά πριν, ilion10 είπε Καλησπέρα παιδιά για νηα μην ανοιγω καινούργιο θέμα. Μόλις αγόρασα το iphone 13 pro max και είμαι κάτοχος huawei p30 pro, έχω φάει 1 μέρα να βρώ τροπο να περασω τα text messages και call loags, υπάρχει καποιος τρόπος? Το move to ios δεν δουλεύει,βγάζει συνέχεια error Ευχαριστώ Το move to ios θα έπρεπε να δουλεύει. Τι error σου βγάζει?
ilion10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, koutsis είπε Το move to ios θα έπρεπε να δουλεύει. Τι error σου βγάζει? Μου βγάζει a transfer error has occurred Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γτ να μην μπορείς να μεταφερεις μηνυματα και τις κλήσεις
Ronnie1985 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 17/1/2022 στις 8:45 ΠΜ, MarioAna είπε Ο πιο σωστός τρόπος, τουλάχιστον στα μεγάλα updates, είναι να τα εγκαθηστάς 'διώχνοντας' εντελώς το υπάρχον λειτουργικό. Μεγάλα updates και ειδικά σε αλλαγή ios version πχ 15 --> 16 καλό είναι να διώχνουμε το παλιό όπως λες; Και ο σωστός τροπος να γίνει αυτό είναι αυτός που περιγράφεις πιο πάνω; backup στο pc στο icloud επαφές, φωτός , apps κλπ Κανουμε επαναφορά τηλεφώνου στο iphone (στην επιλογή όλες τις ρυθμίσεις) και μετά την επανεκκίνηση εφόσον είναι σαν καινούριο το τηλ το συνδέουμε στο pc να περάσουμε το backup. Σωστά κατάλαβα;
MarioAna Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα. Θέλει προσοχή το εξής...Αν είναι πολύ μεγάλο το backup, δηλαδή έχεις ένα iphone 64gb και έχεις δεσμεύσει τα 55gb θα πρέπει να έχεις αρκετό χώρο στο pc σου και δεύτερον αυτού του είδους τα backup (δλδ αυτά που κάνουμε στο pc) αποθηκεύονται σαν ένα κομμάτι. Συμβουλεύσου ένα εξουσιοδοτημένο service και ρώτησε τους...Εγώ είμαι υπέρ του backup στο cloud καθως εκεί και να στραβώσει κάτι μπορείς να επαναφέρεις τμηματικά τα δεδομένα-αρχεία σου π.χ. πρώτα τα apps, μετά τις φωτο κλπ. Αν έχεις αρκετό χώρο στο pc σου και δεν έχεις πρόβλημα και με τον εναπομείναντα χώρο στο κινητό σου, κάνε backup στο pc.
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MarioAna είπε Καλημέρα. Θέλει προσοχή το εξής...Αν είναι πολύ μεγάλο το backup, δηλαδή έχεις ένα iphone 64gb και έχεις δεσμεύσει τα 55gb θα πρέπει να έχεις αρκετό χώρο στο pc σου και δεύτερον αυτού του είδους τα backup (δλδ αυτά που κάνουμε στο pc) αποθηκεύονται σαν ένα κομμάτι. Συμβουλεύσου ένα εξουσιοδοτημένο service και ρώτησε τους...Εγώ είμαι υπέρ του backup στο cloud καθως εκεί και να στραβώσει κάτι μπορείς να επαναφέρεις τμηματικά τα δεδομένα-αρχεία σου π.χ. πρώτα τα apps, μετά τις φωτο κλπ. Αν έχεις αρκετό χώρο στο pc σου και δεν έχεις πρόβλημα και με τον εναπομείναντα χώρο στο κινητό σου, κάνε backup στο pc. Οκ! Απλά μου κάνει εντύπωση αν με επαναφορά τηλεφώνου (όλες οι ρυθμίσεις) γίνεται το λειτουργικό σαν καινούριο εξαφανίζοντας το παλιό και γενικά ότι "σαβουρα" μπορεί να χει μείνει στο λειτουργικό από πριν. Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση, απορία εκφράζω, γιατί πριν μπω στην ομάδα apple και εγώ, ήμουν με ένα xiaomi πριν και είχε άλλη διαδικασία για clean instal κλπ. Έμπαινες σε recovery mode me twrp όποιος γνωρίζει, έκανες wipe τα πάντα (data, cache κλπ) και το κινητό γινόταν "λευκό" δεν είχε απολύτως τπτ. Μετα πέρναγες την ρομ (λειτουργικό) καθαρά από την αρχή. Εδώ προφανώς η διαδικασία είναι διαφορετικη και είναι αυτή που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω. Απλά με ενδιαφέρει να έχω καθαρό λογισμικό στο κινητό χωρίς υπολείμματα από το προηγούμενο. Στις 17/1/2022 στις 8:45 ΠΜ, MarioAna είπε Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Ronnie1985
giannis_ps_21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Εδώ προφανώς η διαδικασία είναι διαφορετικη και είναι αυτή που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω. Απλά με ενδιαφέρει να έχω καθαρό λογισμικό στο κινητό χωρίς υπολείμματα από το προηγούμενο. Από το Xs max μέχρι το τωρινό κινητό δεν έκανα καμία "καθαρή" εγκατάσταση όπως λέγαμε στο android, δεν πέρασα ποτέ εφαρμογές χειροκίνητα (πέρα από το αρχικό στήσιμο) και κάθε update γινόταν πάνω στο προηγούμενο. Καθόλου μειωμένη απόδοση οπότε δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε κόπο. Πέρνα τα όλα από πάνω και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχεις θέμα με το ios σε σύγκριση με το android που βάραινε σιγά σιγά και μόνο μετά από clean install έπαιζε σωστά και αυτό για λίγο καιρό. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από giannis_ps_21 2
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Αν θυμάμαι καλά, έχω να κάνω Restore as New από το 2016. Το SE (1st Gen) δεν έχει κανένα πρόβλημα απόδοσης μέχρι και σήμερα. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα που δεν λύνεται αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο η όλη διαδικασία. 2
koutsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Οκ! Απλά μου κάνει εντύπωση αν με επαναφορά τηλεφώνου (όλες οι ρυθμίσεις) γίνεται το λειτουργικό σαν καινούριο εξαφανίζοντας το παλιό και γενικά ότι "σαβουρα" μπορεί να χει μείνει στο λειτουργικό από πριν. Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση, απορία εκφράζω, γιατί πριν μπω στην ομάδα apple και εγώ, ήμουν με ένα xiaomi πριν και είχε άλλη διαδικασία για clean instal κλπ. Έμπαινες σε recovery mode me twrp όποιος γνωρίζει, έκανες wipe τα πάντα (data, cache κλπ) και το κινητό γινόταν "λευκό" δεν είχε απολύτως τπτ. Μετα πέρναγες την ρομ (λειτουργικό) καθαρά από την αρχή. Εδώ προφανώς η διαδικασία είναι διαφορετικη και είναι αυτή που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω. Απλά με ενδιαφέρει να έχω καθαρό λογισμικό στο κινητό χωρίς υπολείμματα από το προηγούμενο. Όπως είπα και πιο πάνω μην παιδεύεσαι τζάμπα. Κάνε τα updates κανονικά, δεν θα έχεις κανένα θέμα. Iphone έχεις τώρα, όχι xiaomi 😉 2
mrvaggos Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλησπέρα. Αν πουλήσεις το iPhone που έχεις και μετά αγοράσεις νέο iPhone, ο τρόπος που μεταφέρεις τα δεδομένα ποιος είναι; Κάνεις backup στο icloud και όταν ανοιξεις το καινουριο μεταφέρονται όλα απο το backup με το που συνδέσεις τον λογαριασμό; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα