wgibson Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 pos bgazo to proto boss (ekeinos me to elikoptero sto karabi pou exo anatinaksei ) thanx
andrip Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 arketa dyskolo itan. Me to pou exeis paei mprosta sto karabi kai ginetai i ekriksi, prin prolabei na sou rthei to elikoptero, trexa pali ekei poy egine i ekriksi sto ploio sto pio pano katastroma, exei ena katarti ekei pou tha prostateuese, autos de sou rixnei sinexeia. Tha perimeneis na sou riksei, me to pou stamataei tou rixneis ligo esy. Thelei poly ipomoni. Ego paizei na ekana load ekei pera 30-40 fores
ecthelion79 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Κι εμένα με δυσκόλεψε πολύ αυτός ο κερατάς. Ήταν το δεύτερο σημείο που σκέφτηκα να το παρατήσω. Εγώ έκανα τα εξής: κατ' αρχήν πήρα το rocket launcher (από ένα δωμάτιο πίσω από τη γέφυρα του καραβιού, πάνω σε ένα ράφι, εκεί που βρίσκεις και τα εκρηκτικά αν θυμάμαι καλά. Κάπου εκεί κάνει και autosave). Μετά έβαλα τα εκρηκτικά και έτρεξα στην αντίθετη άκρη του καραβιού για να μη με χτυπήσει η έκρηξη. Μετά πήγα ξανά στη γέφυρα (λέγοντας γέφυρα εννοώ το δωμάτιο που είναι το τιμόνι) και βάραγα το ελικόπτερο με ρουκέτες από τη πόρτα. Είναι αρκετά εύκολο να καλυφθείς εκεί, αλλά δε πρέπει να πας με το πάσο σου γιατί όπως θα έχεις παρατηρήσει το καράβι βουλιάζει σιγά σιγά! Αφού τον φας μην αγχώνεσαι, περνάς στα καπάκια πίστα! Είχα δοκιμάσει και το κόλπο του andrip αλλά χωρίς τύχη. Ένας φίλος μου το πέρασε βουτώντας από το καράβι και πηγαίνοντας στο κατεστραμένο καράβι που βρίσκεται στην απέναντι ακτή. Καλή τύχη και καλό κουράγιο!
epote Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 υπαρχει και ο τραγικα ευκολος τροπος βεβαια... οταν σου πει να τρεξεις να γλυτωσεις την εκρηξη, σαλτα μεσα στο νερο και κολυμπα στην ακτη, αν εισαι γρηγορος θα προλαβεις χανοντας απλα λιγη ενεργεια, τωρα οταν σου ερθει ο τυπας κρατα παντα αναμεσα σε εσενα και αυτον τον φοινικα που εχει κει, καθε τοσο ξεμυτα και ριχνε του μια
andrip Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 apla mexri na kolimpiseis sinithos tha se exei faei. Ego ekei pou leo sti gefyra (pou leei kai o ecthelion79) apo pano oso kai na bouliaksei to ploio auto to simeio menei panta ap ekso opote den exeis problima
sarisn Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Καλά μου φαίνεται ότι το είστε λίγο υπερβολικοί όλοι θα έλεγα. Αλίμονο αν αυτό το σημείο ήταν τόσο δύσκολο. Εμένα μου πήρε 3-4 load για να το περάσω μόνο και μόνο επειδή μέχρι να σκοτώσω αυτόν που ήταν στο ελικόπτερο (και όχι να το καταρρίψω, δεν υπήρχε λόγος αν το πρόσεξε κανείς) με σκότωνε κάποιος από τους άλλους που βρίσκονταν τριγύρω (κι' αυτό επειδή και πάλι δεν ήξερα που βρισκόταν ο καθένας). Αν αυτό το σημείο το λέτε δύσκολο φαντάζομαι ότι όλοι θα κολλήσατε όταν εμφανίστηκαν τα τέρατα!!! Καλά να μην αναφέρω για πιο μετά...
javanidhs Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Και εγω ετσι τον περασα...απλα μου εκατσε να πετυχω τον πυροβολητη και το ελικοπτερο μετα την εκανε....οι αλλοι πανω στο καταστρωμα με λιγο προσοχη βγαινουν.... God bless far cry!
Andrikkoui Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Egw perimena molis ginotan i ekrixi etrexa sto topo tis ekrixeis krivomouna molis na vlepw to elikoptero kai me to automato pou allazei kai rixnei kai ovides mikres pira auto tou erixa kamia dekaria kia meta me ti rouketa ton eskisa
wgibson Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 paidia akolouthisa tis odigies tou andrip to perasa to simio kai telika simera termatisa to farcry poli kali doulia se epipedo halflife thanx u all
sarisn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 kai telika simera termatisa to farcry Να υποθέσω ότι δεν σηκώθηκες από το PC σου καθόλου αλλιώς δεν τελειώνει μέσα σε λίγες ώρες το παιχνίδι ούτε με σφαίρες (ειδικά αν δυσκολεύτηκες τόσο στο ελικόπτερο!!!).
DjBac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ για το FarCry ας γράψω εδώ αυτό που θέλω, αν και είναι λίγο άσχετο με αυτό που συζητάτε!!! Θέλω το profile και τα saves μου να τα αντιγράψω στο 2ο PC!!! Αντιγράφω λοιπόν από το foler profiles ό,τι έχει το όνομα του profile μου αλλά μετά το 2ο PC δε "βλέπει" τα saves μου, ενώ τις ρυθμίσεις τις αναγνωρίζει!!! Καμιά λύση??
javanidhs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 παραξενο....βασικα το εχω κανει πολλες φορες..παρολα αυτα αντιγραφω όπως ειναι ΟΛΟ το φακελο profiles και τον ριχνω στο νεο φακελο !
doc1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 μια χαρά τελειώνει αμα βάλεις το god-mode. Εγώ μετά το σημείο αυτό με το ελικόπτερο έβαλα το god-mode (με το backspace) και ξέμπλεξα. Διαφορετικά δε νομίζω να έβγαινε! Ειδικά μετά που σε πετάει απ' το ελικόπτερο (ήμαρτον ρε συ!) χωρίς καθόλου όπλα μέσα στη ζούγλα με τα άγρια θηρία νομίζω ότι το παραξευτιλίζει! Αν είναι δυνατό δηλαδή να πρέπει να αντιμετωπίσεις 3 και 4 bosses (trigens πως τα λένε) που σου ρχονται όλα μαζι!... Έλεος δηλαδή! Έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε! Ωραία γραφικά δε λέω, αλλά... mission impossible!
andrip Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Καλά μου φαίνεται ότι το είστε λίγο υπερβολικοί όλοι θα έλεγα tous giro giro tous tros prin kaneis tin ekriksi profanos(!!!) auto itan to pio diskolo kommati meta apo auto mono i teleutaia pista itan poly kali alla kai pali iparxei tropos... (profanos den enoo to godmode giati etsi den yparxei logos)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.