blaze71002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στο "μετάτρεψε" σταμάτησα να διαβάζω μου βγήκαν τα μάτια 1
troi.g Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Η έκδοση για παλιατζήδες και κινητούς μανάβηδες , πιστεύω να έχουν και κασετόφωνο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες κασέτες...
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, gianniz_k είπε Εμένα πάντως αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό και εμενα αυτο μου ήρθε 😅
tsarouc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Ο τύπος χαρακτήρα που θα αγοράσει Tesla δεν νομίζω να βρίζει τους γύρω του από τα μεγάφωνα. Αυτοί που βρίζουν η είναι παλιατζήδες η πουλάνε πατάτες όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ είναι άλλου τύπου χαρακτήρες και σίγουρα δεν αγοράζουν Tesla. Εννοείται ότι θα υπάρχουν και κάποιοι που θα το εκμεταλευτούν όπως νεαρές ηλικίες για να κάνουν το καμάκι τους η μεγαλύτερης ηλικίας που χρειάζονται anger management βρίζοντας αυτόν που τους δημιούργησε το οποιοδήποτε πρόβλημα στο δρόμο. Για αυτούς θα πρέπει λογικά να υπάρχει και κάποιου είδους νομοθεσία όπως αυτή της ηχορύπανσης αλλά ίσως λίγο ποιο αυστηρός, οπότε να δίνει το δικαίωμα στον τροχονόμο που υπάρχει παρόν να κόβει ανάλογες κλήσεις. Μπράβο τεσλάρα μπράβο έλον πολύ προχωρημένες καταστάσεις !!! 3
hariskar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, jimmyl είπε Αυτη η Tesla εχει καταντησει κωμωδια Φαντάζομαι ότι δεν έχεις μπει σε Tesla. Κάθε άλλο παρά κωμωδία είναι.. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από hariskar 1
jimmyl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, hariskar είπε Φαντάζομαι ότι δεν έχεις μπει σε Tesla. Κάθε άλλο παρά κωμωδία είναι.. Δικιο εχεις , οταν επεσαν οι servers και οι ιδιοκτητες κλειδωθηκαν εξω απο τα αυτοκινητα τους , δεν ειναι κωμωδια , ειναι δραμα
hariskar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, jimmyl είπε Δικιο εχεις , οταν επεσαν οι servers και οι ιδιοκτητες κλειδωθηκαν εξω απο τα αυτοκινητα τους , δεν ειναι κωμωδια , ειναι δραμα Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Βρες κάποιον που έχει model 3 performance ή ανώτερο και πες του να σε πάει μία βόλτα και μετά το ξανασυζητάμε.
magicnumbers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Οι γυφτοι ειναι αιωνες μπροστά γατακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα