APPLEGEEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 πιγα σε καταστιμα ωινδ- μου ειπανε για προσφορα εως 31/12 για υνλιμιτεδ δατα- βοιψε - sms το all carriers ροτισα ομως θελο να δω τους ορους, πουθενα γραμμενοι στο σιτε εχει κανεις το πακετο αυτο https://www.wind.gr/offer/gia-ton-idioti/w-unlimited/?utm_source=google&utm_medium=cpc&campaign_id=9866112401&adgroup_id=102927725929
lector Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Παιζει να κυνηγανε στοχο, ζητα τους να σου δωσουν την προσφορα γραπτως και κατα προτιμηση με υπογραφη και σφραγιδα για να εισαι κατοχυρωμενος.
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, lector είπε Παιζει να κυνηγανε στοχο, ζητα τους να σου δωσουν την προσφορα γραπτως και κατα προτιμηση με υπογραφη και σφραγιδα για να εισαι κατοχυρωμενος. Το ζήτησα θέλαν στοιχεία μου για κάτι τέτοιο. Ούτε καθαρά να λέει ότι δεν πέφτει η ταχύτητα εάν ξεπεράσεις κάποια γιγκα
lector Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Το ζήτησα θέλαν στοιχεία μου για κάτι τέτοιο. Ούτε καθαρά να λέει ότι δεν πέφτει η ταχύτητα εάν ξεπεράσεις κάποια γιγκα ΟΚ, δωσε στοιχεια, δεν εχεις κατι να χασεις, Προσφορα παιρνεις, δεν υπογραφεις καποιο συμβολαιο (για την ωρα).
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, lector είπε ΟΚ, δωσε στοιχεια, δεν εχεις κατι να χασεις, Προσφορα παιρνεις, δεν υπογραφεις καποιο συμβολαιο (για την ωρα). Έδωσα ναι απλά λέω μήπως το έχει κάνει εδώ και δεν χρειάζεται να το ψάχνω Πως γινεται να παιρνω προσφορα στα 35 ? ενω λεει καθαρα οτι θελει 2 γραμμες . κατι δεν στεκει. Διευκρινίσεις Ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις κινητής (φορητότητα, μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο, νέα ενεργοποίηση) με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου και περιλαμβάνουν τέλη κινητής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση της προσφοράς είναι η δημιουργία δύο νέων γραμμών κινητής στο πρόγραμμα της προσφοράς για συνδρομητές χωρίς συμβόλαιο κινητής WIND ή η προσθήκη μίας επιπρόσθετης γραμμής κινητής στο πρόγραμμα της προσφοράς για συνδρομητές με συμβόλαιο κινητής WIND για ιδιώτες. Υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού συνολικά έως και 5 γραμμών κινητής. Σε περίπτωση εξόδου από το οικογενειακό σχήμα η τιμή της επιπρόσθετης γραμμής W Unlimited GB αναπροσαρμόζεται στα 49€. H ειδική οικογενειακή τιμή αποδίδεται μόνο στην επιπρόσθετη γραμμή W Unlimited GB και όχι στην πρώτη γραμμή του σχήματος.
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Από ότι γνωρίζω μετά τα 15gb υπάρχει μείωση ταχύτητας στην wind. Ίσως κάνω και λάθος. Ας επιβεβαιώσει κάποιος.
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δεν υπάρχει μείωση. Το πήρα δεν το λέει στους όρους. Εάν το δω θα ενημερώσω.
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Από ότι γνωρίζω μετά τα 15gb υπάρχει μείωση ταχύτητας στην wind. Ίσως κάνω και λάθος. Ας επιβεβαιώσει κάποιος. Εγώ αύριο θα έχω καταναλώσει τα 15 για πλάκα άντε μεθαύριο. Θα σας πω αλλά είναι όντος έτσι όπως τα λενε
pluss Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει πλέον όριο κατανάλωσης στη Wind για χρήση εντός Ελλάδας (για roaming στις χώρες της Ε.Ε. ισχύει μηνιαίο όριο κατανάλωσης 35 GB). Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από pluss
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, pluss είπε Δεν υπάρχει πλέον όριο κατανάλωσης στη Wind. Διάβασα τους όρους δεν υπάρχει Εντός Αττικής νότια προάστια
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 εχω unlimited απο wind. οριο ορθης χρησης 35 gb σεROAMING.
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε εχω unlimited απο wind. οριο ορθης χρησης 35 gb σεROAMING. Ναι αλλά εγω μένω Ελλάδα
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 8 hours ago, APPLEGEEK said: Ναι αλλά εγω μένω Ελλάδα ναι αλλα καλο ειναι να το ξερει οποιος παει εξωτερικο αν και στο λεει με sms 1
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 ps. πριν λιγο καιρο το Unlimited ηταν 500giga σε wind.εστελνες bal στο 1279 και σου ελεγε 500giga υπολοιπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα