Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια επιλογη αναμεσα σε 25w και 45w στους γνησιους φορτιστες της samsung (type c to c) ,  ενδείκνυται για το απλό galaxy s21?

Η διαφορα τιμης ελάχιστη, αλλα προβληματιζομαι στα εξης:

1) θα δω διαφορα σημαντικη?

2) ποιος ειναι καλυτερος για την υγεία της μπαταρίας;

Επίσης για όσους έχουν το συγκεκριμένο τηλεφωνο ποια ασύρματα ακουστικά θα προτείναν; 

Σκεφτομαι buds, apple airpods, nothing . 

Επεξ/σία από Arch11
Δημοσ.

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές, η ταχύτερη φόρτιση προκαλεί μεγαλύτερη φθορά της μπαταρίας. Παρόλα αυτά, μπορείς να πάρεις τον ταχύτερο φορτιστή και μέσα στο τηλέφωνο να απενεργοποιησεις την ταχύτατη φόρτιση, αλλά να έχεις την δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσεις κάποια φορά που θα την χρειαστείς για κατι επείγον. (Εγώ τη βλέπω αυτή την  επιλογή στο ultra. Τσεκαρε να δεις αν την έχεις κι εσυ).

Και για τα ακουστικά υπάρχουν παρόμοια θέματα, στα οποία εγώ γράφω τη δική μου άποψη ότι για τα Samsung καλύτερα είναι τα buds pro (αυτα έχουμε αγορασει κι εμεις) και οτι τα Air pods είναι καλύτερα για τα iphone, κι αυτό γιατί οι εταιρείες προσπαθούν να κλειδώσουν τους χρήστες στο δικό τους περιβάλλον, βάζοντας εμπόδια στο να κάνεις ανάμιξη. Γιατί λοιπόν εμείς να κάτσουμε να σκασουμε; Αφού διαλέγουμε το τάδε τηλέφωνο, το λογικό είναι να πάρουμε και τα δικά του ακουστικά. Τώρα αν κάποιος έχει το βίτσιο να παιδεύεται, οκ, αλλά μιλαμε για τον έναν στους χιλιάδες. 

Screenshot_20211227-202040_Device care.jpg

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sattack είπε

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές, η ταχύτερη φόρτιση προκαλεί μεγαλύτερη φθορά της μπαταρίας. Παρόλα αυτά, μπορείς να πάρεις τον ταχύτερο φορτιστή και μέσα στο τηλέφωνο να απενεργοποιησεις την ταχύτατη φόρτιση, αλλά να έχεις την δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσεις κάποια φορά που θα την χρειαστείς για κατι επείγον. (Εγώ τη βλέπω αυτή την  επιλογή στο ultra. Τσεκαρε να δεις αν την έχεις κι εσυ).

Και για τα ακουστικά υπάρχουν παρόμοια θέματα, στα οποία εγώ γράφω τη δική μου άποψη ότι για τα Samsung καλύτερα είναι τα buds pro (αυτα έχουμε αγορασει κι εμεις) και οτι τα Air pods είναι καλύτερα για τα iphone, κι αυτό γιατί οι εταιρείες προσπαθούν να κλειδώσουν τους χρήστες στο δικό τους περιβάλλον, βάζοντας εμπόδια στο να κάνεις ανάμιξη. Γιατί λοιπόν εμείς να κάτσουμε να σκασουμε; Αφού διαλέγουμε το τάδε τηλέφωνο, το λογικό είναι να πάρουμε και τα δικά του ακουστικά. Τώρα αν κάποιος έχει το βίτσιο να παιδεύεται, οκ, αλλά μιλαμε για τον έναν στους χιλιάδες. 

Screenshot_20211227-202040_Device care.jpg

Δεν το εχω στα χερια μου ακομη το τηλ, ειναι νεα παραγγελια. Εσυ εχεις τωρα τον 25w να φανταστω;

Για την συμβατοτητα που λες συμφωνω, αλλα κοιταζω και τα nothing για τα οποια ακουγονται καλα λογια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...