Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά την σύνδεση του δικτύου μέσω powerline. Το δίκτυο είναι 100mbps μέσω οπτικής ίνας και το wifi εκπέμπει σε 2.4ghz μέχρι 50mbps και σε 5ghz μέχρι 100mbps. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν για να μπορώ να έχω 100mbps wifi μέσω του powerline θα πρέπει αυτό να υποστηρίζει 5ghz σήμα ή αυτό δεν παίζει κάποιο ρόλο όσον αφορά το powerline;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείς από το WiFi που εκπέμπει το Powerline να πιάνεις 100 Mbps; Τότε ναι, θα πρέπει να είναι 5 GHz.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Εννοείς από το WiFi που εκπέμπει το Powerline να πιάνεις 100 Mbps; Τότε ναι, θα πρέπει να είναι 5 GHz.

Ναι ναι αυτό εννοούσα. Ωραία, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
On 27/12/2021 at 20:27, GioNiko said:

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά την σύνδεση του δικτύου μέσω powerline. Το δίκτυο είναι 100mbps μέσω οπτικής ίνας και το wifi εκπέμπει σε 2.4ghz μέχρι 50mbps και σε 5ghz μέχρι 100mbps. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν για να μπορώ να έχω 100mbps wifi μέσω του powerline θα πρέπει αυτό να υποστηρίζει 5ghz σήμα ή αυτό δεν παίζει κάποιο ρόλο όσον αφορά το powerline;

θες και 5ghz στο Powerline αλλα το βασικο ειναι οτι μπορει να μην τα πιανεις λογω οτι το backhaul ειναι powerline.μπορει δηλαδη τα powerlines μεταξυ τους να παιξουν σε μικροτερη ταχυτητα απο 100 ασχετα που τα 5ghz μετα μπορουν να σου δωσουν πανω απο 100.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...