ThanosKourt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά στο forum! Θέλω την βοήθεια σας για την επιλογή λάπτοπ. Ποιο από τα δυο μου προτείνετε; Γνωρίζω ότι το lenovo δεν διαθέτει λογισμικό, μπορώ να το εγκαταστήσω εγώ. Εχετε κάποιο άλλο να προτείνετε έως αυτά τα λεφτά; Κυρίως για δουλειά γραφείου το θέλω. Ενδιαφέρομαι ακόμη και εκτός Ελλάδας(αρκεί να αποφύγω το τελωνείο) Huawei MateBook D 14 (i3-10110U/8GB/256GB/FHD/W10 Home) - Skroutz.gr Lenovo IdeaPad 3 14ADA05 (Ryzen 5-3500U/8GB/512GB/FHD/No OS) Platinum Grey - Skroutz.gr
mphxths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Ποσταρες σε λαθος ενοτητα ( Λειτουργικα Συστηματα - Windows ). Ρωτα εδω , αλλα να ξερεις οτι το lenovo που λινκαρες δεν εχει IPS οθονη. Μεταξυ των δυο , αν το lenovo δεν εχει κατι που το θες παρα πολυ , απλα πας στο huawei.
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Το ξέρεις φαντάζομαι ότι το huaweii είναι με 14'' οθόνη. Το 15άρι είναι στην ίδια τιμή. Και τα δύο έχουν USB-C Το lenovo έχει καλή κάρτα γραφικών από τον amd ενώ το huaweii έχει intel. Δεν έχει USB-C 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα