Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Πριν λίγο πήγε ο σύζυγος να βάλει αντί ψυκτικό υγρό στο αυτοκίνητο όταν άνοιξε το καπό λοιπόν ακουγόταν σαν να χάνει από κάπου αέρα (το αυτοκίνητο έχει αέριο) και μύριζε λίγο χτύπησε απαλά με το χέρι του σε κάποιο σημείο και ο ήχος σταμάτησε. 

Είπα να κάνω εδώ μια ερώτηση γιατί έχω αγχωθεί πάρα πολύ 

Επεξ/σία από Kiki97
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kiki97 είπε

Καλησπέρα 

Πριν λίγο πήγε ο σύζυγος να βάλει αντί ψυκτικό υγρό στο αυτοκίνητο όταν άνοιξε το καπό λοιπόν ακουγόταν σαν να χάνει από κάπου αέρα (το αυτοκίνητο έχει αέριο) χτύπησε απαλά με το χέρι του σε κάποιο σημείο και ο ήχος σταμάτησε. 

Το δεξί φαλλάγγι είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Kiki97 είπε

Καλησπέρα 

Πριν λίγο πήγε ο σύζυγος να βάλει αντί ψυκτικό υγρό στο αυτοκίνητο όταν άνοιξε το καπό λοιπόν ακουγόταν σαν να χάνει από κάπου αέρα (το αυτοκίνητο έχει αέριο) χτύπησε απαλά με το χέρι του σε κάποιο σημείο και ο ήχος σταμάτησε. 

Αν ήταν υγραέριο-που μάλλον αυτό σε άγχωσε-θα το καταλάβαινες απτη μυρωδιά. Όμως αυτή είναι η λύση

11 λεπτά πριν, zanskou είπε

τώρα σώθηκες. μπορεί να είναι οτιδήποτε. επίσκεψη στο κοντινότερο συνεργείο αύριο το πρωί είναι η λύση 

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ.
Μόλις τώρα, atrigane είπε

Αν ήταν υγραέριο-που μάλλον αυτό σε άγχωσε-θα το καταλάβαινες απτη μυρωδιά

Ξέχασα να γράψω ότι μύριζε 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Kiki97 είπε

Καλησπέρα 

Το αμάξι να πάει σε συνεργείο να δει το μειωτηρα του υγραερίου και τους διακλαδωτηρες μήπως χάνει από εκεί αντιψυκτικό και επιπλέον να ζητηθεί να πρεσαριστει το κύκλωμα ψύξης . Κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει απώλεια αντιψυκτικου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kiki97 είπε

Ξέχασα να γράψω ότι μύριζε 

Μύριζε υγραέριο; Μπαμ δεν θα κάνει, μην ανησυχείς. Πιθανόν να  έχει χαλαρώσει κάποιο κολάρο από σωλήνωση του υγραερίου. Λογικά θα έχει και μειωμένη απόδοση-θα κάνει διακοπές στο γκάζι. Μου έχει συμβεί. Θέλει όμως μάστορα ή να κοιτάξει ο σύζυγος ένα-ένα τα κολάρα και να τα σφίξει. 2 ή 3 είναι όλα κι όλα. Όμως ούτε ψυκτικό υγρό είναι λογικό να χάνει

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atrigane είπε

Μύριζε υγραέριο; Μπαμ δεν θα κάνει, μην ανησυχείς. Πιθανόν να  έχει χαλαρώσει κάποιο κολάρο από σωλήνωση του υγραερίου. Λογικά θα έχει και μειωμένη απόδοση-θα κάνει διακοπές στο γκάζι. Μου έχει συμβεί. Θέλει όμως μάστορα ή να κοιτάξει ο σύζυγος ένα-ένα τα κολάρα και να τα σφίξει. 2 ή 3 είναι όλα κι όλα. Όμως ούτε ψυκτικό υγρό είναι λογικό να χάνει

Σε ευχαριστώ πολύ αύριο θα το πάμε συνεργείο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...