Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, νέος οδηγός σε εύρεση πρώτου αυτοκινήτου, χωρίς ιδιαίτερη γνώση επί του θέματος οπότε συλλέγω απόψεις.

Ψάχνω κάτι οικονομικό και σχετικά αξιόπιστο, κατά προτίμηση με μικρότερα τέλη(1350cc και κατω) για να μπορέσω να "μάθω" να οδηγώ και να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Κοίταζα σε κατηγορίες 20ετίας όπως Corolla, 106 ή Saxo αλλά γνωρίζω ότι εμπεριέχεται και αρκετή τύχη σε αυτές τις αγορές ή σε κάτι καλύτερο όπως Focus , Fiesta, Golf ή Polo.

Δεκτές γνώμες και προτάσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kti23 είπε

Καλησπέρα, νέος οδηγός σε εύρεση πρώτου αυτοκινήτου, χωρίς ιδιαίτερη γνώση επί του θέματος οπότε συλλέγω απόψεις.

Ψάχνω κάτι οικονομικό και σχετικά αξιόπιστο, κατά προτίμηση με μικρότερα τέλη(1350cc και κατω) για να μπορέσω να "μάθω" να οδηγώ και να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Κοίταζα σε κατηγορίες 20ετίας όπως Corolla, 106 ή Saxo αλλά γνωρίζω ότι εμπεριέχεται και αρκετή τύχη σε αυτές τις αγορές ή σε κάτι καλύτερο όπως Focus , Fiesta, Golf ή Polo.

Δεκτές γνώμες και προτάσεις.

Σε αυτά τα λεφτά επειδή και εγώ πήρα ένα Opel Corsa C μετα από υπομονή 3 μηνών γιατί όσα έβρισκα ήταν είτε τρακαρισμένα ή πολύ ταλαιπωρημένα να υπολογίζεις και μαζεματα τουλάχιστον 500€.  Ότι βρεις να πάτε σε δικό σου συνεργείο αυτοκινήτων για έλεγχο σε ράμπα και να μετρηθεί και η συμπίεση κυλίνδρων. Προτίμησε ιδιώτες εάν και δεν πάντα εμφανές . Πολλοί έμποροι παριστάνουν και τους ιδιώτες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...