Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά.

Έχω τα windows 7 σε μηχανικό δίσκο.

Συνέδεσα έναν ssd 64gb να έστελνα το λειτουργικό εκει αλλα δεν επαρκεί ο χώρος γράφει.....

Μετά πήγα να εγκαταστήσω μέσω usb τα windows 10 pro στον ssd,δεν ξεκίναγε απo τo boot το επιλεγμένο USB.

Ερώτησεις 

1)Μπορώ να στείλω μόνο το λειτουργικό os 7 στoν SSD?

2)μπορώ να εγκαταστήσω στον SSD 64gb τα 10αρια?????

3)Μπορώ να έχω και τα δύο λειτουργικά εναλαξ????

4)πρέπει να πάρω μεγαλύτερο SSD πχ crucial 480gb????

Έχω στήσει μουσικά προγράμματα στα 7αρια και δεν θέλω να τα στήνω απο την άρχη,η να βγουν τίποτα θέματα......

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Χρόνια πολλά.

Έχω τα windows 7 σε μηχανικό δίσκο.

Συνέδεσα έναν ssd 64gb να έστελνα το λειτουργικό εκει αλλα δεν επαρκεί ο χώρος γράφει.....

Μετά πήγα να εγκαταστήσω μέσω usb τα windows 10 pro στον ssd,δεν ξεκίναγε απo τo boot το επιλεγμένο USB.

Ερώτησεις 

Έχω στήσει μουσικά προγράμματα στα 7αρια και δεν θέλω να τα στήνω απο την άρχη,η να βγουν τίποτα θέματα......

Σε όλα ΝΑΙ.

Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες τη μεταφορά στον SSD ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδελφε , ενας 120αρης ή 240αρης ssd ειναι παμφτηνος στις μερες μας. Αν βγαινεις οικονομικα για παραπανω μεγεθος , παρε παραπανω. Μετα τραβας ενα clone/image/οτιδηποτεσεφωτισειοθεος και μεταφερεις τα 7αρια στον νεο δισκο.

Δεν μας λες τι μηχανημα εχεις ομως , γιατι δεν ξεκιναγε απο το usb τα 10αρια (τα γραψες σωστα ή το μηχανημα δεν υποστηριζει boot απο usb ?) και γενικως δεν δινεις επαρκεις πληροφοριες .

Γνωμη μου , παρε εναν καινουργιο δισκο επαρκους μεγεθους και βαλε 10αρια και στησε τα παντα απο την αρχη. Τα 7αρια πεθαναν. Εκτος και αν εχεις μηχανημα 15ετιας , οποτε , δεν πεθαναν ακομα.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexioannou είπε

Ερώτησεις 

Απάντηση: αναλόγως, πόσο χώρο στον μηχανικό δίσκο χρησιμοποιείς, στατιστικώς όχι, αφού έχεις ήδη προγράμματα στημένα.

Απάντηση : ΝΑΙ, αλλά με το καλημέρα win10 + drivers + microsoft updates, στο τέλος της ημέρας θα έχεις ήδη γεμίσει τα 33GB

Απάντηση: όχι σ αυτόν τον δίσκο, σε μεγαλύτερο φυσικά

Απάντηση: ναι καλό θα ήταν

Δημοσ.

Windows 10 σε έναν Crucial MX500 (500gb), με ένα αξιοπρεπέστατο 50ρικο λύθηκε το πρόβλημά σου και εξασφαλίζεις την μακροζωία του νέου σου λειτουργικού.

Δημοσ.

Γιατι να ειναι δυσκολα τα πραγματα? Οτι ναναι λετε σε κατι που εχουμε κανει εκατονταδες φορες σχεδον με ολα τα free προγραμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...