Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Ψάχνω κάποιο ασύρματο θυροτηλεφωνο, με ενδιαφέρει η επικοινωνία μέσω φωνής με την είσοδο, κουδούνι έχουμε ήδη. Με κάτι τέτοιο μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας ή αφορά μόνο λειτουργία κουδουνιου δίχως δυνατότητα φωνητικής επικοινωνίας με την είσοδο; https://www.skroutz.gr/s/20183572/Legrand-Comfort-Ασύρματο-Κουδούνι-Πόρτας-094252.html
csontheline Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Ψάξε για wireless doorbell intercom https://www.amazon.com/intercom-Doorbells-Interphone-HomeImprovement-Electronic/dp/B07NBRQ87H 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στις 27/12/2021 στις 2:23 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Ψάχνω κάποιο ασύρματο θυροτηλεφωνο, με ενδιαφέρει η επικοινωνία μέσω φωνής με την είσοδο, κουδούνι έχουμε ήδη. Αν και παλιά ανάρτηση, απαντώ για την πληρότητα του θέματος. Πολύ καλό κουδούνι, με καλή αυτονομία κλπ κλπ, αλλά δεν υποστηρίζει φωνή. Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο εδώ και κάνα χρόνο. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.Εμείς έχουμε θυροτηλεόραση με ακουστικό στο διαμέρισμα που μένω αλλά θέλω να το αλλάξω διότι είναι 20ετίας (απρόμαυρη οθόνη,το ακουστικό μια δουλεύει δέκα δεν δουλεύει).Μπορώ να το αλλάξω μόνο εγώ ή πρέπει να αλλάξουν όλοι στην πολυκατοικία?
vagos789 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 αν το αλλαξεις μονο εσυ,θα εχεις ξεχωριστο καντραν
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, vagos789 είπε αν το αλλαξεις μονο εσυ,θα εχεις ξεχωριστο καντραν Επειδή είναι κάτι που σκέφτομαι και εγώ, θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό; 1
vagos789 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εφοσον μιλαμε για παλια εγκατασταση,οι πιθανοτητες να βρειτε συμβατη θυροτηλεοραση δεν ειναι μεγαλες, εκτος αν βρειτε το ιδιο παλιο-μεταχειρισμενο (τζακποτ) Προσοχη επισης στο εξης,το προβλημα σας μπορει να μην ειναι η συσκευη αλλα φθορα καλωδιωσης Τα προβληματα με τα θυροτηλεφωνα ειναι συχνα αλυτα γιατι κανεις δεν ξερει απο που περνανε τα καλωδια και τι ζημια μπορει να εχει προκληθει εκ των υστερων Η μονη σιγουρη λυση ειναι να στηθει ολο το συστημα απο την αρχη για ολους, και αυτο φυσικα εχει κοστος και φασαρια Δεν ειμαι ειδικος,μιληστε με ειδικο.Ισως ειστε τυχεροι. 1
csontheline Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.Εμείς έχουμε θυροτηλεόραση με ακουστικό στο διαμέρισμα που μένω αλλά θέλω να το αλλάξω διότι είναι 20ετίας (απρόμαυρη οθόνη,το ακουστικό μια δουλεύει δέκα δεν δουλεύει).Μπορώ να το αλλάξω μόνο εγώ ή πρέπει να αλλάξουν όλοι στην πολυκατοικία? Μόνο αν βρεις κάτι συμβατό. Οπότε, είτε καλείς ηλεκτρολόγο, είτε την παίρνεις παραμάσχαλα και σβάρνα τα μαγαζιά μήπως και κάποιος γνωρίζει. Είτε πας σε ηλεκτρονικό να την κοιτάξει. Σχεδόν παντού, τα θυροτηλέφωνα/θυροτηλεοράσεις, είναι ακτινωτά, δηλαδή το καντράν στην είσοδο στέλνει παντού ταυτόχρονα, εκτός από το καλώδιο της κλήσης, το οποίο είναι ξεχωριστό σε κάθε διαμέρισμα, για προφανείς λόγους. Όπως σου είπαν, το καλύτερο είναι να γίνει νέα καλωδίωση (εκεί πονάει το σύστημα συνήθως) και να επιλέξετε στην συνέχεια ένα νέο σύστημα. Αν το κάνετε, μπορείτε να πάτε σε θυροτηλεόραση που είναι και κάμερα ασφαλείας, οπότε καταγράφει όταν πατηθεί το κουδούνι ή αν παίρνει σήμα πότε ανοίγει η πόρτα κλπ
Ilbabis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Bump στο θέμα με ερώτηση για προτάσεις/ ιδέες. Υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης θυροτηλεόρασης που να δουλεύει παράλληλα με το υπάρχον σύστημα. Ο δέκτης μπορεί να είναι κινητό ή οθόνη (wifi) και η θυροτηλεόραση οπωσδήποτε να δίνει εντολή στην κλειδαριά. Υπάρχει κάποια πρόταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα