Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες , εχω ενα υποθετικό σενάριο και χρειάζομαι κάποιες διευκρινήσεις απο όποιον γνωρίζει. Ας πούμε υποθετικά (υποθετικά παντα ε;) οτι εγω αγοράζω ενα Χ προϊόν σε μεγάλη ποσότητα απο την Κίνα για να το μεταπουλησω στην Ελλάδα (μαυρα αρα δεν θα εμφανίζω έσοδα και το κυριότερο δεν θα εχω έναρξη στην εφορία) και χρησιμοποιώ Paypal για να αγοράσω το προϊόν. 2 ερωτήσεις εχω επι του θέματος 1.Οι αγορές μεσω paypal ελέγχονται απο την εφορία; ελέγχει κάποιος ποιος και γιατί αγοράζει ποσότητες προϊόντων απο το ίντερνετ; 2. Η τραπεζα αν δει αρκετα πόσα να μεταφέρονται στην paypal(αυτα τα ποσα θα συμβαδίζουν με το νόμιμο εισόδημα) θα ενημερώσει την εφορία; 

Αυτο ηταν το υποθετικό σενάριο μου παίδες οποίος γνωρίζει ας ρίξει μια γνώμη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου πω για το ππ, το ππ αν δει τέτοιες κινήσεις σε κλειδωνει και σου ζητα ΑΦΜ

Τα υπόλοιπα εμπίπτουν στην ελληνική νομοθεσία

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Να σου πω για το ππ, το ππ αν δει τέτοιες κινήσεις σε κλειδωνει και σου ζητα ΑΦΜ

Τα υπόλοιπα εμπίπτουν στην ελληνική νομοθεσία

Τα ποσα εξετάζουν ή την ποσότητα τον προϊόντων? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giwrgos8483 είπε

Τα ποσα εξετάζουν ή την ποσότητα τον προϊόντων? 

τα ποσα μονο. νομιζω στα 2000 δολαρια πεφτει το κλειδωμα του λογαριασμου. ετσι εγινε στον δικο μου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Υποθετικά δέχονται ΡΡ στην Κίνα;

Υποθετικά πάλι απο που θα φορτωσεις λεφτά στο ΡΡ?

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Υποθετικά δέχονται ΡΡ στην Κίνα;

Υποθετικά πάλι απο που θα φορτωσεις λεφτά στο ΡΡ?

Ναι πλέον δέχονται PP. Μεσω κάρτας θα φορτωθεί το PP τι εννοείς; αλλα μη φανταστείς αστρονομικά πόσα, δε θα υπάρξει θεμα με αυτό πιστεύω 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giwrgos8483 είπε

Ναι πλέον δέχονται PP. Μεσω κάρτας θα φορτωθεί το PP τι εννοείς; αλλα μη φανταστείς αστρονομικά πόσα, δε θα υπάρξει θεμα με αυτό πιστεύω 

οποτε δεν κρύβεσαι .Θα σε βρουν απο την κάρτα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

οποτε δεν κρύβεσαι .Θα σε βρουν απο την κάρτα.

Στη κάρτα φαίνεται απλα οτι έβαλα ενα Χ πόσο. Το οποίο ούτως ή άλλως με αναγκάζουν να το βάζω για να φαίνεται σαν έξοδα . Δε φαίνεται όμως τι αγοράζω. Ειναι αλλο πράγμα να φαίνονται 2 χιλιάρικα στη κάρτα και άλλο να αγοράζεις πχ 300 ίδια προϊόντα αξίας 2.000. Στην paypal κάνει μπαμ ότι είναι εμπόριο ενώ στην κάρτα οχι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Giwrgos8483 είπε

Στη κάρτα φαίνεται απλα οτι έβαλα ενα Χ πόσο. Το οποίο ούτως ή άλλως με αναγκάζουν να το βάζω για να φαίνεται σαν έξοδα . Δε φαίνεται όμως τι αγοράζω. Ειναι αλλο πράγμα να φαίνονται 2 χιλιάρικα στη κάρτα και άλλο να αγοράζεις πχ 300 ίδια προϊόντα αξίας 2.000. Στην paypal κάνει μπαμ ότι είναι εμπόριο ενώ στην κάρτα οχι

Αυτά που αγοράζεις πως θα τα πουλάς; όλα μαύρα; μέσω τραπεζικών καταθέσεων; ακόμη και μαύρα να τα πουλάς, θα πρέπει κάποια στιγμή να τα γυρίσεις στην τράπεζα για να ξαναγοραεεις... το PayPal εάν κανείς τέτοια αγορά, θα σου ζητήσει στοιχεία για επαγγελματικό λογαριασμό για να είναι καλυμμένο. Εάν ζητήσουν τα στοιχεία αυτά οι ελληνικές αρχές, θα τα δώσει. Θα είσαι πάντα υποκειμένος σε έλεγχο για τα επόμενα 10 χρόνια. Από εκεί και πέρα κανεις ότι καταλαβαίνεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...