PeterAlev Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Kthulhou είπε Δυστυχώς, και να βγάλεις τη μπαταρία, ΔΕΝ θα σβήσει ο κωδικός admin bios. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, είναι σίγουρο αυτό; Γιατί από όσα διάβασα το θεωρούν δεδομένο ότι πιάνει, δεν είμαι γνωστής αλλά είπα να δοκιμάσω ως τελική εναλακτικη... 6 λεπτά πριν, Kthulhou είπε αν πατήσεις το ESC αρχή αρχή, ίιισως σου βγάλει boot επιλογές, δηλ να επιλέξεις boot device (f9), να επιλέξεις να μπεις στο bios (f10) όπου απλά θα δεις ρυθμίσεις, να boot-άρεις από PXE δίκτυο, (f12?) κλπ κλπ έτσι αν θες να βγάλεις τα win98 ίιιισως βάλεις...τι ΧΡ ?? Το δοκίμασα με ESC αλλά δεν πιάνει, με πετάει αμέσως για εισαγωγή κωδικού...
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Spoiler Σε μια άλλη περίπτωση νεότερου υπολογιστή απλά ήθελε Clear CMOS για να φύγει ο κωδικός:
PeterAlev Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σε μια άλλη περίπτωση νεότερου υπολογιστή απλά ήθελε Clear CMOS για να φύγει ο κωδικός: Θα το δω και αυτό ως περίπτωση, μάλλον θα κάνω αρχικά άλλο ένα ξεβίδωμα μήπως και βγει η μπαταρία και θα δούμε! Και να μην πετύχω κάτι έχω μάθει δυο πράγματα από εχτές όποτε κέρδος είναι! 1
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μια άσχετη ερώτηση. Το τωρινό σας σύστημα ποιο είναι;
PeterAlev Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μια άσχετη ερώτηση. Το τωρινό σας σύστημα ποιο είναι; Ωραία ερώτηση! Λοιπόν κάνω πολύ πολύ απλοϊκή χρήση υπολογιστή (μόνο για office, μουσική, βίντεο ετς ) τίποτα παραπάνω ουσιαστικά γιαυτο και χρησιμοποιώ μόνο φορητό, έναν HP Stream 14, έναν HP pavilion g series (το έχω κάπου 8 χρόνια) και έχω και ένα αγαπημένο Sony Vaio VGN-FZ31Z. Τον Σονυ τον πήρα το 2008 ήταν από τα πρώτα μοντέλα με blue ray και full hd, πράγματι καταπληκτική οθόνη και ποιότητα. Λειτουργεί ακόμα άψογα αν και είναι λίγο βαρύς και θέλει κάποιο τσεκάρισμα. Τον είχα πάρει 1,800 ευρώ. Έχει τύχει να δουλέψω σε άλλα 2 Σονυ και πραγματικά τα θεωρώ πολύ καλά μηχανήματα, αν δεν είχαν σταματήσει νομίζω θα έπερνα μόνο Σονυ. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μάλιστα... Άρα είστε φαν των laptop! Κι εμένα το πρώτο μου σύστημα ήταν λάπτοπ Packard Bell EasyNote TM85 στα 700ε το 2010. Πέρυσι έστησα ''νέο'' PC με socket 775 και από τότε το λάπτοπ το χρησιμοποιεί κυρίως η μητέρα μου και πολύ σπάνια κι εγώ. Spoiler * Είμαι μεγάλος φαν του socket 775 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
PeterAlev Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Ναι σίγουρα φαν τον λαπτοπ, το πρώτο ήταν αυτό το HP που προσπαθώ να ανοίξω....που το πήρα το 2000 από εκεί και πέρα λόγο συνθηκών και εργασίας πάντα βόλεψε το λαπτοπ. Δεν χρειάστηκε να έχω και ανάγκη για μεγάλη υπολογιστική δύναμη όποτε με βόλεψαν οι φορητοί. ευχαριστώ ξανά για τις συμβουλές και το χρόνο
kremenarasi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Όταν προσπαθείτε να γράψετε το κωδικό 3 φορές λάθος δεν σου βγάζει ένα σφάλμα error με ένα 5 ψηφίο αριθμό?. Αν ναι υπάρχει μια σελίδα που βρίσκει τα bios password. Δωρεάν. Η γράψτε εδώ τον πενταψηφιο αριθμό να το βρούμε εμείς. Και να ξέρεις στα Λάπτοπ ο κωδικός bios δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δηλαδή.ε αφαιρέσει CMOS μπαταρίας δεν φεύγει. Γράφετε στο EPROM Chip.. 1
ice25 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 https://www.parts-people.com/index.php?action=item&id=19556 κάπως ετσι θα φαίνεται η μπαταρία του bios . δεν φεύγει ο κωδικός σε ολα τα μοντέλα αν την αφαιρέσεις 1
PeterAlev Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, kremenarasi είπε Όταν προσπαθείτε να γράψετε το κωδικό 3 φορές λάθος δεν σου βγάζει ένα σφάλμα error με ένα 5 ψηφίο αριθμό?. Δυστυχώς όχι, το διάβασα αυτό κάπου ως επιλογή αλλά δεν βγάζει ερρορ / και αριθμό. Μετα της 3η προσπάθεια απλά κλείνει εντελώς (απενεργοποιείται) και το ξανανοιγω. 52 λεπτά πριν, ice25 είπε κάπως ετσι θα φαίνεται η μπαταρία του bios . δεν φεύγει ο κωδικός σε ολα τα μοντέλα αν την αφαιρέσεις Ευχαριστώ, να κάπου εκεί το έχω, λογικά ξέρω που βρίσκεται τώρα, θα δοκιμάσω τις επόμενες μέρες να το ανοίξω σε εκείνο το σημείο και θα δοκιμάσω
kremenarasi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 12345 CNU1234ABC δοκιμασε αυτα τα 2 μηπως εισαι τυχερος! n xe3 laptop - when you go to bios it will ask you for password - then type key F12 - then you will have 5 digit hash code - give it to me and I will give you master password . 1
PeterAlev Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, kremenarasi είπε 12345 CNU1234ABC δοκιμασε αυτα τα 2 μηπως εισαι τυχερος! n xe3 laptop - when you go to bios it will ask you for password - then type key F12 - then you will have 5 digit hash code - give it to me and I will give you master password . Όχι δυστηχως - είναι 8ψηφιος κωδικός και με φ12 δεν κάνει κάτι. Ευχαριστώ πάντως. Θα δοκιμάσω με την μπαταρία και θα δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα