iml Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, narta είπε Σε εσενα δεν θα αναγνωριζεται το εξοδο και αυτος θα εχει προβλημα απο νομιμοποιηση μαυρου χρηματος σε περιπτωση ελεγχου (ο οποιος πλεον ειναι "πατημα ενος κουμπιου" φαση) Μια χαρά αναγνωρίζονται και δικαιολογούνται εφόσον συμπληρώνει το αντίστοιχο έντυπο για τα ενοίκια. Ισχύει ότι λέει ο marmagia 15 λεπτά πριν, marmagia είπε Γίνεται αορίστου και δίνονται κανονικά αποδείξεις από τον ιδιοκτήτη για την είσπραξη του ενοικίου. Αντιστοίχως ασχετως λήξης της διαρκείας του μισθωτηρίου δηλώνει και φορολογείται για το εισόδημα από ενοικια αυτοτελώς. Το μόνο πιθανό θέμα που μπορεί να υπάρξει είναι ένας από τους 2 να υπαναχωρήσει ανα πάσα στιγμή από το αορίστου. Απόδειξη φυσικά είναι και η ηλεκτρονικη καταθεση, ή ότι κάνετε ως τώρα Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από iml 1
marmagia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Just now, iml said: Το μόνο πιθανό θέμα που μπορεί να υπάρξει είναι ένας από τους 2 να υπαναχωρήσει ανα πάσα στιγμή από το αορίστου. Ναι φυσικά, αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχει καλή επικοινωνία αφού ζει στο σπίτι αυτό 10 χρόνια και δεν είχε κανένα θέμα με τον ιδιοκτήτη 1
johnmadgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Ναι φυσικά, αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχει καλή επικοινωνία αφού ζει στο σπίτι αυτό 10 χρόνια και δεν είχε κανένα θέμα με τον ιδιοκτήτη αν μελλοντικα αποχωρησω πως λυεται η συμβαση αοριστου πρεπει απο την μερια του ιδιοκτητη να γινει καποια δηλωση στο taxis?
greekfragma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Marmagia εγώ ιντερνετικά σε άγνωστους θα ήμουν πάντα επιφυλακτικός στο να αναφέρω παραθυρακια που σε αφήνουν ξεκρέμαστο σε πιθανή αλλαγή πλεύσης. Better safe than sorry
marmagia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, johnmadgr said: αν μελλοντικα αποχωρησω πως λυεται η συμβαση αοριστου πρεπει απο την μερια του ιδιοκτητη να γινει καποια δηλωση στο taxis? Ναι μπαίνει μέσα στο myaade και πατάει λήξη μίσθωσης. Ένα κουμπί είναι, δεν είναι καμία διαδικασία που να θέλει παρουσία σε εφορίες κλπ και σου ερχεται ειδοποίηση και εσένα στο myaade. @greekfragma κανένα παραθυράκι. Νόμιμη διαδικασία. Μια χαρα σχολιάστηκαν παραπάνω τα κατά του ζητήματος (ότι οποία στιγμή θέλει ο ιδιοκτήτης υπαναχωρεί). Αντίστοιχα όμως αυτό ισχύει και για τον ενοικιαστή. Με συμφωνητικό σε ισχύ αν ήθελε να φύγει πριν την λήξη του συμφωνητικού θα μπορούσε δυνητικά ο ιδιοκτήτης να του ζητήσει τα ενοικια μέχρι την λήξη του, πραγμα που δεν ισχύει στο αορίστου. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από marmagia 1
GREGORYMO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, johnmadgr είπε αν δεν γινει ανανεωση και συνεχιζουμε και οι 2 να δηλωνουμε τα εισοδηματα κανονικα θα υπαρχει θεμα? ΟΧΙ. 1
iml Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, johnmadgr είπε αν μελλοντικα αποχωρησω πως λυεται η συμβαση αοριστου πρεπει απο την μερια του ιδιοκτητη να γινει καποια δηλωση στο taxis? Ο ιδιοκτήτης μπαίνει και δηλώνει τη λύση. Έχει περιθώριο 1 μήνα (ίσχυε 100 ευρώ "πρόστιμο" για εκπροθεμο, μπορεί να άλλαξε). Με τον ιδιοκτήτη έχει να κάνει, ο ενοικιαστής δεν ασχολείται Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από iml 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johnmadgr είπε οχι δεν εχω μονο ηλεκτρονικο ετσι ηθελε ο ιδιοκτητης, χρειαζεται να γινει ανανεωση του παλι ηλεκτρονικα η οχι? Η ηλεκτρονική αποδοχή είναι υποχρέωση και του ενοικιαστή. Άσχετα με το συμφωνητικό μίσθωσης Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει αν ο ιδιοκτήτης δεν κάνει υποβολή Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano 1
johnmadgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, marmagia είπε Ναι μπαίνει μέσα στο myaade και πατάει λήξη μίσθωσης. Ένα κουμπί είναι, δεν είναι καμία διαδικασία που να θέλει παρουσία σε εφορίες κλπ και σου ερχεται ειδοποίηση και εσένα στο myaade. @greekfragma κανένα παραθυράκι. Νόμιμη διαδικασία. Μια χαρα σχολιάστηκαν παραπάνω τα κατά του ζητήματος (ότι οποία στιγμή θέλει ο ιδιοκτήτης υπαναχωρεί). Αντίστοιχα όμως αυτό ισχύει και για τον ενοικιαστή. Με συμφωνητικό σε ισχύ αν ήθελε να φύγει πριν την λήξη του συμφωνητικού θα μπορούσε δυνητικά ο ιδιοκτήτης να του ζητήσει τα ενοικια μέχρι την λήξη του, πραγμα που δεν ισχύει στο αορίστου. μια απορια αν εγω αλλαξω κατοικια μελλοντικα και ο ιδιοκτητης δεν κανει λυση του μισθωτηριου εγω θα εχω θεμα?
marmagia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, johnmadgr said: μια απορια αν εγω αλλαξω κατοικια μελλοντικα και ο ιδιοκτητης δεν κανει λυση του μισθωτηριου εγω θα εχω θεμα? Θα το κάνει. Δεν τον συμφέρει διότι φορολογείται από το πρωτο ευρώ και χωρίς αφορολόγητο για το εισόδημα από ενοικια 1
johnmadgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Θα το κάνει. Δεν τον συμφέρει διότι φορολογείται από το πρωτο ευρώ και χωρίς αφορολόγητο για το εισόδημα από ενοικια τρελη η ερωτηση μου αλλα αν δεν κανει γιατι ειναι στενομυαλος εγω θα εχω θεμα?
greekfragma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 μάλλον γελάει με τις συμβουλές μας ο TS...μη κλάψει μετά μόνο. αποχωρώ.
narta Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, iml είπε Μια χαρά αναγνωρίζονται και δικαιολογούνται εφόσον συμπληρώνει το αντίστοιχο έντυπο για τα ενοίκια. Ισχύει ότι λέει ο marmagia Αυτο πες το σε οσους εχασαν την κρατικη ενισχυση των επιδοτησεων με τα 40% των ενοικιων. Αν δεν εχει δηλώθει στο taxis δεν υπαρχει για το κράτος. Αν δεν εχει δηλωθει επισημα ανετα το κρατος σου ριχνει προστιματακι αν θελει. 1 1
iml Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, narta είπε Αυτο πες το σε οσους εχασαν την κρατικη ενισχυση των επιδοτησεων με τα 40% των ενοικιων. Αν δεν εχει δηλώθει στο taxis δεν υπαρχει για το κράτος. Αν δεν εχει δηλωθει επισημα ανετα το κρατος σου ριχνει προστιματακι αν θελει. Δεν μου έτυχε ή σε γνωστό, αλλά για να το λες.. 👍 Γενικά ισχύουν όσα γράφτηκαν ως τώρα για τη μετατροπή σε αορίστου. Αυτά τα προχειροστημένα έκτακτα είναι άλλη πονεμένη ιστορία για τις προυποθέσεις που έχουν αλλά καλά κάνεις που το θέτεις. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από iml
GREGORYMO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, johnmadgr είπε τρελη η ερωτηση μου αλλα αν δεν κανει γιατι ειναι στενομυαλος εγω θα εχω θεμα? ΟΧΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα