thory Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ψαχνω μια μηχανή μέχρι 50 ευρω για να κουρευω τα μαλλιά με την ψιλή που λέμε. Το θεμα ειναι να τα παίρνει οσο πιο κοντά γίνεται και να μην μπουκώνει και μου τραβαει τις τριχες με το κόψιμο. Μπορώ να βρώ κατι μεχρι 50 ευρω? Αυτη πχ κανει για την δουλεια που την θέλω εγω? https://www.skroutz.gr/s/12653756/Philips-Series-7000-14-in-1-Σετ-Κουρευτικής-Μηχανής-MG7720-15.html?from=best_picks#qna Κάποια άλλη πρόταση? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από thory
iml Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην τιμή αυτή ειδικά, είναι πολύ καλή. Τα χτενάκια εκτός ίσως του 1mm λογικά εσένα δεν θα σου χρειαστούν. Καλή μπαταρία, στιβαρή κατασκευή, πλενόμενη, καλές λεπίδες. Δες και έκδοση που δίνει το κοφτίρι-ανταλλακτικό που έχει πιο μεγάλο πλάτος λεπίδας για να πιάνει πιο μεγάλη επιφάνεια αν σε βολέψει. Μπορείς να πάρεις και μεμονωμένα το εξάρτημα από amazon κτλ (αυτό στη δεύτερη σειρά) αν και λόγω διαφορετικού πλάτους θέλει τα δικά του χτενάκια αν θέλεις να ρυθμίζεις το μήκος κοπής. Την έχω και θα την ξανααγόραζα αν δεν πήγαινα σε κάποια "επαγγελματική" σειρά (για κάτι μικρότερο/εργονομικότερο στο χέρι). Στον τίτλο λες ξύρισμα, στο post κούρεμα, τι θες τελικά, γιατί για ξύρισμα δεν κάνει. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από iml 1
sellsoap Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 παρε Wahl και θα με θυμηθεις..... ουτε 30 ευρω με βιομηχανικο μοτερ που σκάβει! Οι υπόλοιπες δε πιανουν μια μπροστά τους...... 1 1
Bitbit Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 τι 50 και 100€ λέτε ρε τύποι; Silvercrest με 8,99€ (κάπου εκεί) από τα Lidl και βάζει φωτιά στο κρανίο. 2 χρόνια τώρα και δε μασάει πουθενά. Κι αν τα βρει σκούρα μετα από πολλές χρήσεις, λαδώνεις λίγο τις λεπίδες και δε σταματάει πουθενά. Έχει και τώρα μια με 18€. Αν δεν είχα θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια. 1
thory Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, sellsoap είπε παρε Wahl και θα με θυμηθεις..... ουτε 30 ευρω με βιομηχανικο μοτερ που σκάβει! Οι υπόλοιπες δε πιανουν μια μπροστά τους...... Υπάρχει κάποια καλή μέχρι 50 ευρώ; Παλιότερα μου είχαν προτείνει αυτή εδώ αλλά παει γύρω στα 80 https://www.skroutz.gr/s/2729087/Wahl-8110-016-%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82.html
iml Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Bitbit είπε τι 50 και 100€ λέτε ρε τύποι; Silvercrest με 8,99€ (κάπου εκεί) από τα Lidl και βάζει φωτιά στο κρανίο. 2 χρόνια τώρα και δε μασάει πουθενά. Κι αν τα βρει σκούρα μετα από πολλές χρήσεις, λαδώνεις λίγο τις λεπίδες και δε σταματάει πουθενά. Έχει και τώρα μια με 18€. Αν δεν είχα θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια. Είχα silvercrest του 20ρικου και ναι, έκανε δουλειά. Γενικά εκτιμώ το brand για τη σχέση ποιότητας-τιμής και έχω διάφορα από lidl. Τελικά πετάχτηκε όταν έπιασα στα χέρια μου τη συγκεκριμένη Philips που ήταν κάποια σκαλιά πάνω. Άλλες μπορεί να είναι ακόμη καλύτερες, ή χειρότερες. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από iml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα