George Karagiannis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κανείς πώς μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για τρακτέρ; Από ό,τι είδα στα γρήγορα δεν είναι όπως στα υπόλοιπα μέσα. Κάποιοι μου είπαν ότι πρέπει να πάω στην νομαρχία· στο internet, βέβαια, είδα ότι πρέπει να πας στην αντιπεριφέρεια. Τέλος πάντων, δεν έχω ιδέα. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να ξεκινήσω;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Εγω θα ρωταγα σε σχολή οδηγών να μου πουν που να πάω.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Google έψαξες; https://www.google.com/search?q=δίπλωμα+τρακτέρ&ei=qBDJYaCMGfGJ9u8PmN-tkAU&oq=Δίπλωμα+τρα&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAEYADIFCAAQgAQyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoHCAAQRxCwAzoICAAQgAQQsQM6CwgAEIAEELEDEIMBSgQIQRgAUL8TWP8sYJU9aAFwAXgAgAG4AYgBjxqSAQQwLjIxmAEAoAEByAEIwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-serp
hp8 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, George Karagiannis είπε Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να ξεκινήσω; Ανάλογα με τον τόπο που γίνει η διαδικασία πχ Αρμόδια Υπηρεσία:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα