Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρόνια πολλά. Το πρόβλημα μου είναι αυτό του τίτλου και αφορά 3 παιχνίδια rocket league, assasins creed odyssey, gta v.

Έχω δοκιμάσει να τα κάνω verify , να σβήσω τον φάκελο Launcher webcache, να τα τρέξω ως administrator, να κλείσω σχεδόν όλες τις άλλες εφαρμογές, να τα κάνω uninstall και πάλι install αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δοκίμασα ακόμα και ό,τι λένε σε αυτό το βίντεο αλλά και πάλι τίποτα . Στο rocket league πιο παλιά υπήρχαν περίοδοι που δεν το έπαιζε και χωρίς να κάνω κάτι μετά από ένα διάστημα το έπαιζε κοκ. Τα άλλα 2 τα έβαλα τώρα στις γιορτές, το ΑC το έπαιζε 3-4 μέρες και μετά όχι ενώ το gta v το έβαλα σήμερα κι ενώ εμφανίζει για 2 sec την αρχή του παιχνιδιού με πετάει. Άλλα παιχνίδια όπως π.χ fortnite παίζουν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καμιά ιδέα ; Αντιμετωπίζει άλλος παρόμοιο πρόβλημα ;

Δημοσ.

Googlαρε full uninstall για κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Να δεις ποιος άλλους φακέλους από users πρέπει να σβήσεις.

Αφού κάνεις απεγκατάσταση από προσθαφαίρεση, σβήσε ότι λέει το full uninstall guide από local/roaming AppData ή όπου αλλού.

Επανεκκίνηση προαιρετικά chkdisk σε αυτό το σημείο και εγκατάσταση από την αρχή.

------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------

Για πολύ μεγάλα παιχνίδια αξίζει να ρισκάρεις χωρίς uninstall, μόνο σβήσιμο φακέλων settings όπου είναι χωμένα μέσα στα AppData και μετά verify.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Googlαρε full uninstall για κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Να δεις ποιος άλλους φακέλους από users πρέπει να σβήσεις.

Αφού κάνεις απεγκατάσταση από προσθαφαίρεση, σβήσε ότι λέει το full uninstall guide από local/roaming AppData ή όπου αλλού.

Επανεκκίνηση προαιρετικά chkdisk σε αυτό το σημείο και εγκατάσταση από την αρχή.

------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------

Για πολύ μεγάλα παιχνίδια αξίζει να ρισκάρεις χωρίς uninstall, μόνο σβήσιμο φακέλων settings όπου είναι χωμένα μέσα στα AppData και μετά verify.

Τελικά φίλε μου τη λύση την έδωσε ο γιος μου αποσυνδέοντας το gamepad από το pc και τώρα όλα παίζουν ρολόι. Μπορεί να ακούγεται κουφό αλλά αυτή ήταν τελικά η λύση.

• Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Τελικά φίλε μου τη λύση την έδωσε ο γιος μου αποσυνδέοντας το gamepad από το pc και τώρα όλα παίζουν ρολόι. Μπορεί να ακούγεται κουφό αλλά αυτή ήταν τελικά η λύση.

Εξαιρετικό. Το μέλλον του γιου σου προβλέπεται λαμπρό στους υπολογιστές!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...