Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια του φόρουμ,

Εχω ηδη στείλει ενα φάκελο με ΕΛΤΑ και δεν εχω βαλει όνομα αποστολέα για να γίνει έκπληξη στον παραλήπτη. Θα φτάσει ο φακελος στον παραληπτη; Διότι διάβασα στο site των ΕΛΤΑ πως ένας φάκελος ΠΡΕΠΕΙ να έχει στοιχεια παραληπτη-αποστολέα. Ξέρει κανείς να με βοηθίσει;

Επεξ/σία από malex29
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dante80 είπε

Βάλε αποστολέα "Ζάχος Δόγκανος".

Χαχαχαχαχα Εντάξει αμα ο παραλήπτης δει αυτό θα το πετάξει στα σκουπιδια απευθειας😂 Αμα το στείλω χωρις θα υπάρξει πρόβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, malex29 είπε

Χαχαχαχαχα Εντάξει αμα ο παραλήπτης δει αυτό θα το πετάξει στα σκουπιδια απευθειας😂 Αμα το στείλω χωρις θα υπάρξει πρόβλημα;

Ναι, γράψε τον κανονικά, κόλλα τα γραμματόσημα και πέτα τον σε ένα κουτί ΕΛΤΑ. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Ναι, γράψε τον κανονικά, κόλλα τα γραμματόσημα και πέτα τον σε ένα κουτί ΕΛΤΑ. 

εχω ηδη στείλει φακελο χωρις ονομα αποστολεα ξερεις αμα θα φτάσει;

Δημοσ.

Ένας άνθρωπος μπορεί να εκπληρώσει τον σκοπό της ύπαρξής του ρωτώντας ερωτήσεις που δεν μπορεί να απαντήσει και αναλαμβάνοντας στόχους που δεν μπορεί να πετύχει.

-Oliver W. Holmes, 1809-1894, Αμερικανός συγγραφέας-

• Thanks 4
Δημοσ.

ειναι β προτεραιοτητας και το εστειλα παραμονη Χριστουγεννων οποτε περιμένω μεχρι 28 να δω τι θα γίνει

22 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Άμα φτάσει τότε θα έφτασε, άμα δεν φτάσει τότε δεν θα έφτασε.

ειναι β προτεραιοτητας και το εστειλα παραμονη Χριστουγεννων οποτε περιμένω μεχρι 28 να δω τι θα γίνει

27 λεπτά πριν, Dante80 είπε

ξέρω.

ναι ή οχι;

Δημοσ.

Υπάρχει και κάτι πιο απλό. Καλείτε τα ΕΛΤΑ να σας ενημερώσουν σχετικά.

Για συμπαράσταση θα καλέσω κι εγώ αύριο τα ΕΛΤΑ, γιατί προχθές έγινε αυτό:

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ	                         24-12-2021	07:47	ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ	                         24-12-2021	16:06	ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ	 24-12-2021	16:06	ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ	 24-12-2021	16:23	ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Εγώ μια φορά, ούτε κουδούνι άκουσα, ούτε τηλέφωνο χτύπησε, ούτε μήνυμα μου ήρθε, ούτε χαρτάκι μου κόλλησαν.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ	                         24-12-2021	07:47	ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ	                         24-12-2021	16:06	ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ	 24-12-2021	16:06	ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ	 24-12-2021	16:23	ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Εγώ μια φορά, ούτε κουδούνι άκουσα, ούτε τηλέφωνο χτύπησε, ούτε μήνυμα μου ήρθε, ούτε χαρτάκι μου κόλλησαν.

Ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή! Αν ενημερωθείς μποριες να ενημερώσεις και εμένα απαντώντας εδώ; Ευχαριστω Καλές Γιορτές!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ακριβώς αυτό θέλουν, Τέρη, να τους πάρεις τηλέφωνο. Να τους ρωτήσεις πότε θα το φέρουν (για να είσαι σίγουρα εκεί). Να σου απαντήσουν ότι δεν ξέρουν σίγουρα. Και να τους πεις γάμα το, θα έρθω εγώ αύριο να το πάρω. Το κάνουν συστηματικά, όπως και οι εταιρίες κούριερ.

28 λεπτά πριν, malex29 είπε

Β΄ προτεραιότητα κατά 90% για 30-31 Δεκέμβρη, 10% του χρόνου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PC_Science_Lefkada είπε

Το κάνουν συστηματικά, όπως και οι εταιρίες κούριερ.

Με τα συγγράμματα της σχολής και άλλη μία παραγγελία που είχα κάνει πριν μήνες δεν έγινε κάτι παρόμοιο (σε εμένα, γιατί το φόρουμ ειδικά πέρυσι είχε πήξει με αντίστοιχα θέματα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...