PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, jmmys είπε Όταν συγκρινεις αμάξια πάνω σε παιδική βάση δημοτικού σχολείου, δηλαδή "αυτό είναι το πιο γρηγορο", κοιτάς κυρίως να έχουν παρόμοια ιπποδύναμη μαζί με κυβικά. Τα τότε carina 1.6 είχαν 105-107 άλογα. Όλα σχεδόν τα 1600αρια αυτοκίνητα παρόμοιας κατηγορίας με παρόμοια ιπποδύναμη και κυβικά, όχι 75-90 αλογα,αλλά 100-110 αλογα είχαν τελική ταχύτητα 185-190χλμ και επιτάχυνση 11,5-12,5 δευτερόλεπτα. Δες τα αντίστοιχα audi A4, bmw 316, vw passat, Opel vectra. Η χαώδης διαφορά με τα γερμανικά είναι ότι τα Ιαπωνικά εκείνης της εποχής και κατηγορίας, ήταν μέσα και έξω ένα μάτσο χάλια σε ποιότητα υλικών και αίσθηση οδήγησης. Ειδικά σε σχέση με audi, bmw. Αν τώρα η διαφορά μισού δευτερόλεπτου στα 0-100 και τα 5χλμ επιπλέον στην τελική ειναι τόσο μεγαλη όσο Χριστούγεννα-Πρωτομαγια, ας το κρίνει οποίος θέλει να πάρει το 2021 μια ιαπωνική σαβούρα σαν το carina. Και δες πόσο σβέλτα ήταν τα Ιαπωνικά 75-90 αλογα εκεινης της εποχής και σύγκρινε τα με παρομοια γερμανικά. Τι έκπληξη, το ίδιο ήταν. Εγω ξερω οτι τα Γερμανικα-vag απο παλια εχουν παρει διαζυγιο με τις χαμηλες! Και σε συνδιασμο με την τσιμπημενη καταναλωση με απωθουν τελειως! Ειχα συγκρινει τοτε το 2010 μολις ειχε βγει το καινουργιο polo. Mου κανει ο πωλητης παει καλυτερα απο το προηγουμενο ειναι πιο ζυγισμενο μπλα-μπλα.. Κανω t.d το 1.4 βλεπω το ιδιο προβλημα στις χαμηλες!!! Μετα απο λιγο καιρο ηρθε και με τον 1.2 tsi Το ιδιο θεμα και αυτο!!! Κανω μετα και το i20 1.2 καμια επαφη με το polo!!! Λεω στον πωλητη της vw το i20 τραβαει.. και μου κανει παιζει ρολο και το βαρος.. Κοιταω στα χαρτια και ειχαν το ιδιο βαρος!!! Να τονισω δεν μιλαω για τρεξιμο αλλα πιο τραβαει πιο ευχαριστα για μεσα στην πολη!
liakinen Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Αναφερόμουν σε αντίστοιχα 1600αρια με 100-105 άλογα, όπως Α4, 316,vectra, passat, ΌΧΙ σε 1600αρια με 75-90 αλογα. Αυτα ας συγκριθούν με Ιαπωνικά αντίστοιχης ιπποδύναμης. Οι διαφορές στις επιδόσεις ειναι άπειροελάχιστες,αλλά στην ποιότητα κύλισης, όπως είπες χαωτικες. Να το βράσω το μισό δευτερόλεπτο ή 1 πιο γρηγορο του carina, αν είναι να έχω μια βάρκα στο δρόμο. Ναι το κατάλαβα απλά σαν αφορμή πείρα το σχόλιο σου να γράψω λίγα για την ιστορία του Αβγού (Audi 80) 🙂 Α και το Vectra που έχεις παραπάνω άθλιο επίσης στο στήσιμο περπάτημα. Για την ιστορία χειρότερο από το προηγούμενο Ascona C στην συμπεριφορά του. Τιμόνι για τα πανηγύρια και μαμά ανάρτηση που έβρισκε σαμαράκι και χτυπούσε το κεφάλι στην οροφή. Σε στροφές τέλος είχες πάντα την αμφιβολία θα την πάρω ή θα βρεθώ στα χωράφια. Μακράν όλων το καλύτερο σε στήσιμο, χαρά, συμπεριφορά κτλ αρχές 90 μέχρι και 97-98 ήταν το BMW E36. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, liakinen είπε Μακράν όλων το καλύτερο σε στήσιμο, χαρά, συμπεριφορά κτλ αρχές 90 μέχρι και 97-98 ήταν το BMW E36. Αυτό.
nik0laus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, liakinen είπε Μακράν όλων το καλύτερο σε στήσιμο, χαρά, συμπεριφορά κτλ αρχές 90 μέχρι και 97-98 ήταν το BMW E36. 8 ώρες πριν, jmmys είπε Αυτό. Aν μιλάμε για την 318is ή την 320 ναι, Αλλιώς τι χαρα να δεις με τη 316 ρε πατριώτη , η δευτέρα παρουσία του Κυρίου πιο γρηγορα ερχότανε παρά το 0-100
liakinen Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, nik0laus είπε Aν μιλάμε για την 318is ή την 320 ναι, Αλλιώς τι χαρα να δεις με τη 316 ρε πατριώτη , η δευτέρα παρουσία του Κυρίου πιο γρηγορα ερχότανε παρά το 0-100 Για πάτημα, στήσιμο αυτοκινήτου και οδηγική απόλαυση έγραψα όχι από φανάρι σε φανάρι κόντρες ή τελικές στο ηλιοβασίλεμα. Το 318is ήταν καλός κινητήρας μετά αυτός που άξιζε ήταν ο 325i.
nik0laus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ναι αλλά εδώ μιλάμε για οικογενειακα 1600 αρια της εποχής εκεινης... Μακραν το πιο δυνατο εκεινης της περιόδου ήταν το Rover 216/416 με το Honda κινητηρα με τα 122 αλογα, και πολύ πιο διασκεδαστικό από τη φουκαριαρα 316.
toyo73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, jmmys είπε Αναφερόμουν σε αντίστοιχα 1600αρια με 100-105 άλογα, όπως Α4, 316,vectra, passat, ΌΧΙ σε 1600αρια με 75-90 αλογα. Αυτα ας συγκριθούν με Ιαπωνικά αντίστοιχης ιπποδύναμης. Οι διαφορές στις επιδόσεις ειναι άπειροελάχιστες,αλλά στην ποιότητα κύλισης, όπως είπες χαωτικες. Να το βράσω το μισό δευτερόλεπτο ή 1 πιο γρηγορο του carina, αν είναι να έχω μια βάρκα στο δρόμο. Τα 3.2 στα 0-100 ειναι απειροελαχιστη διαφορα.Ενας αιωνας ειναι για αυτοκινητα ιδιας κατηγοριας. Μετρημενα απο 4τροχοι Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από toyo73
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, toyo73 είπε Μετρημενα απο 4τροχοι 🤣 Πλάκα έχεις, συνεχίζεις. Πες μου ότι πιστεύεις και ότι η γη ειναι επίπεδη.
toyo73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Ακυρωνεις τους 4 τροχους που δεν ηταν και ειναι φιλοΙαπωνικο περιοδικο.Η διαφορα ειναι ακομη μεγαλυτερη, γιατι ειχα 2 carina e στην οικογενεια και με Α4 φιλου γυριζα BDSM σκηνες για τον Σειρηνακη.Νομιζα οτι εχανε αλλαγες ταχυτητων.
Nabuko Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, toyo73 είπε Η διαφορα ειναι ακομη μεγαλυτερη, γιατι ειχα 2 carina e στην οικογενεια και με Α4 φιλου γυριζα BDSM σκηνες για τον Σειρηνακη.Νομιζα οτι εχανε αλλαγες ταχυτητων. Προσωπικά ανάμεσα σε τουότα και Audi, Bmw, Mercedes θα διάλεγα και θα διαλέγω πάντα Audi, BMW και Mercedes και ας είναι πιο αργά. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, toyo73 είπε Ακυρωνεις τους 4 τροχους που δεν ηταν και ειναι φιλοΙαπωνικο περιοδικο.Η διαφορα ειναι ακομη μεγαλυτερη, γιατι ειχα 2 carina e στην οικογενεια και με Α4 φιλου γυριζα BDSM σκηνες για τον Σειρηνακη.Νομιζα οτι εχανε αλλαγες ταχυτητων. Ήταν ωραία τα carinaκια για βαρκαδες. Κακά τα ψέματα. 29 λεπτά πριν, Nabuko είπε Προσωπικά ανάμεσα σε τουότα και Audi, Bmw, Mercedes θα διάλεγα και θα διαλέγω πάντα Audi, BMW και Mercedes και ας είναι πιο αργά. Εσύ είσαι προδότης Γερμανοτσολιας 😁
Nabuko Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, jmmys είπε Εσύ είσαι προδότης Γερμανοτσολιας 😁 Ναι ναι. Δεν το κρύβω 😃 3
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δηλαδη ρε παιδια τα Γερμανικα τραβαγαν το ιδιο οπως τα Ιαπωνικα???
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Το επόμενο τι θα είναι ;Τα άρματα που έκαναν ιπποδρομίες στην αρχαία Ρώμη; Αφηστε τα να αναπαυθούν στην λήθη του χρόνου. 5 1
LongTom Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Στις 26/12/2021 στις 7:21 ΜΜ, nikostz99 είπε Παιδια καλησπερα θελω μια βοηθεια για το τι αμαξι να παρω...Γενικα θελω ενα αμαξι για να βγαινω καμια βολτα και να ξεσκαω,οδηγαω καιρο και την εχω αγαπηση την οδηγηση καθως με εχει βοηθησει σε αρκετες φασεις της ζωης μου.Ωστοσο δεν θα ηθελα να σκασω πολλα λεφτα,αφου το θελω για 3-4 χρονια μεχρι να βρω μια δουλεια full time και να μπορω να συντηρω κατι καλυτερο.Επιπλεον θελω να εχει και λιγο γκαζακι να νιωθω δηλαδη οτι εχω αμαξι,Το ονειρο μου ειναι το celica το εχω ερωτευτει απο μικρος δυστυχως ομως ειναι αρκετα εκτος μπατζετ.Εχω δει κατι αμαξια της toyota οπως carina και corolla που ειναι αρκετα φθηνα 1000-1500 σε καποιες περιπτωσεις αλλα εχουν τραβηγμενα χιλιομετρα πανω απο 250χιλ,και δεν ξερω τι να κανω...Βεβαια η toyota βγαζει σκηλια αλλα και παλι...Ειμαι αρκετα μπερδεμενος λετε να αξιζει κατι τετοιο για να βγαλω τα γουστα μου ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ευχαριστως να το δω.Περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω πολυ!! Δεν ξέρω για καρίνα, αλλά το κορόλα της εποχής (μέσα '90) το έχει συγγενής που μου το "νοίκιασε". Το είχα ως κύριο για μερικά χρόνια (εποχές έντονης αφραγκίας και ανάγκης) για να πάω στην δουλειά και ένα είναι σίγουρο, το γκαζάκι σίγουρα θα είναι λίγο και αρκετά χλεμπονιάρικο. 75 ίπποι τότε, τώρα καμία 50αριά μουλάρια. Μέτρια οδηγική συμπεριφορά για τότε και πολύ κάτω του μετρίου για το '22 (ανάρτηση, κρατήματα κ.ο.κ.) και αρκετά επικίνδυνο επειδή το μόνο ηλεχτρικό έξτρα ήταν τα παράθυρα. Δίχως ABS και λοιπά κόλπα δηλαδή. Χάλια κιβώτιο που οι ταχύτητες δεν ήταν καθόλου ακριβείς και στο συγκεκριμένο που δούλεψα η όπισθεν ήταν πολύ μπελαλίδικη. Τέλος, εάν πάρεις πρέπει να δώσεις άλλα τόσα και έξτρα για τα το σιάσεις. Εγώ λέω με 1500 δεν παίρνεις κάτι με αυτά που ζητάς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα