iml Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για αμάξι στα 1000-1500 ευρώ, και μόνο η άδεια-ασφάλιση 400-500ε/χρόνο το κάνουν ασύμφορο να το συντηρείς. Αν βάλεις βλάβες, μαζέματα, τακτική συντήρηση, λάστιχα, άστα. Μόνο αν ήδη είναι δικό σου, σου χρειάζεται μεταφορικό και δεν έχεις τα χρήματα για κάτι καλύτερο, όχι να αγοράσεις με 1000-1500. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από iml
Fordakias7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Κοίτα για Mondeo avensis πριν του 2001
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Θες τόσο μεγάλο; Βρίσκεις μικρά βσε αυτά τα λεφτά και μπορεί να πετύχεις και κανένα σε αξιοπρεπή κατάσταση. Πχ seicento, saxo, atos, matiz και κάποια άλλα. Υπάρχουν και κάποια μεγαλύτερα σε μέγεθος και κυβικά, αν αρχίσεις να ψάχνεις όλο και κάτι θα βρεις.
tutuyo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Με την καριναρα γουστα δεν βγαζεις.Ποτε δεν εβγαζες. Εχεις χωρους, εχεις καλη συμπεριφορα, μεχρι εκει Ναι ειναι ενα αξιοπιστο και δυνατο μοτερ (ο 1.6) αλλα φυσικα καιει αρκετα (με τα σημερινα δεδομενα),λιγη ροπη, σκληρη αναρτηση, κιβωτιο απλα ανεκτο - ειδικα στα κατεβασματα θελει δυναμη και δεν ειναι και παντα ακριβες. Η οπισθεν μπορει να μπει με την δευτερη-τριτη φορα. Ηχομονωση μηδεν. Απουσια ABS Και ολα αυτα σε ενα πακετο των 200.000 χλμ στην καλυτερη. Τελειωμενα αυτοκινητα ειναι αυτα, αφηστε τα να πεθανουν ησυχα 3
paylidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, nikostz99 είπε εχω κατι λεφτα στην ακρη απο δουλεια κοντα στα 5κ ωστοσο τα τσιγκουνευομαι να τα δωσω Μη τσιγκουνευεσαι... Θα το οδηγεις, κρινεται η ζωη σου σε ενα ατυχημα (φταίς δε φταίς). Αν ξεκινησεις στην αγορά με τσιγκουνιες, μεθαυριο θα τσιγκουνευτεις τα φρενα και τα λαστιχα και θα εισαι επικινδυνος για τους γυρω σου. Εφοσον θελεις αυτοκίνητο ή θα παρεις απόφαση οτι θα πληρώνεις μια ζωη ότι κ να παρεις ή θα συνεχισεις με ΠΕΖΟ2 3
G.bar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ο ts είναι 16 χρονών και θέλει να πάρει κάτι να οδηγάει στο χωριό ΜΕΧΡΙ να βγάλει δίπλωμα. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στις 26/12/2021 στις 8:21 ΜΜ, nikostz99 είπε Παιδια καλησπερα θελω μια βοηθεια για το τι αμαξι να παρω...Γενικα θελω ενα αμαξι για να βγαινω καμια βολτα και να ξεσκαω,οδηγαω καιρο και την εχω αγαπηση την οδηγηση καθως με εχει βοηθησει σε αρκετες φασεις της ζωης μου.Ωστοσο δεν θα ηθελα να σκασω πολλα λεφτα,αφου το θελω για 3-4 χρονια μεχρι να βρω μια δουλεια full time και να μπορω να συντηρω κατι καλυτερο.Επιπλεον θελω να εχει και λιγο γκαζακι να νιωθω δηλαδη οτι εχω αμαξι,Το ονειρο μου ειναι το celica το εχω ερωτευτει απο μικρος δυστυχως ομως ειναι αρκετα εκτος μπατζετ.Εχω δει κατι αμαξια της toyota οπως carina και corolla που ειναι αρκετα φθηνα 1000-1500 σε καποιες περιπτωσεις αλλα εχουν τραβηγμενα χιλιομετρα πανω απο 250χιλ,και δεν ξερω τι να κανω...Βεβαια η toyota βγαζει σκηλια αλλα και παλι...Ειμαι αρκετα μπερδεμενος λετε να αξιζει κατι τετοιο για να βγαλω τα γουστα μου ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ευχαριστως να το δω.Περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω πολυ!! Οδηγας καιρο και θα παρεις carina να βγαλεις τα γουστα σου! Σιγουρα δεν οδηγας καιρο και δεν ξερεις απο αυτοκινητα γι αυτο και δεν ξερεις να ξεχωριζεις! Εγω θα μιλησω με βαση το οικονομικο κομματι! Θα εισαι πιο κερδισμενος αν κοιταξεις σε starlet 96 και πανω οπως και micra απο το 98 και πανω. Ψαχνεις να βρεις αυτο που ειναι στην καλυτερη μηχανικη κατασταση και δεν κοιτας το αισθητικο κομματι..! Αυτο για να αξιοποιησεις πολυ καλυτερα τα 1500ευρω σε σχεση με το carina! Μπορεις να κοιταξεις και σε saxo 1.1 αλλα οπως σου ειπα βαζεις πρωτευον το μηχανικο κομματι..!
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Τρελα γουστα παντως με την καρινα, θα σε προσπερνάνε και με ηλεκτρικα πατινια...
liakinen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Τρελα γουστα παντως με την καρινα, θα σε προσπερνάνε και με ηλεκτρικα πατινια... 115 - 105 άλογα η Carina ανάλογα την χρονολογία. Μια χαρά τα βγάζει πέρα στον δρόμο σήμερα που μιλάμε. Οδηγική συμπεριφορά βέβαια μόνο για γούστα δεν έχει αφού είναι ουδέτερη η αίσθηση που αφήνει στην καλύτερη. Αν και Ιαπωνικό λάδια καίει στις περισσότερες περιπτώσεις και μάλιστα αρκετά και στην καλύτερη περίπτωση θα έχει το λιγότερο 280.000 χλμ στην πλάτη. Είχα δύο στην κατοχή μου. Αυτά τα αυτοκίνητα αξίζουν μόνο αν είναι δικά μας και καλοσυντηρημένα ή αν στην σπάνια περίπτωση βρούμε κάποιο "λαχείο" από κανέναν ηλικιωμένο νοικοκύρη. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μακριά. Βάλε λάστιχα, αμορτισέρ, πιθανότατα δίσκο - πλατό, σινεμπλόκ, μπιλιοφόρους και άλλα αντίστοιχα που τρίζουν, κολάρα κτλ ανεβαίνει το κόστος αρκετά. Αν θέλει κάποιος με λίγα χρήματα παραπάνω ~2500€ κοιτάει σε Accent αρχές 2000 που είναι ασφαλέστερο και υπάρχουν αρκετά σε καλή κατάσταση (πάνω από 150.000 χλμ τσιμπάνε λίγο λάδι και αυτά). 1
nikostz99 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, G.bar είπε Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ο ts είναι 16 χρονών και θέλει να πάρει κάτι να οδηγάει στο χωριό ΜΕΧΡΙ να βγάλει δίπλωμα. μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει τι λεω... παιδες αραξτε λιγο καποιοι ,εγω ειπα οτι οδηγαω καιρο και οχι οτι ξερω απο αμαξια μηχανολογικα δλδ αν ηξερα δεν θα εγραφα εδω... γνωμες και αποψεις ζηταω
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, liakinen είπε 115 - 105 άλογα η Carina ανάλογα την χρονολογία. Μια χαρά τα βγάζει πέρα στον δρόμο σήμερα που μιλάμε. Οδηγική συμπεριφορά βέβαια μόνο για γούστα δεν έχει αφού είναι ουδέτερη η αίσθηση που αφήνει στην καλύτερη. Αν και Ιαπωνικό λάδια καίει στις περισσότερες περιπτώσεις και μάλιστα αρκετά και στην καλύτερη περίπτωση θα έχει το λιγότερο 280.000 χλμ στην πλάτη. Είχα δύο στην κατοχή μου. Αυτά τα αυτοκίνητα αξίζουν μόνο αν είναι δικά μας και καλοσυντηρημένα ή αν στην σπάνια περίπτωση βρούμε κάποιο "λαχείο" από κανέναν ηλικιωμένο νοικοκύρη. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μακριά. Βάλε λάστιχα, αμορτισέρ, πιθανότατα δίσκο - πλατό, σινεμπλόκ, μπιλιοφόρους και άλλα αντίστοιχα που τρίζουν, κολάρα κτλ ανεβαίνει το κόστος αρκετά. Αν θέλει κάποιος με λίγα χρήματα παραπάνω ~2500€ κοιτάει σε Accent αρχές 2000 που είναι ασφαλέστερο και υπάρχουν αρκετά σε καλή κατάσταση (πάνω από 150.000 χλμ τσιμπάνε λίγο λάδι και αυτά). Και γω που εχω οδηγησει και τα δυο 115-105 παρατηρησα οτι στις υψηλες στροφες δεν το εχει.. γι αυτο φαινεται οτι τα παει καλυτερα μεσα στην πολη παρα στα ταξιδια(μεγαλες ταχυτητες)! 6 λεπτά πριν, nikostz99 είπε μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει τι λεω... παιδες αραξτε λιγο καποιοι ,εγω ειπα οτι οδηγαω καιρο και οχι οτι ξερω απο αμαξια μηχανολογικα δλδ αν ηξερα δεν θα εγραφα εδω... γνωμες και αποψεις ζηταω Αμα εχεις φιλο μηχανικο παρε 147!
toyo73 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ισχυει οτι και με ολα τα μεταχειρισμενα.Ολο τον ρολο τον παιζει η συντηρηση.Εχω δει αυτοκινητα 8-10 χρονων με 120.000 χιλ τελειως παρταλια με μηδενικη συντηρηση και το εσωτερικο λες και κατοικουσαν προβατα.Αντιθετως 25ετιας με 300+++ να ειναι πενα.Toyota carina e, μια bmw 316 e36 ενος γνωστου που ειναι λες και βγηκε απο βιτρινα, alfa romeo 147-156. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 31/12/2021 στις 11:47 ΜΜ, toyo73 είπε Ισχυει οτι και με ολα τα μεταχειρισμενα.Ολο τον ρολο τον παιζει η συντηρηση.Εχω δει αυτοκινητα 8-10 χρονων με 120.000 χιλ τελειως παρταλια με μηδενικη συντηρηση και το εσωτερικο λες και κατοικουσαν προβατα.Αντιθετως 25ετιας με 300+++ να ειναι πενα.Toyota carina e, μια bmw 316 e36 ενος γνωστου που ειναι λες και βγηκε απο βιτρινα, alfa romeo 147-156. Ετσι οπως τα λες ειναι! Το θεμα ειναι αυτος που το εχει σε αυτη την κατασταση θα το δωσει ''χαρισει'' 1500ευρω!?!?!? Το εχω πει και γω ενα παλιο καλοσυντηρημενο ιαπωνικο ξεκιναει απο 3000ευρω και πανω! Και οι απαντησεις που παιρνω ειναι οι γνωστες.. αμαξια ληγμενα.. καμια παθητικη ασφαλεια.. κοροιδο οποιος δωσει τοσα χρηματα για ενα τοσο παλιο αυτοκινητο..
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Όταν βλέπω άτομο με όνειρο το Celica η φάση μυρίζει επαρχιώτης κάγκουρας. Πάρε την Καρίνα, βάλε και ένα μεγάλο μπουρί και ξεκίνα να σπας τα ούμπαλα όλης της γειτονιάς με τραπιές.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Όταν βλέπω άτομο με όνειρο το Celica η φάση μυρίζει επαρχιώτης κάγκουρας. Πάρε την Καρίνα, βάλε και ένα μεγάλο μπουρί και ξεκίνα να σπας τα ούμπαλα όλης της γειτονιάς με τραπιές. Celica ή Carina?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα