Προς το περιεχόμενο

toyota carina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα θελω μια βοηθεια για το τι αμαξι να παρω...Γενικα θελω ενα αμαξι για να βγαινω καμια βολτα και να ξεσκαω,οδηγαω καιρο και την εχω αγαπηση την οδηγηση καθως με εχει βοηθησει σε αρκετες φασεις της ζωης μου.Ωστοσο δεν θα ηθελα να σκασω πολλα λεφτα,αφου το θελω για 3-4 χρονια μεχρι να βρω μια δουλεια full time και να μπορω να συντηρω κατι καλυτερο.Επιπλεον θελω να εχει και λιγο γκαζακι να νιωθω δηλαδη οτι εχω αμαξι,Το ονειρο μου ειναι το celica το εχω ερωτευτει απο μικρος δυστυχως ομως ειναι αρκετα εκτος μπατζετ.Εχω δει κατι αμαξια της toyota οπως carina και corolla που ειναι αρκετα φθηνα 1000-1500 σε καποιες περιπτωσεις αλλα εχουν τραβηγμενα χιλιομετρα πανω απο 250χιλ,και δεν ξερω τι να κανω...Βεβαια η toyota βγαζει σκηλια αλλα και παλι...Ειμαι αρκετα μπερδεμενος λετε να αξιζει κατι τετοιο για να βγαλω τα γουστα μου ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ευχαριστως να το δω.Περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω πολυ!!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

Παιδια καλησπερα θελω μια βοηθεια για το τι αμαξι να παρω...Γενικα θελω ενα αμαξι για να βγαινω καμια βολτα και να ξεσκαω,οδηγαω καιρο και την εχω αγαπηση την οδηγηση καθως με εχει βοηθησει σε αρκετες φασεις της ζωης μου.Ωστοσο δεν θα ηθελα να σκασω πολλα λεφτα,αφου το θελω για 3-4 χρονια μεχρι να βρω μια δουλεια full time και να μπορω να συντηρω κατι καλυτερο.Επιπλεον θελω να εχει και λιγο γκαζακι να νιωθω δηλαδη οτι εχω αμαξι,Το ονειρο μου ειναι το celica το εχω ερωτευτει απο μικρος δυστυχως ομως ειναι αρκετα εκτος μπατζετ.Εχω δει κατι αμαξια της toyota οπως carina και corolla που ειναι αρκετα φθηνα 1000-1500 σε καποιες περιπτωσεις αλλα εχουν τραβηγμενα χιλιομετρα πανω απο 250χιλ,και δεν ξερω τι να κανω...Βεβαια η toyota βγαζει σκηλια αλλα και παλι...Ειμαι αρκετα μπερδεμενος λετε να αξιζει κατι τετοιο για να βγαλω τα γουστα μου ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ευχαριστως να το δω.Περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω πολυ!!

με 1000€ τι περιμένεις να πάρεις;Ασε που τα carina είναι ταξί και πρέπει να βάλεις κάμποσα μηδενικά στα χλμ.

• Like 2
Δημοσ.

δεν περιμενω κατι καλυτερο προφανως το θεμα ειναι αν θα με βγαλει 2-3 χρονια...

ειναι ταξι εννοεις οτι τα γυρνανε ή΄οτι αντεχουν?

Δημοσ.

μιλάς προφανώς για αμάξι 20 plus χρόνων. Εδώ για μένα ισχύει το απόλυτο: ΤΟΥΟΤΑ και απο κοντά τα υπόλοιπα γιαπωνέζικα (το 2000 τα κορεάτικα ήταν ακόμη πολύ πίσω).

Δεύτερο: αγοράζοντας αμάξι εικοσαετίας, ξέρεις πολύ καλά ότι, η συντήρηση θα είναι μεγαλύτερη απο το ίδιας μάρκας, αντίστοιχης κατηγορίας καινούργιο. Δίσκος πλατώ, μπαταρία, αναρτήσεις, λάστιχα, τακάκια, ίσως κρεμαγιέρα, ψυγείο και καμιά φλάτζα κεφαλής σε περιμένουν στην γωνία.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikostz99 είπε

δεν περιμενω κατι καλυτερο προφανως το θεμα ειναι αν θα με βγαλει 2-3 χρονια...

ειναι ταξι εννοεις οτι τα γυρνανε ή΄οτι αντεχουν?

ταξι= ο γυρος της γης μερικές φορές.

• Like 3
Δημοσ.

νν ισχυει οτι το σερβις θα ειναι μονοδρομος,και γενικα αυτο με κραταει πισω γτ μπορει τωρα να τσιγκουνευτω να το πω ετσι καποια χρηματα και καλα μπας και τα γλυτωσω αλλα σε βαθος χρονου να δωσω πολλα περισσοτερα,καμια αλλη προτασει εχουμε αν δλδ αξιζει να περιμενω να παρω κατι καλυτερο ?

δεν με καει τοσο γτ μαρεσουν και οι μηχανες αλλα δυστυχως παιρνω διπλωμα σε κοντα δυο χρονια... και δεν θελω να ρισκαρω να ειμαι αθηνα χωρις διπλωμα...δεν ειναι σαν την πολη μου

Δημοσ.

Αμάξι με 1.000 - 1.500€ για να βγάλεις τα γούστα σου, και ταυτόχρονα τόσο αξιόπιστο ώστε να σε βγάλει χωρίς ζημιές για 2-3 χρόνια?

Περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το λαχείο, παρά να συμβεί κάτι τέτοιο.

• Like 7
Δημοσ.

αν είναι να δώσεις λεφτά για αυτοκίνητο 20-25 ετών ψάξε μήπως το πάρεις από κάποιον στον ευρύτερο περιβάλλον σου που ίσως να μπορείς να έχεις μια σιγουριά ότι θα έχει κάνει κάποια στοιχειώδη συντήρηση γιατί έτσι κι αλλιώς είναι τεράστιο ρίσκο.

διαφορετικά η φτήνια τρώει τον παρά. θα δώσεις λίγα για να το αγοράσεις και πολλά για να μπορείς να το κυκλοφορείς σε κάθε περίπτωση (τέλη κυκλοφορίας, κατανάλωση, σέρβις, ανταλλακτικά κλπ). για να μην μιλήσω σχετικά με την ασφάλεια τη δική σου και των επιβατών 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikostz99 είπε

νν ισχυει οτι το σερβις θα ειναι μονοδρομος,και γενικα αυτο με κραταει πισω γτ μπορει τωρα να τσιγκουνευτω να το πω ετσι καποια χρηματα και καλα μπας και τα γλυτωσω αλλα σε βαθος χρονου να δωσω πολλα περισσοτερα,καμια αλλη προτασει εχουμε αν δλδ αξιζει να περιμενω να παρω κατι καλυτερο ?

δεν με καει τοσο γτ μαρεσουν και οι μηχανες αλλα δυστυχως παιρνω διπλωμα σε κοντα δυο χρονια... και δεν θελω να ρισκαρω να ειμαι αθηνα χωρις διπλωμα...δεν ειναι σαν την πολη μου

με 1500 ευρω θα χρειαστεις αλλα 500 με 1000 για να το κανεις αυτοκινητο...

Στη πολη σου αμα σου τυχει καμια στραβη χωρις διπλωμα νομιζεις θα τη βγαλεις καθαρη  δηλαδη ;

Δημοσ.

οχι φιλε δεν λεω αυτο απλα ειναι αλλοι δρομοι σιν του οτι ειναι ολα κοντα και δεν θα το πολυ παιρνω,ωστοσο αυτο ειναι κατι λαθος σιγουρα και μαλακια μου αλλα εχω αγαπη τρελη για μηχανες και αμαξια απο μικρος... δυστυχως οι γονεις κτλ δεν εχουν αμαξι επιβατικο ενα φορτηγακι εχουν για να πηγαινουν στην δουλεια τους εχω κατι λεφτα στην ακρη απο δουλεια κοντα στα 5κ ωστοσο τα τσιγκουνευομαι να τα δωσω γτ θελω να εχω κατι για καμια αναγκη απο οτι καταλαβαινω ομως επιβεβαιωνετε ο αρχικος μου συλλογισμος οτι θα ειναι δυσκολο να βρω δυστυχως...

Δημοσ.

ναι φιλε και αυτο εχω σκεφτει αλλα μονο κατι bmwδακια εχω δει και σε τετοια τιμη δυσκολα εχεις ν απροτεινεις κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikostz99 είπε

.Βεβαια η toyota βγαζει σκηλια αλλα και παλι..

Δεν βγάζει σκυλιά, με υ, η Toyota,έτσι γενικά και αόριστα, αμαξια βγάζει, καλά οχήματα, αλλά σε μεταχειρισμένα 25 ετών είναι λαχείο. Όπως όλα τέτοιων ετών.

Εξαίρεση άλλες μάρκες, συγκεκριμένα μοντέλα από ιδιώτες, και φυσικά όχι ασιατικά,και με πολλές χιλιάδες ευρώ παραπάνω. 

Με 1500 ευρώ, πολυ δύσκολα θα βρεις όχημα που να σε βγάλει κάνα δυο χρόνια χωρίς προβλήματα. 

Είναι λίγα τα χρήματα. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Κοιτωντας λιγο γρηγορα στο car σε αυτη την τιμη παιζουν Carina 25 ως 30 ετων, λιγο πριν βγαλουν πινακιδες ιστορικου δηλαδη. Σε αυτη την ηλικια τα αυτοκινητα ειναι για αποσυρση γιατι η συντηρηση τους κοστιζει πολυ (οσο σκυλια και αν ειναι) και η παθητικη (κυριως) αλλα και ενεργητικη ασφαλεια ειναι πολυ μετριες. Με αλλα λογια, μη βαλεις τον εαυτο σου και οποιον αγαπας σε ενα αυτοκινητο που κανει 1500 ευρω. Κανε υπομονη να παρεις κατι πιο αξιοπρεπες οταν εχεις σταθερο εισοδημα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...