MessengerOfGood Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς αν υπάρχουν κάπου drivers για αυτό? Είναι το μοντέλο MR 800. Windows 10 ή/και Linux Mint. Δεν είναι TV Tuner, μόνο FM Radio. Το πρόγραμμα εγκαθίσταται κανονικά αλλά δεν βρίσκει την συσκευή... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood
TasSou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Έπεσα πάνω σε αυτό Δεν ξέρω αν βοηθάει. Φιλικά,
MessengerOfGood Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να μπλέξω πάλι με κώδικα. Ίσως κάποιος άλλος...
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Για λινουξ υπαρχει μονο ο radio-mr800 που περιλαμβανεται στον πυρηνα χρονια τωρα, οποτε ερχεται προεγκατεστημενος σε καθε διανομη και δεν χρειαζεται να κανεις εσυ κατι αλλο για να παιξει (εκτος απο το να βρεις μια εφαρμογη για fm radio). Για τα windows δεν ξερω. Δοκιμασες να βαλεις τον driver για καποια παλιοτερη εκδοση απο compatibility mode?
MessengerOfGood Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, jim_p είπε Για λινουξ υπαρχει μονο ο radio-mr800 που περιλαμβανεται στον πυρηνα χρονια τωρα, οποτε ερχεται προεγκατεστημενος σε καθε διανομη και δεν χρειαζεται να κανεις εσυ κατι αλλο για να παιξει (εκτος απο το να βρεις μια εφαρμογη για fm radio). Για τα windows δεν ξερω. Δοκιμασες να βαλεις τον driver για καποια παλιοτερη εκδοση απο compatibility mode? Μου έχεις δώσει ήδη καλές συμβουλές για την τηλεόραση στο άλλο νήμα. Ναι, το Linux Mint βλέπει το driver. Έψαξα για εφαρμογή για FM Radio και δεν βρήκα τίποτα. Το gqrx δεν το βλέπει παρά το ότι, απ΄ ότι διάβασα εδώ, πρόκειται για πολύ βαρβάτο πρόγραμμα που το χρησιμοποιούν οι hackers. Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δούλευε στα Windows 7 που είχα πολλά χρόνια. Το πρόγραμμα εγκαθίσταται στα Win10 αλλά δεν μου δούλεψε σε compatibility mode από Windows 95 μέχρι και Windows 8. Δεν βρίσκει το "live radio" στην καρτέλα settings. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood
nvel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 28/12/2021 στις 10:25 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Ναι, το Linux Mint βλέπει το driver. Έψαξα για εφαρμογή για FM Radio και δεν βρήκα τίποτα. Το gqrx δεν το βλέπει παρά το ότι, απ΄ ότι διάβασα εδώ, πρόκειται για πολύ βαρβάτο πρόγραμμα που το χρησιμοποιούν οι hackers. Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δούλευε στα Windows 7 που είχα πολλά χρόνια. Το πρόγραμμα εγκαθίσταται στα Win10 αλλά δεν μου δούλεψε σε compatibility mode από Windows 95 μέχρι και Windows 8. Δεν βρίσκει το "live radio" στην καρτέλα settings. σε armbian δουλεύει με το kradio. To gqrx είναι για sdr και το mr800 δεν είναι sdr. Αν βάλεις κάποιο δέκτη με RTL2832U θα λειτουργήσει, εγώ που έχω sdr μου λειτουργεί σε win/linux/mac. To mr800 από ότι θυμάμαι δεν παίζει σε win10 ήταν για xp. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα