LeoTheAkuma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, ασχολούμαι με κονσόλες PS3 PS4 μικρό επισκευές και αλλαγές πάστας, σκέφτομαι να κάνω delid την CPU και RSX στο PS3 slim που έχω. Το έχω από το 2009, βάζω πάστα ανά 2 χρόνια αλλά ποτέ δεν έκανα delid. Τώρα το σκέφτομαι για να δώσω πνοή στο μηχάνημα για τα επόμενα χρόνια μιας και φέτος ειδικά το χρησιμοποιώ ξανά καθημερινά. Θέλω γνώμες από άτομα που το έκαναν επιτυχημένα αλλά και φυσικά οποίος ακόμα θέλει να συμμετέχει και να ενημερωθει, καλοδεχουμενα τα σχόλια.
THE GG GAMER Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε Καλησπέρα σας, ασχολούμαι με κονσόλες PS3 PS4 μικρό επισκευές και αλλαγές πάστας, σκέφτομαι να κάνω delid την CPU και RSX στο PS3 slim που έχω. Το έχω από το 2009, βάζω πάστα ανά 2 χρόνια αλλά ποτέ δεν έκανα delid. Τώρα το σκέφτομαι για να δώσω πνοή στο μηχάνημα για τα επόμενα χρόνια μιας και φέτος ειδικά το χρησιμοποιώ ξανά καθημερινά. Θέλω γνώμες από άτομα που το έκαναν επιτυχημένα αλλά και φυσικά οποίος ακόμα θέλει να συμμετέχει και να ενημερωθει, καλοδεχουμενα τα σχόλια. Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά,το πρώτο βασικό που θα έκανα για εξάσκηση είναι να το δοκίμαζα σε χαλασμένες μητρικές για πειραματισμό.Επίσης θέλει πολύ υπομονή-προσοχή και το κατάλληλο λεπίδι.Διαφορά δεν υπάρχει αμφιβολία θα δεις αλλά αν η κονσόλα δεν κάνει πολύ θόρυβο καλύτερα μην ασχοληθείς...Έχω πετύχει μία χάλασα 3...
LeoTheAkuma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ηδη είναι παρελθόν η κονσόλα, έκανε πολύ θόρυβο άρα πιστεύω ήταν θέμα χρόνου το αντίο. Δοκιμαζω τώρα κουτατο PS3 Slim και με την δική μου η διαφορά στο ανεμιστήρακι είναι απίστευτη, το δουλεύω ήδη μισή ώρα και το ανεμιστήρακι είναι στην πρώτη σκάλα. (το είχα από Σεπτέμβριο 2009 και άλλαζα πάστα μόνο από πάνω ανά 2 χρόνια το slim που διέλυσα) Ήθελε άνοιγμα τα IHS κακά τα ψέματα απλά την αποτελείωσα Ψάχνω είτε μητρική τώρα cech 2004b η ένα νέο Slim να έχω ως 2ο. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από LeoTheAkuma
THE GG GAMER Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε Ηδη είναι παρελθόν η κονσόλα, έκανε πολύ θόρυβο άρα πιστεύω ήταν θέμα χρόνου το αντίο. Δοκιμαζω τώρα κουτατο PS3 Slim και με την δική μου η διαφορά στο ανεμιστήρακι είναι απίστευτη, το δουλεύω ήδη μισή ώρα και το ανεμιστήρακι είναι στην πρώτη σκάλα. (το είχα από Σεπτέμβριο 2009 και άλλαζα πάστα μόνο από πάνω ανά 2 χρόνια το slim που διέλυσα) Ήθελε άνοιγμα τα IHS κακά τα ψέματα απλά την αποτελείωσα Ψάχνω είτε μητρική τώρα cech 2004b η ένα νέο Slim να έχω ως 2ο. Για αυτό τον λόγο δεν ασχολούμαι γιατί λέω δεν βαριέσαι ας κάνει και λίγο θόρυβο . Γιατί χάλασα και ένα cechc04 και το έκλαψα...Αυτό το slim που δοκιμάζεις τι fan φοράει;Εγώ που έχω το 2004a με nidec fan και αλλάζω μόνο πάστα εκτός ihs δεν κάνει αρκετό θόρυβο πάει normal. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από THE GG GAMER
LeoTheAkuma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δεν άλλαξα το ανεμιστήρακι είναι το εργοστάσιακο που είχε. Βρήκα ακριβώς ίδιο μοντέλο από ένα παλικάρι (CECH 2004B) και πάμε για νέα αγορά. Τι να κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα