Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, insomniac01 είπε Θέλω να ακούσω την άποψη εκείνων που γνωρίζουν Αλβανούς συνανθρώπους ή είναι από την γείτονα χώρα. Δεν το εννοώ ρατσιστικά ΦΥΣΙΚΑ. Απλά πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι συμβαίνει με αυτήν την υπόθεση από πρώτο χέρι. Προσωπικά έχω ένα γείτονα που ήταν χρόνια στην Ελλάδα (με συγγενείς στην Ιταλία) και τώρα βρίσκεται Αλβανία αλλά δεν έχει ιδέα . Κάτι μαγειρεύετε με τις επερχόμενες εκλογές για αυτό θεωρείται πως διέρρευσαν τα δεδομένα. Η εισαγγελία έχει ξεκινήσει την έρευνα για να δουν αν χακαριστηκαν. Αλλά εικάζεται πως έγινε επίτηδες εκ των έσω για στατιστικά δεδομένα για να χειραγωγήσουν και να φέρουν τα επιθυμείτε αποτελέσματα τα κόμματα. Κανεις δεν ξέρει για ωφέλεια ποίου κόμματος διέρρευσαν. Αλλά μάλλον για το όφελος του σοσιαλιστικού κόμματος. Θα δείξει.
Hacker?pcs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Μούφα μου φαίνεται η είδηση. Αποκλείεται το excel να μπορεί να ανοίξει αρχείο με τόσες πολλές εγγραφές. Άμα έχει ο άλλος το Excel 2007 που "δουλεύει (σπασμένο Enterprise) ρε φιλαράκι, γιατί να βάλω καινούργιο" δεν το ανοίγει
kremenarasi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Μούφα μου φαίνεται η είδηση. Αποκλείεται το excel να μπορεί να ανοίξει αρχείο με τόσες πολλές εγγραφές. Ήδη δοκιμάστηκε μετά από κατέβασμα. Γύρο στα 120mb αρχείο XLXS. Καί δυστυχώς είναι αλήθεια. Βρήκα μέσα Συγγενείς και υπάρχουν τα στοιχεία τούς κανονικά. Τη εισόδημα έχουν. Κάθε μήνα. Που εργάζονται.και αλλά. ΑΜΚΑ . Αρ ταυτότητας. Τηλέφωνο.. Ντόρο κάνει ότι υπάρχουν τρελά πόσα πού δίνει το κράτος σε άτομα πού διαμορφώνουν τη κοινή γνώμη. Τους "ΑΝΑΛΥΤΈΣ" Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από kremenarasi 1
dikasths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Είναι κι αυτά τα Windows 98 που χρησιμοποιεί το δημόσιο στην Αλβανία που δεν είναι πολύ ασφαλή 1
insomniac01 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, mariosraptor1984 είπε Κάτι μαγειρεύετε με τις επερχόμενες εκλογές για αυτό θεωρείται πως διέρρευσαν τα δεδομένα. Η εισαγγελία έχει ξεκινήσει την έρευνα για να δουν αν χακαριστηκαν. Αλλά εικάζεται πως έγινε επίτηδες εκ των έσω για στατιστικά δεδομένα για να χειραγωγήσουν και να φέρουν τα επιθυμείτε αποτελέσματα τα κόμματα. Κανεις δεν ξέρει για ωφέλεια ποίου κόμματος διέρρευσαν. Αλλά μάλλον για το όφελος του σοσιαλιστικού κόμματος. Θα δείξει. Σε ευχαριστώ πολύ! 10 ώρες πριν, Arisyo13 είπε Ως Αλβανικής καταγωγής και εγώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω για το εν λόγο αρχείο υπάρχει. Η χώρα βρίσκεται σε transition περίοδο όπου προσπαθεί να ψηφιοποιήσει όλες τις κρατικές υπηρεσίες. Μέχρι στιγμής έχουν ψηφιοποιήσει πάνω από 900 υπηρεσίες από τις 1000+ που έχουν. Από την πρώτη του μηνός του νέο έτους είναι προγραμματισμένο να κλείσουν τα ΚΕΠ και γραφεία από τις δημόσιες υπηρεσίες και να τα διαθέσουν μόνο για ενημέρωση πολιτών και πληροφορίες. Βέβαια από την άλλη από τις γνώσεις που έχω ως προγραμματιστής η υλοποίηση αυτών (ηλεκτρονικών υπηρεσιών) δεν έχουν αξιοποιήσει τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες και το επίπεδο ασφαλείας θα μπορούσε να ήταν καλύτερο και κάπως έτσι μπορεί να γίνουν διάφορες διαρροές όπως στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Στο κομμάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει το αντίστοιχο αλβανικό gov.gr (e-albania) είναι στον τομέα της εμπειρίας χρήστη που μπορεί να ψάχνεις για κάτι και να "χαθείς" μέσα στις διαθέσιμες επιλογές. Στον τομέα αυτό το gov.gr είναι ανώτερο και προσωπικά περιμένω με ενθουσιασμό τις όποιες αλλαγές και βελτιώσεις. Το σχόλιο αυτό το παραθέτω εδώ για να δείξω στους συνφορουμίτες ότι η ψηφιοποίηση αυτών των υπηρεσιών θα βοηθήσει πολύ την ζωή των πολιτών. Σε ευχαριστώ φίλε. Πραγματικά. Μπήκα και εγώ να το δω το https://e-albania.al αλλα εχεις δικιο, θελει δουλεια. Δεν δουλευει η μεταφραση. Παρολα αυτα συμφωνω. Ειναι καλη η προσπαθεια μεταβασης στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες - ψηφιοποιηση. 1
inetien12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αλβανος πολιτης μου ειπε : Είναι τρόποι για να ρίξουν την κυβερνήση Ραμα και να υπάρχει αναταραχή . Με λίγα λογία πολιτικά παιχνίδια και στα @@ για τον λαο . Ότι γίνεται και εδώ δηλαδή . Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από inetien12 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Μούφα μου φαίνεται η είδηση. Αποκλείεται το excel να μπορεί να ανοίξει αρχείο με τόσες πολλές εγγραφές. Λογικα θα ειναι ο πελατης απο το αλλο θεμα με τους ryzen που εφτιαξε συστημα με 256GB ram Spoiler Στις 24/12/2021 στις 10:46 ΠΜ, teodoreh είπε Συναρμολόγησα το '20, ένα σύστημα με Threadripper 3970X και μητρική Asus ROG Zenith II Extreme. Ο πελάτης ήθελε 256GB RAM, δηλαδή το μέγιστο που σήκωνε ο επεξεργαστής. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν αγόρασα στα τυφλά, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αυτοκτονία αν κάτι πήγαινε στραβά. Διάβασα το QVL της μητρικής, παρήγγειλα από memoryc τις μοναδικές διαθέσιμες 3200MHz μνήμες των 16GB και το σύστημα πάει μια χαρά.
suffocater Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, KilliK είπε τι να μαθεις; εδω σου πουλαει τα προσωπικα σου δεδομενα το ιδιο το κρατος, πλεον και νομιμα. Τί?
Tetrabitos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, keysmith είπε Το έχει πάθει κάτι αντίστοιχο η ελλάδα πολυ πριν από αυτούς. Εκ των έσω υπάλληλοι σε Εφορία εξήγαγαν τεράστιες βάσεις με παρόμοια δεδομένα που πουλιόταν από εδώ και από εκεί και μετά σε καλούσαν διαφημιστικές. Δεν θυμάμαι ποια ακριβώς χρονιά είχε γίνει.. Κάπου λιγο μετά το 2010 νομίζω. Τα ίδια έκανε και μια ξαδέλφη μου παλιά που δούλευε ΤΕΒΕ. Άμα της έδιναν τίποτα λεφτά κοιτούσε τα μεγάλα ονόματα της εποχής ποιος χρωστάει, ποιος έκανε διακανονισμό ή κάτι άλλο και ανάλογα γράφονταν άρθρα στις κίτρινες εφημερίδες της εποχής. Πάντα υπήρχαν αυτά και πάντα θα υπάρχουν. Αφού κάποιος άλλος θα το κάνει γιατί να μην προλάβω εγώ, έτσι λειτουργούν τα πράγματα. 2
gogos47 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από gogos47
dhm21911 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στις 26/12/2021 στις 4:14 ΜΜ, insomniac01 είπε Θέλω να ακούσω την άποψη εκείνων που γνωρίζουν Αλβανούς συνανθρώπους ή είναι από την γείτονα χώρα. Δεν το εννοώ ρατσιστικά ΦΥΣΙΚΑ. Απλά πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι συμβαίνει με αυτήν την υπόθεση από πρώτο χέρι. Προσωπικά έχω ένα γείτονα που ήταν χρόνια στην Ελλάδα (με συγγενείς στην Ιταλία) και τώρα βρίσκεται Αλβανία αλλά δεν έχει ιδέα . Οτι γινοταν στην κολομβια την εποχη του εσκομπαρ γινεται στην αλβανια εδω και χρονια. Διαφθορα στο τερμα , αστυνομικοι κλεινουν τα ματια για 2 πακετα τσιγαρα. Απο γνωστο μου εμαθα οτι ειναι δουλεια της αντιπολιτευσης και απλα δεν θα γινει τιποτα και θα το καλυψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα