jerry banana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, privateer είπε Μέτριες κριτικές βλέπω. Έχω δει άπειρα kdramas και γενικότερα κορεατικές σειρές. Η συγκεκριμένη αν και έχει την αφρόκρεμα Κορεατών ηθοποιών (ή τουλάχιστον μερικούς από αυτήν ) με έκανε να έχω ενδοιασμούς για το "τέρας " . Δεν λέω spoiler ότι έχω δει από το trailer λέω. Μια σημείωση είδα σε ένα site κολλημενων με kdramas ότι έχει 8.2/10 από 1000 άτομα . Ποτέ ίσως αξίζει . Αλλά λέω ίσως επαναλαμβάνω δεν την έχω δει . Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από jerry banana
totalius Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 1 επεισόδιο κ τέρμα . Στα βήματα των Ισπανών κ οι Κορεάτες που πάνε απο το κακό στο χειρότερο σε σειρές κ ταινίες 1
p4n0s86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δεν με έκανε να θέλω να βάλω και το 2ο επεισόδιο. Λογικά θα το συνεχίσω κάποια στιγμή, αλλά όταν δεν με κάνει hook απ' τον πιλότο, μετά χλωμό. 7/10 το pilot.
HALF EVIL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Είχε μια δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι καλό, αλλά αφενός οι άψυχες ερμηνείες , αφετέρου το εξωφρενικό φινάλε δεν της επέτρεψαν να δώσει κάτι παραπάνω από μια μέτρια εμπειρία. Στα συν μόνο τα σκηνικά και τα περιβάλλοντα.
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 2 επεισοδια εχω δει. Δε μου φανηκε τοσο αδιαφορο για να το παρατησω,λογικα θα δω ολη τη σεζον εκτος αν παει τοσο χαλια η συνεχεια. ΥΓ.Το οτι εφτασα να ξερω και τους Κορεατες ηθοποιους πλεον,μου φαινεται περιεργο ομως
headbanger Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 το τέλος δεν με εντυπωσίασε. περίμενα περισσότερα
Nikosgiann Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Οκ καλο, μην περιμενετε κατι τρομερο ομως. Γενικα δεν πολυπαιζουν τετοιες σειρες, οποτε αν σας αρεσουν να την δειτε. Απο το 2ο επεισοδιο καταλαβαινεις τι περιπου συμβαινει κ τι θα γινει, οποτε δεν ειχα καμια εκπληξη στη συνεχεια.
Dantε Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Το τελειωσα χθες. Οκ αναμικτα συναισθηματα ομολογω.Ειναι φτιαγμενο καλα και φαινεται οτι ειχε μπατζετ.Το σεναριο μετριο.Οι κορεατες,κλασσικοι κορεατες.Αν δεν ηταν στο διαστημα κτλ,ισως να μου περναγε αδιαφορο. Γενικα αν καποιος το ξεκινησει και δει το πρωτο επεισοδιο και δε τον ψησει,δεν υπαρχει λογος να το συνεχισει.Ολα στο ιδια τεμπο κινουνται. 1
nickmanak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Την ειδα και εγω παιδια. Περασα ηρεμα μερικα βραδια που ηθελα να χαλαρωσω χωρις να βλεπω μπαμ-μπουμ αμερικανιες. Ειχε αρκετα κακογραμμενα σημεια το σεναριο αλλα στο συνολο αξιζε ο κοπος των παραγωγών. Οποιος θελει να τη δει θα πρεπει να αντεξει τη σπαριλα των 2 πρωτων επεισοδιων και στη συνεχεια βελτιωνεται.
Arkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 The Silent Sea[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt11570202 Σε ενα δυσοιωνο μελλον οπου το νερο εχει σχεδον εξαλειφθει και μονο οι προνομιουχοι εχουν προσβαση σε καθαρο νερο μια επιλεκτη ομαδα αστροναυτων πηγαινουν στη σεληνη σε ενα σταθμο ερευνητων ωστε να ανακτησουν ενα πολυτιμο φορτιο. Η σειρα αν δεν ηταν τοσο απελπιστικα αργη και υποτονικη θα μπορουσε να γινει μια πολυ καλη mainstream sci-fi σειρα μυστηριου το χανει ομως σε πολλα σημεια που περνουν παραπανω απο οσο χρειαζεται χρονο και κανουν τον θεατη να βαριετε παρολο τα μολις 8 επεισοδια καποια ειναι και λιγο πανω απο μιση ωρα. Το ξεκινημα μεχρι περιπου στη μεση που ανακαλυπτουμε το μυστηριο κυλαει αρκετα καλυτερα απο το δευτερο μισο που ξερουμε τι συμβαινει. Πρωταγωνιστης ειναι ο Gong Yoo που τον μαθαμε απο το εξαιρετικο Train to Busan και την σειρα Squid Game εδω εχει ενα μονιμο σταθερο βλεμμα και απλα λεει τα λογια του δεν φαινεται να προσπαθει πολυ. Το υπολοιπο καστ καπως καλυτερο. Το καλυτερο της ατου ειναι το κλειστοφοβικο της κλιμα γενικα στη σεληνη αλλα και μεσα στο σταθμο και το ολο μυστηριο μεχρι να αποκαλυφθει. Ισως εχουμε και δευτερη σεζον μιας και οπως τελειωνει περιμενεις να εχει συνεχεια. 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα