korg1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και χρονια πολλα, έχω ενα κουτί Be Quiet Pure Base 500DX λευκό ,με RGB φωτισμό,και μια Xilence M403PRO.W.ARGB ψύκτρα την οποια δυστυχώς δεν μπορω να εκμεταλευτώ πληρως ,καθώς η μητρική μου Gigabyte- B250M-DS3H-CF δεν διαθέτει κάποιο headpin για ARGB κτλ. Το κουτί έχει δικό του διακόπτη για να επιλέξεις μερικά απο τα προγράμματα του Argb φωτισμού του,χωρίς να χρειάζεται να έχεις μητρικη με 3-pin ARGB connectors ευτυχως. Να αναφέρω επίσης ότι το κουτι δεν διαθέτει στην προσοψη reset Button,έχει μόνο το Power Button,εξοδους για ακουστικα και μικροφωνο,μια θύρα usb3.0 και άλλη μια usb 3.1 την οποία επίσης δεν μπορω να εκμεταλευτώ λόγω μητρικής. Θα ήθελα λοιπόν την βοηθειά σας στο εξής : Θα ήθελα να προσθέσω κάποιο ARGB Controller ,ώστε να μπορώ να συγχρονίσω τοσο το φωτισμό του κουτιού και της ψύκτρας,αλλα και κάποιας RAM που θα βαλω αργότερα,ή κάποιου fan ring . Θα πρέπει όμως ο controller ,να μπορεί να συνδεθεί στην μητρική είτε μεσω sata είτε μεσω usb3.0 ,χρησιμοποιώντας μια απο τις δυο usb3 pinheaders που υπάρχουν στην μητρική. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να κάνω sync τα προγράμματα του ιδιου του κουτιού με τον υπολοιπο argb φωτισμο,αλλα και να κάνω sync με την οποια μουσική παιζει στο pc, ακομα και απο εξωτερικη πηγη,οποτε ο controller θα πρεπει να διαθέτει και κάποιο music sensor . Ποιον controller θα προτεινατε για αυτην την περίπτωση? Η ψυκτρα οπως και ο υπαρχων φωτισμος του κουτιου ειναι 3PIN 5V D/P ARGB M/B . Έχοντας ρίξει μια ματιά σε κάποιους ,κατέληξα στον Razer Chroma Addressable RGB Controller , αν και το sync με την μουσικη ειναι πολυ basic.ίσως χρειαστεί να καταφυγω στην λύση του Alibaba για αυτο με κάποιον εξωτερικό controller. Αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση,θα ήθελα να έχω την γνώμη σας Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από korg1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα