youraccount Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Φοβερό επιχείρημα. Άρα κατά την ηλίθια αυτή λογική επειδή δεν τρακάρεις κάθε μέρα μην βάζεις ζώνη/κράνος ή μην θες αμάξι με αερόσακο επειδη δεν σε κλέβουν κάθε μέρα να κυκλοφορεις με 200 ευρώ να εξέχουν από τις τσέπες. δεν αξίζει σοβαρού σχολιασμού. Καλές γιορτές να έχουμε. σ.σ. Για να μην παρεξηγηθώ ηλίθια χαρακτηρίζω την λογική όχι το άτομο. Όλοι έχουμε σε πολλά θέματα ηλίθιες λογικές όπως και εγώ. Καμία σχέση όλα όσα αναφέρεις. Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη. Έχεις πολύ μικρές πιθανότητες να σε χακάρουν και το ξέρεις, κανένας δεν ασχολείται μαζί σου.
Dimitris_1981 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, youraccount είπε Καμία σχέση όλα όσα αναφέρεις. Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη. Έχεις πολύ μικρές πιθανότητες να σε χακάρουν και το ξέρεις, κανένας δεν ασχολείται μαζί σου. Προφανώς και δεν είναι το ίδιο και ειδικά όταν οι περισσότεροι δεν έχουν τεράστια ποσά σε e-banking ή κάποιοι είδους απόρρητα αρχεία υψηλής σημασίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αγνοείς την ασφάλεια. Αν δεν υπήρχαν τρύπες δεν θα έβγαιναν updates. Δλδ σου αρέσει η πολιτική της Google & manufacturers; Η μόνη που κάπως προσπαθεί μοιάζει να είναι η Samsung. Δεν θέλω κάθε χρόνο το τελευταίο λειτουργικό. Θέλω όμως day 1 security updates. Όπως είπα προτιμώ το Android (έχω Galaxy S9 και μάλλον πάλι σε Samsung θα πάω) από iOS για πολλούς άλλους λόγους αλλά όταν παίρνω ναυαρχίδα θέλω να έχω σοβαρo support. Πχ θα δώσω 750 ευρώ για το S21 σήμερα και σε 2 χρόνια να είναι out of date. Το κινητό σαν συσκευή θα μου κάνει και θα το αλλάξω μόνο και μόνο για την ασφάλεια. Ακόμα και η απαράδεκτη παλαιοερα apple σταμάτησε τις proprietary ports (ένας από τους λόγους που πήρα iPad) και άρχισε να σέβεται το right to repair. Καποιες φορές το να νιώθω ότι με θεωρούν μ@κ@κα οι εταιρίες είναι λόγος να τις φτύνω….
SabotazNic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, stivaks72 είπε Σύγκριση στέκει με android skins. Απο ποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα ui 2 λειτουργικων?
Waiss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απο ποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε τα ui 2 λειτουργικων? Επειδή το UI (λογισμικό) των Samsung δεν αντιπροσωπεύει όλο το Android (λειτουργικό) έναντι του iOS.
inetien12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Android Windows ?? Πως κάθε φορα μπερδεύουν αισθητικά τα μπούτια τους δεν το καταλαβαίνω
inec Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Το Android 12 και ειδικότερα το One ui 4 της Samsung είναι πάρα πολύ καλό λειτουργικό και κατά την γνώμη μου πολύ πιο όμορφο από το ios. Να μη σου πω ότι και ο Κο Ντονγκ Τζιν (Ceo Samsung) είναι ομορφότερος από τον Τιμ Κουκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα