Kostas852456 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά . Έχω ένα I watch series 1 και για κάνα χρόνο το είχα παρατήσει λόγο αλλαγής κινητού. Αφού λοιπόν πήρα το iPhone 12 είπα να το ανοίξω να το κάνω factory reset και setup από την αρχή. Τα έκανα όλα αυτά και μόλις πάω να κάνω ζευγοποιηση με iPhone, μου λέει ότι χρειάζεται ενημέρωση για να συνεχίσω ,πατάω να προχωρήσει και μου πετάει συνέχεια ένα μήνυμα :( δε είναι δυνατός ο έλεγχος για ενημέρωση διότι δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδύκτιο ).
Apollonian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Βεβαιώσου ότι έχεις και τα bluetooth ανοιχτά. Απενεργοποίησε το MAC filtering από το ρούτερ. Απενεργοποίησε το mirror mode και στη συνέχεια κάνε forget το wifi που έχεις αποθηκευμένο και καταχώρησέ το από την αρχή. Κάνε ένα restart το watch και πες μας πώς πήγε. 😉
SaFiS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Για να μπορέσεις να το αναβαθμίσεις, λογικά χρειάζεσαι iPhone με iOS κάτω απο 14 μιας και το τελευταίο που υποστήριζε το watchOS 6.3 (τελευταία έκδοση για watch series 1) ήταν το 13.7...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα