kormos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα πως αγοραζω google play καρτες ; Πραγματικα δεν υπαρχει αυτο το προβλημα παιδια. Εφτιαξα καρτα εικονικη ρεβολους και δεν με αφηνει να προσθεσω ουτε αυτην. τι παιξει ; Μπορέις να πάρεις από τα παρακάτω καταστήματα: Kotsovolos Lidl
thelos257 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/12/2021 στις 3:45 ΜΜ, jkoukos είπε Ποια διεύθυνση έχεις ορίσει στην κάρτα. Της Κύπρου ή της Ελλάδας; Αν έχεις ορίσει της Κύπρου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταφέρεις σύνδεση οποιασδήποτε κάρτας στο Google Play, για τον απλό λόγο ότι δεν υποστηρίζεται η Κύπρος. Διαβάζεις καθόλου τους συνδέσμους που σου έχουν δοθεί στα προηγούμενα μηνύματα; Αν ναι, δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι δεν μπορείς να το κάνεις με κάρτες και διευθύνσεις της Κύπρου; Καλησπερα παλι τα ιδια. Τοτε ποια διευνθηση πρεπει να δηλωσω για να δουλευει εστω και με την revolous καρτα μου την εικονικη μου που εχω ;
jkoukos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάρτα ελληνική ή/και διεύθυνση ελληνική για κάρτες που επιτρέπονται στην Ελλάδα. Τι δεν έχεις καταλάβει από τις προϋποθέσεις που αναφέρει η ίδια η Google στους συνδέσμους που έχουν αναφερθεί (αν τις έχεις διαβάσει); Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από jkoukos
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα παλι τα ιδια. Τοτε ποια διευνθηση πρεπει να δηλωσω για να δουλευει εστω και με την revolous καρτα μου την εικονικη μου που εχω ; Μέσα από την εφαρμογή της revolut δεν μπορείς να την προσθέσεις; Έχει επιλογή κάτω από την κάρτα,add to Gpay 1
thelos257 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μέσα από την εφαρμογή της revolut δεν μπορείς να την προσθέσεις; Έχει επιλογή κάτω από την κάρτα,add to Gpay Οχι με την καμια. Την βαλω χειροκινητα και παλι δεν μπαινει. ΠΑΛΙ μου μιλαει για αυτο το γ****** το error: OR-CCSEH-08. Οπως βλεπω στο ιντερνετ ειναι πολλοι που αντιμετοπιζουν αυτο το προβλημα δεν ειμαι ο μοναδικος. Ομως πως τα καταφερνουν και την βαλουν μετα και δουλευει ολα οκ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα