Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα πως αγοραζω google play καρτες ;

Πραγματικα δεν υπαρχει αυτο το προβλημα παιδια. Εφτιαξα καρτα εικονικη ρεβολους και δεν με αφηνει να προσθεσω ουτε αυτην.

τι παιξει ;

1623916111_1.PNG.ad97106922e683a186dee9610ddcb7e7.PNG

Μπορέις να πάρεις από τα παρακάτω καταστήματα:

Kotsovolos

Lidl

:) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/12/2021 στις 3:45 ΜΜ, jkoukos είπε

Ποια διεύθυνση έχεις ορίσει στην κάρτα. Της Κύπρου ή της Ελλάδας;

Αν έχεις ορίσει της Κύπρου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταφέρεις σύνδεση οποιασδήποτε κάρτας στο Google Play, για τον απλό λόγο ότι δεν υποστηρίζεται η Κύπρος. Διαβάζεις καθόλου τους συνδέσμους που σου έχουν δοθεί στα προηγούμενα μηνύματα; Αν ναι, δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι δεν μπορείς να το κάνεις με κάρτες και διευθύνσεις της Κύπρου;

Καλησπερα παλι τα ιδια. Τοτε ποια διευνθηση πρεπει να δηλωσω για να δουλευει εστω και με την revolous καρτα μου την εικονικη μου που εχω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάρτα ελληνική ή/και διεύθυνση ελληνική για κάρτες που επιτρέπονται στην Ελλάδα. Τι δεν έχεις καταλάβει από τις προϋποθέσεις που αναφέρει η ίδια η Google στους συνδέσμους που έχουν αναφερθεί (αν τις έχεις διαβάσει);

Επεξ/σία από jkoukos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα παλι τα ιδια. Τοτε ποια διευνθηση πρεπει να δηλωσω για να δουλευει εστω και με την revolous καρτα μου την εικονικη μου που εχω ;

Μέσα από την εφαρμογή της revolut δεν μπορείς να την προσθέσεις; Έχει επιλογή κάτω από την κάρτα,add to Gpay

• Sad 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μέσα από την εφαρμογή της revolut δεν μπορείς να την προσθέσεις; Έχει επιλογή κάτω από την κάρτα,add to Gpay

Οχι με την καμια. Την βαλω χειροκινητα και παλι δεν μπαινει. ΠΑΛΙ μου μιλαει για αυτο το γ****** το error: OR-CCSEH-08.
Οπως βλεπω στο ιντερνετ ειναι πολλοι που αντιμετοπιζουν αυτο το προβλημα δεν ειμαι ο μοναδικος. Ομως πως τα καταφερνουν και την βαλουν μετα και δουλευει ολα οκ ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...