Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα προσπαθω εδω και μια εβδομαδα να προσθεσω την καρτα μου στο google pay και δεν με αφηνει. Την καταργησα απο τους αλλους τους λογαριασμους της google που ειχα και τους εκλεισα βεβαιος. Καμια ιδεα ;

61535525_5.PNG.476d9a123613624b410faf680d785b71.PNG

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Καλημερα προσπαθω εδω και μια εβδομαδα να προσθεσω την καρτα μου στο google pay και δεν με αφηνει. Την καταργησα απο τους αλλους τους λογαριασμους της google που ειχα και τους εκλεισα βεβαιος. Καμια ιδεα ;

61535525_5.PNG.476d9a123613624b410faf680d785b71.PNG

Καλημέρα, ρίξε μια ματιά παρακάτω

https://support.google.com/googleplay/thread/40607485/how-to-fix-error-or-ccseh-05?hl=en

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποιας τράπεζας κάρτα ειναι;Για ανέπαφες με το κινητό θες;Απο που πας να την περάσεις;

Καλημερα ειναι της ελληνικης τραπεζας. Πηγαινω να την περασω στο play store ή και απο το pay.google.com και δεν γινεται με την καμια. Την θελω για να αγορασω εφαρμογες απο το play store.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thelos257 είπε

Καλημερα ειναι της ελληνικης τραπεζας. Πηγαινω να την περασω στο play store ή και απο το pay.google.com και δεν γινεται με την καμια. Την θελω για να αγορασω εφαρμογες απο το play store.

Θα την καταχωρήσεις απο τον chrome ,ρυθμίσεις ---μεθοδοι πληρωμής.

Λαθος,βλέπω οτι ήδη δοκίμασες απο εκεί.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα την καταχωρήσεις απο τον chrome ,ρυθμίσεις ---μεθοδοι πληρωμής.

Λαθος,βλέπω οτι ήδη δοκίμασες απο εκεί.

Δοκιμασα και τιποτα παλι το ιδιο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thelos257 είπε

Ποια είναι η ελληνική τράπεζα;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποια είναι η ελληνική τράπεζα;;

Η τραπεζα που εχουμε εδω στην Κυπρο η ελληνικη τραπεζα. Δεν ειμαι με την τραπεζα Κυπρου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thelos257 είπε

Η τραπεζα που εχουμε εδω στην Κυπρο η ελληνικη τραπεζα. Δεν ειμαι με την τραπεζα Κυπρου.

Μια μικρή λεπτομέρεια που ξέχασες να αναφέρεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thelos257 είπε

Αγόρασε Google Play κάρτες και βάλε στο λογαριασμό.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kormos είπε

Αγόρασε Google Play κάρτες και βάλε στο λογαριασμό.

Καλησπερα πως αγοραζω google play καρτες ;

Πραγματικα δεν υπαρχει αυτο το προβλημα παιδια. Εφτιαξα καρτα εικονικη ρεβολους και δεν με αφηνει να προσθεσω ουτε αυτην.

τι παιξει ;

1623916111_1.PNG.ad97106922e683a186dee9610ddcb7e7.PNG

Δημοσ.

Ποια διεύθυνση έχεις ορίσει στην κάρτα. Της Κύπρου ή της Ελλάδας;

Αν έχεις ορίσει της Κύπρου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταφέρεις σύνδεση οποιασδήποτε κάρτας στο Google Play, για τον απλό λόγο ότι δεν υποστηρίζεται η Κύπρος. Διαβάζεις καθόλου τους συνδέσμους που σου έχουν δοθεί στα προηγούμενα μηνύματα; Αν ναι, δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι δεν μπορείς να το κάνεις με κάρτες και διευθύνσεις της Κύπρου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...