Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές με υγεία σε όλους!

Ψάχνω ακουστικά ασύρματα με βασικότερο χαρακτηριστικό την άνεση , τα mh752 που έχω τώρα είναι πραγματικά πάρα πολύ άνετα και πούπουλο δεν έχω θέμα να τα φοράω και όλη μέρα. Όμως θέλω κάτι παρόμοιο σε wireless μιας και αυτά τα έχω στο pc ενώ τα wireless τα θέλω και για άλλες χρήσεις 

Υπάρχει κάποιο headset όχι απαραίτητα gaming που να είναι το ίδιο ή πολύ κοντά στο επίπεδο άνεσης;

Δημοσ.

Τα HyperX Cloud 2 Wireless και τα Razer BlackShark v2 Pro Wireless είναι τα πιο άνετα ασύρματα gaming ακουστικά αυτή τη στιγμή, ειδικά αν φοράς και γυαλιά.

Σύντομα η HyperX θα βγάλει και το HyperX Cloud Core Wireless για 100€.

Αλλιώς πας σε ασύρματα open earbuds.

Καλές γιορτές!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hi--Tech είπε

Τα HyperX Cloud 2 Wireless και τα Razer BlackShark v2 Pro Wireless είναι τα πιο άνετα ασύρματα gaming ακουστικά αυτή τη στιγμή, ειδικά αν φοράς και γυαλιά.

Σύντομα η HyperX θα βγάλει και το HyperX Cloud Core Wireless για 100€.

Αλλιώς πας σε ασύρματα open earbuds.

Καλές γιορτές!

Φοραω και γυαλιά και πάνω από 30€ για earbuds δεν έχω σκοπό να δώσω μια και έχω κάτι xiaomi στα 15-20€ και με καλύπτουν αλλά τα έχω μόνο για γυμναστική τα άλλα που έχω σκοπό να πάρω τα θέλω για μέσα στο σπίτι και για ταξίδια κλπ 

Πήρα πρόσφατα τα Edifier wd820bt αν δεν κάνω λάθος και ενώ έχουν καλή αυτονομία και καλό ήχο πάνω από μισάωρο δεν μπορώ να τα φοράω πονάνε τα αυτιά μου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...