Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΑΝΟΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΗΧΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΒΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ USB ΔΟΥΛΕΥΑΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ.ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΤΑΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ DRIVERS EΚΑΝΑ RESET ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ UPDATE ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΗΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DDU AΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσ.

Δοκίμασε να ορίσεις ως προκαθορισμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου την έξοδο της κάρτας στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Αρχικά έλεγξε από το taskbar αν τα Windows σου χρησιμοποιούν την σωστή συσκευή, διότι μερικές φορές ειδικά στα Windows 10
αλλάζουν το output σε διαφορετική συσκευή εν αγνοίας σου.
Αν είναι σωστά επιλεγμένο, τότε πήγαινε στα Sound Settings και έπειτα στο Sound Control Panel, εκεί βεβαιώσου ότι η συσκευή του ήχου σου
έχει ένα πράσινο check από δίπλα του και πήγαινε στις ιδιότητες και βεβαιώσου ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.
Σε περίπτωση που δεν μπορέσεις ύστερα από αυτό να ανακτήσεις τον ήχο, κάνε ένα uninstall το driver σου και εγκατέστησέ το ξανά
με στην πιο ενημερωμένη έκδοσή του.

Δημοσ.

Τα εκανα και τα δυο που μου αναφερατε.αν βαλω ακουστικα στην θυρα usb παιζουν κανονικα.αν τα βαλω σε θυρα με jack δεν δουλευουν.παιζει να υπαρχει προβλημα στην μητρικη??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...