liberto Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος το χρησιμοποιεί και εάν είναι ευχαριστημένος. επίσης ποιοί πουλάνε τέτοια στην ελλάδα. Σε site αμερικής παίζουν απο 350 δολ. δηλαδή περίπου 300 ευρά. εδώ τα έχουν απο 500 και πάνω. επίσης εάν ξέρει κάποιος, τι παίζει με τελωνία και μεταφορικά απο αμερική. http://store.yahoo.com/compwestusa/garminmap60c.html tnx
axidous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Λοιπον φιλε μου εγω πηρα της MLS και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος εχω παρει την μικρη εκδοση με το palm και ειμαι τζαμι απλα ειναι μεγαλο το κοστος φιλικα
darkled Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Gia pes entupwseis. Se sxesh me destinator 3 kai tomtom einai sta idia epipeda idiaitera sto 8ema database kai search?
axidous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Λοιπόν ακουστε Του εβαλα μια διαδρομή από Πειραιά στην Αθήνα στο γραφειο μου και με πηγε μια χαρα ! εχει τις φωνητικες εντολες και σε παει μια χαρα εχει ευρεση πολεων με επιλογη "να αρχιζει απο..." ή "να περιεχει την φραση..." ειναι αρκετα καλο οταν δεν ξερεις καποιες περιοχές και σε πηγαινει μια χαρα το μονο κακο ειναι οτι δεν σου υπολογιζει τις λακουβες ! α ! καλο θα ηταν δεν ξερω αν υπάρχει να γινεται μεσω δορυφορου και πληροφοριες για καιρο και αλλα θεματα φιλικα
liberto Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 κανείς στην ερώτησή μου? (πόσο σου βγήκε το ΜΛΣ? και απο πού?)
axidous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Το ΜΛΣ μου βγηκε γυρω στα χιλια ευρω απο πλαισιο ειναι η εκδοση με το palm φιλικα
kroton Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 to mio168 εχει 5οο € kαι ειναι πολι καλο
Dark_son20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.skordilis.gr/gps/p3.htm edo exei afto pou thes me ena tilefonaki mporeis na matheis timi
ppatsppats Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pateliS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 nomizo oti me ena ppc 8a ise pio anexartitos apo 8ema software eno me to garmin ise periorismenos , ppc mporis na vris pleon ke ftina oso vriskis ke to garmin
pateliS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 gia to telonio apo usa 8eli kapia kolpakia ke ine na mi sou tixi. paragelnis xoris na anaferi value.
pateliS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 den to asfalizis gia na min exoun endiksi timis , to postaris omos me tracking number gia na gnorizis pou ine , ke prospa8is na min paris koutia i na dilo8i san gift i san used.
*trinity Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 κανείς στην ερώτησή μου? (πόσο σου βγήκε το ΜΛΣ? και απο πού?) Φιλε μου το garmin 60 το εχω 1 χρονο ειναι στην τιμη του το καλυτερο δεν εχει ομως χαρτες εκτος απο τον παγκοσμιο-πολυ γενικο χαρτη Πρωτα ομως να αποφασησεις τι θελεις GPS h PPC που να εχει και GPS(λιγο απ ολα) πιστευω να καταλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.