vounisios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα φιλοι μου & Χρονια Πολλα....τι θα γινει με αυτους ? απο την μια θελουν να μας δωσουν χρηματα-κερδιζουν αρκετα,οπως φαινεται-& απ την αλλη μας βομβαρδιζουν καθημερινα με e-mails για μπλοκαρισμα των λογαριασμων μας στις τραπεζες, παρ οτι αμεσως τα διαγραφω, αυτοι εξακολουθουν μηπως & <<τσιμπησουμε>> & κανουμε το μοιραιο λαθος να μας ξαφρισουνε...Εχουν γνωση,ομως, οι φυλακες....Μακρυα απ αυτους..... Να λοιπον,ενα μειλ σημερινο: ------------------------------------------------------- Αγαπητέ φίλε, Βρήκα την επαφή σας μέσω e-mail πριν από μια ιδιωτική αναζήτηση ενώ χρειαζόμουν τη βοήθειά σας. Είμαι η κυρία Rula Ghani, έχω επενδυτικά κεφάλαια αξίας είκοσι δύο εκατομμυρίων δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών (22.000.000,00 $) και χρειάζομαι έναν αξιόπιστο διαχειριστή/συνεργάτη επενδύσεων, ωστόσο, ενδιαφέρομαι για εσάς για βοήθεια επενδυτικών σχεδίων στη χώρα σας, μπορεί να είναι από εκεί , μπορούμε να οικοδομήσουμε επιχειρηματική σχέση στο εγγύς μέλλον. Είμαι πρόθυμος να διαπραγματευτώ μαζί σας μια αναλογία κατανομής κερδών επένδυσης/επιχειρήσεων βάσει των μελλοντικών κερδών από επενδύσεις. Εάν είστε πρόθυμοι να χειριστείτε αυτό το έργο εκ μέρους μου, απαντήστε επειγόντως για να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επενδυτικά κεφάλαια. Δεν Μιλάω Ελληνική Γλώσσα Χρησιμοποιώ το Google Translate για να καταλάβετε Παρακαλώ απαντήστε. Επικοινωνήστε με το ιδιωτικό μου email στο [email protected] Τις καλύτερες ευχές Mrs. Rula Ghani 1 1 1
Dante80 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, vounisios είπε Καλησπερα φιλοι μου & Χρονια Πολλα....τι θα γινει με αυτους ? Χρόνια πολλά. To Phising είναι στην ζωή μας εδώ και αρκετές δεκαετίες, και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολύ καιρό. Λίγη στοιχειώδης προσοχή χρειάζεται, σκέψου το σαν να κοιτάς που και που το έδαφος όταν περπατάς ινα μη πατήσεις καμιά κουράδα. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από Dante80 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, vounisios είπε Καλησπερα φιλοι μου & Χρονια Πολλα....τι θα γινει με αυτους ? απο την μια θελουν να μας δωσουν χρηματα-κερδιζουν αρκετα,οπως φαινεται-& απ την αλλη μας βομβαρδιζουν καθημερινα με e-mails για μπλοκαρισμα των λογαριασμων μας στις τραπεζες, παρ οτι αμεσως τα διαγραφω, αυτοι εξακολουθουν μηπως & <<τσιμπησουμε>> & κανουμε το μοιραιο λαθος να μας ξαφρισουνε...Εχουν γνωση,ομως, οι φυλακες....Μακρυα απ αυτους..... Να λοιπον,ενα μειλ σημερινο: ------------------------------------------------------- Αγαπητέ φίλε, Βρήκα την επαφή σας μέσω e-mail πριν από μια ιδιωτική αναζήτηση ενώ χρειαζόμουν τη βοήθειά σας. Είμαι η κυρία Rula Ghani, έχω επενδυτικά κεφάλαια αξίας είκοσι δύο εκατομμυρίων δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών (22.000.000,00 $) και χρειάζομαι έναν αξιόπιστο διαχειριστή/συνεργάτη επενδύσεων, ωστόσο, ενδιαφέρομαι για εσάς για βοήθεια επενδυτικών σχεδίων στη χώρα σας, μπορεί να είναι από εκεί , μπορούμε να οικοδομήσουμε επιχειρηματική σχέση στο εγγύς μέλλον. Είμαι πρόθυμος να διαπραγματευτώ μαζί σας μια αναλογία κατανομής κερδών επένδυσης/επιχειρήσεων βάσει των μελλοντικών κερδών από επενδύσεις. Εάν είστε πρόθυμοι να χειριστείτε αυτό το έργο εκ μέρους μου, απαντήστε επειγόντως για να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επενδυτικά κεφάλαια. Δεν Μιλάω Ελληνική Γλώσσα Χρησιμοποιώ το Google Translate για να καταλάβετε Παρακαλώ απαντήστε. Επικοινωνήστε με το ιδιωτικό μου email στο [email protected] Τις καλύτερες ευχές Mrs. Rula Ghani Σ ευχαριστω μολις επικοινωνησα μαζι της και με γεμισε με χρημα!!!
Kostasspil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, vounisios said: Αγαπητέ φίλε, Βρήκα την επαφή σας μέσω e-mail πριν από μια ιδιωτική αναζήτηση ενώ χρειαζόμουν τη βοήθειά σας. Είμαι η κυρία Rula Ghani, έχω επενδυτικά κεφάλαια αξίας είκοσι δύο εκατομμυρίων δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών (22.000.000,00 $) και χρειάζομαι έναν αξιόπιστο διαχειριστή/συνεργάτη επενδύσεων, ωστόσο, ενδιαφέρομαι για εσάς για βοήθεια επενδυτικών σχεδίων στη χώρα σας, μπορεί να είναι από εκεί , μπορούμε να οικοδομήσουμε επιχειρηματική σχέση στο εγγύς μέλλον. Είμαι πρόθυμος να διαπραγματευτώ μαζί σας μια αναλογία κατανομής κερδών επένδυσης/επιχειρήσεων βάσει των μελλοντικών κερδών από επενδύσεις. Μάλλον λέει ψέματα Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από Kostasspil
vounisios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Εννοειτε οτι λεει ψεμματα....τι σκαρφιζονται οι ατιμοι.... 51 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Σ ευχαριστω μολις επικοινωνησα μαζι της και με γεμισε με χρημα!!! Χα...χα...χα...εισαι ωραιος φιλε μου!
Bitbit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 έχουν ανοιχτει τόσα θέματα... Και για να εξοργίσω πάλι μερικούς.... Γενικά όλο αυτό είναι ανάξιο σχολιασμού και απορώ γιατί ασχολείστε. Όποιος την πατήσει με κατι τέτοιο ειλικρινά είναι καμένο χαρτί. Και να τον γλιτώσετε, θα τον περιμένουν στην επόμενη γωνία να τον ξαφρίσουν 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, vounisios είπε Καλησπερα φιλοι μου & Χρονια Πολλα....τι θα γινει με αυτους ? απο την μια θελουν να μας δωσουν χρηματα-κερδιζουν αρκετα,οπως φαινεται-& απ την αλλη μας βομβαρδιζουν καθημερινα με e-mails για μπλοκαρισμα των λογαριασμων μας στις τραπεζες, παρ οτι αμεσως τα διαγραφω, αυτοι εξακολουθουν μηπως & <<τσιμπησουμε>> & κανουμε το μοιραιο λαθος να μας ξαφρισουνε...Εχουν γνωση,ομως, οι φυλακες....Μακρυα απ αυτους..... Να λοιπον,ενα μειλ σημερινο: ------------------------------------------------------- Αγαπητέ φίλε, Βρήκα την επαφή σας μέσω e-mail πριν από μια ιδιωτική αναζήτηση ενώ χρειαζόμουν τη βοήθειά σας. Είμαι η κυρία Rula Ghani, έχω επενδυτικά κεφάλαια αξίας είκοσι δύο εκατομμυρίων δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών (22.000.000,00 $) και χρειάζομαι έναν αξιόπιστο διαχειριστή/συνεργάτη επενδύσεων, ωστόσο, ενδιαφέρομαι για εσάς για βοήθεια επενδυτικών σχεδίων στη χώρα σας, μπορεί να είναι από εκεί , μπορούμε να οικοδομήσουμε επιχειρηματική σχέση στο εγγύς μέλλον. Είμαι πρόθυμος να διαπραγματευτώ μαζί σας μια αναλογία κατανομής κερδών επένδυσης/επιχειρήσεων βάσει των μελλοντικών κερδών από επενδύσεις. Εάν είστε πρόθυμοι να χειριστείτε αυτό το έργο εκ μέρους μου, απαντήστε επειγόντως για να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επενδυτικά κεφάλαια. Δεν Μιλάω Ελληνική Γλώσσα Χρησιμοποιώ το Google Translate για να καταλάβετε Παρακαλώ απαντήστε. Επικοινωνήστε με το ιδιωτικό μου email στο [email protected] Τις καλύτερες ευχές Mrs. Rula Ghani Αλήθεια τώρα;Αξιζε να ανοίξεις θέμα για κάτι τέτοιο;Αξίζει να ασχολείσαι με κάτι τέτοιο;
papoys1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Bitbit είπε έχουν ανοιχτει τόσα θέματα... Και για να εξοργίσω πάλι μερικούς.... Γενικά όλο αυτό είναι ανάξιο σχολιασμού και απορώ γιατί ασχολείστε. Όποιος την πατήσει με κατι τέτοιο ειλικρινά είναι καμένο χαρτί. Και να τον γλιτώσετε, θα τον περιμένουν στην επόμενη γωνία να τον ξαφρίσουν 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλήθεια τώρα;Αξιζε να ανοίξεις θέμα για κάτι τέτοιο;Αξίζει να ασχολείσαι με κάτι τέτοιο; Από κάτι άλλα παντελώς άσχετα και για γέλια το θεωρώ πολύ πιο χρήσιμο έστω και αν καταντάει βαρετό. Είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Έστω και ένας να γλυτώσει από αυτούς τους απατεώνες επιτυχία θα είναι. Πάντως για μετάφραση google που λέει δεν ταιριάζει. Έχει καλό συντακτικό και γραφή άρα πρέπει να είναι από Έλληνα γραμμένο. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από papoys1 1
ELTASSOS1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Εγω στελνω το λογσμο και τα στοιχεια τηλ κλπ ενος φιλου μου και ησυχασα.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Να σας βάλω ένα screenshot από email που μου είχε έρθει πριν πολύ καιρό και να γελάτε μέχρι την δευτέρα παρουσία. Τώρα οποίος την πατήσει σε αυτά, απλά την πάτησε. Απατεώνες που ζητάνε λεφτά μέσω Western και όσες καταγγελίες να κάνεις καλά κρασιά για να τους βρουν. Στέλνουν 1000 email και περιμένουν να την πατήσει ο ένας.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Τσίμπησα κι εγώ ένα χιλιαρικάκι, ευχαριστώ ts!
Προτεινόμενες αναρτήσεις