StamTheMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, vs_skg είπε όλοι οι μπουληδες που ειστε τοσο πλαδαροι που δεν μπορείτε ουτε να κατεβείτε να παρετε το junk food σας εδω μαζεύτηκατε; Οι ιδιοι θεωρουν εμενα τεμπελη,ή οτι βαριεμαι,εκει ειναι το αστειο. 1 λεπτό πριν, Amaretos είπε Αληθεια? Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης δεν πειραζει δωσε μας το τηλ να τον πάρω να τον ρωτήσω αν θέλει πελάτες που δεν έχουν ασανσέρ Ναι αληθεια. Οταν καταλαβεις τη διαφορα,εσυ και κατι αλλοι εδω μεσα,ελα να μιλησουμε. Αφεντικα δεν εχουν ουτε τα σκυλια πλεον. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από StamTheMan 1
Amaretos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vs_skg είπε όλοι οι μπουληδες που ειστε τοσο πλαδαροι που δεν μπορείτε ουτε να κατεβείτε να παρετε το junk food σας εδω μαζεύτηκατε; Καλά λέει ο από πάνω μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.... Δουλειά ΑΛΛΑ με προϋποθέσεις... 1
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vs_skg είπε όλοι οι μπουληδες που ειστε τοσο πλαδαροι που δεν μπορείτε ουτε να κατεβείτε να παρετε το junk food σας εδω μαζεύτηκατε; όχι , είμαστε κουρασμένοι απο τη δουλειά που κάναμε και πληρωθήκαμε 1
Amaretos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Αυτή η αντίληψη μου θυμίζει κάτι παιδιά που έρχονται για συνέντευξη 1η δουλειά μόλις έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο και σου λέει έχω πτυχίο θέλω 1200 τουλάχιστον καθαρά...
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Οταν δεν λειτουργει η θερμανση δεν πληρωνει κανενας ειτε κατοικοιτε ειτε οχι το διαμερισμα.Τι δεν καταλαβενεις???????????ΤΙ θα πληρωσει δηλαδη??????????? Προφανώς Ο κανονισμος ομως συντάσσεται βαση των νομων του κράτους και δεν μπορει να τούς παραβαίνει.Δεν ειναι βεζίρης ο καθε κατασκευαστής να κανει οτι γουσταρει.Με την δικια σου λογικη πχ εγω στην δικια μου πολυκατοικια που θα φτιαξω θα βαλω ο πέμπτος να μην πληρώνει καθολου για το ασανσερ και ο πρώτος να τα πληρωνει ολα.Ελα που δεν μπορώ όμως????????Ολα ορίζονται βαση νομων ακομα και τα ποσοστα συμμετοχής του καθε οροφου Κλειστό διαμερισμα με τι ακριβώς επιβαρυνει για να πληρωσει και πως ακριβωσς επιβαρυνει τούς άλλους.Κοινοχρηστο νερο καταναλωνει .ΟΧΙ αρα γιατι να πληρωσει Κοινοχρηστο ρευμα ΟΧΙ .Χρηση ασανσερ που δεν κανει .Καθαριοτητα που δεν βρωμιζει. Για την θερμανση προβλεπεται οτι κλεινουν ολα τα σωματα παρουσια διαχειριστή επιδη όμως το διαμερισμα απορροφά θερμοτητα ειτε περνάνε σωλήνες απο αυτο που δεν μπορουν να απομονωθούν υποχρεούστε εφοσον λειτουργεί η θερμανση να συμμετέχει με ενα ποσοστο. Μια πισινη που κραταω ειναι να υπαρχει και για τα υπολειπα ενα μικρο ποσοστο συμετοχης του 10- 20%.Ολοκληρο μεριδιο δεν πληρωνει σιγουρα. Ρε φίλε. Λέμε άμα λειτουργεί η θέρμανση και κάποιοι δεν θέλουν να πληρωνουν, όχι να μην λειτουργεί καθόλου. Αν δεν λειτουργεί καθόλου χαίρω πολυ, προφανώς και δεν θα πληρωθεί τίποτα από κανέναν. Αν λειτουργεί όμως, εκεί θα πληρώσεις το πάγιο και αυτό μόνο για ημιαυτονομια που γνωρίζουν τι ώρες έκαψες από τους μετρητές, αν έχουν το παλιό σύστημα τότε μόνο βάσει χιλιοστών είτε σου αρέσει είτε οχι διότι το διαμέρισμα θα ζεσταίνεται και θα καταναλώνει θέρμανση είτε μένεις είτε όχι. Στο άλλο πάλι δεν κατάλαβες. Το καταστατικό συντάσσεται από δικηγόρο και συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο από τον συμβολαιογράφο, οπότε δεν στέκει αυτό που λες περί κατασκευαστή που γράφει ότι θέλει. Έτσι κι αλλιώς, ο κατασκευαστής χεστηκε για αυτό το θέμα, να πουλήσει να πάρει τα λεφτά του θέλει, τα υπόλοιπα αφορούν τους ιδιοκτήτες μελλοντικά. 2
vs_skg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Amaretos είπε Καλά λέει ο από πάνω μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.... Δουλειά ΑΛΛΑ με προϋποθέσεις... Από πότε η δουλειά είναι χωρίς προϋποθέσεις; Πάτε καλά; Κοιτάξτε μην γίνει η δουλεία μέρος του DNA σας επειδή επικρατεί εργασιακός μεσαίωνας στην Ελλάδα. Επειδή σε γαμ.. ει το αφεντικό σου με τον Χ Ψ τρόπο δεν δικαιολογείσαι να γ... ας τον ντελιβερα, τον σερβιτόρο, τον υπάλληλο στο μαγαζί με ρούχα. Το πως φέρεσαι σε αυτούς που σε σερβίρουν (με την ευρεία έννοια του service) δείχνει τι άνθρωπος είσαι. 18 λεπτά πριν, korakios είπε όχι , είμαστε κουρασμένοι απο τη δουλειά που κάναμε και πληρωθήκαμε Άρα να φορτώσουμε τον ντελιβερα επειδή μας γα.. σαν εμάς στην δουλειά, ωραίος. 1 1
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vs_skg είπε Άρα να φορτώσουμε τον ντελιβερα επειδή μας γα.. σαν εμάς στην δουλειά, ωραίος. όχι , την εργασία που πληρώνεται να κάνει , αν δεν είναι στα πλαίσια να ανεβοκατεβαίνει ορόφους εξαρτάται απο την πολιτική του καταστήματος , όχι απο τον ίδιο φυσικά και δεν απασχολεί τον πελάτη οι εργασιακές σχέσεις του υπαλλήλου έγραψα και πριν , καλό είναι να αναφέρει και ο πελάτης οτι δεν υπάρχει ασανσέρ , αλλά και το ίδιο το κατάστημα να γράφει αν εξυπηρετεί 2
vs_skg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε όχι , την εργασία που πληρώνεται να κάνει , αν δεν είναι στα πλαίσια να ανεβοκατεβαίνει ορόφους εξαρτάται απο την πολιτική του καταστήματος , όχι απο τον ίδιο φυσικά και δεν απασχολεί τον πελάτη οι εργασιακές σχέσεις του υπαλλήλου έγραψα και πριν , καλό είναι να αναφέρει και ο πελάτης οτι δεν υπάρχει ασανσέρ , αλλά και το ίδιο το κατάστημα να γράφει αν εξυπηρετεί κοινή λογική είναι, αν έχεις βρει καρμίρη που ανεβαίνει (θέλω να πιστεύω δεν μιλάς με αερολογίες θα/αμα/οταν αλλά όντως δεν έχεις ασανσερ και στα ανεβάζουν) κατάλαβε ότι είναι επειδή χρειάζεται τόσο πολύ την δουλειά του που το καταπίνει κι όχι επειδή πιστεύει ότι εμπίπτει στα καθήκοντά του.
nikos032 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Αν χαιδεύεις τα αυτιά του υπαλλήλου σου μετά σου γίνεται τεμπέλης. Ο διανομέας έχει την υποχρέωση να φέρει αυτό που παρήγγειλες στην πόρτα σου, ακόμη κι αν μένεις στον 10ο όροφο πολυκατοικίας και δεν έχεις και ασανσέρ, εκτός αν υπάρξει συννενόηση κατα την παραγγελία για διαφορετικό τρόπο παραλαβής. Δεν τον υποχρεώνει κανένας να ανέβει 2-2 τα σκαλιά και να μείνει απο ανάσες. Επίσης το κάθε μαγαζί έχει τη δυνατότητα έξτρα χρέωσης για delivery. Άλλο να υπάρχει συνείδηση-κατανόηση και άλλο το τι είναι νόμιμο και παράνομο. Αυτά τα ολίγα απο άτομο που αφήνει σχεδόν κάθε φορά tips και πάντα κατεβαίνει για να παραλάβει την παραγγελία του. 2
Narayan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οχι,δεν ειναι. Δεν ξερω ποιος σας το εχει πει αυτο.Δουλεια μου ειναι να ερθω στη διευθυνση,οχι να κανω τον king kong. Αν μενεις στον 5ο και δεν εχεις ασανσερ,ειναι δικο σου προβλημα,οχι δικο μου. Από τη στιγμή που δεν αναφέρεται κάπου στους όρους του καταστήματος πως παράδοση γίνεται μόνο στο ισόγειο, να είσαι σίγουρος πως αν εσύ ή άλλος ντελιβεράς μου πει "κατέβα να τα πάρεις", θα φροντίσω να καλέσω το κατάστημα και να το κάνω δικό σου πρόβλημα 100%. 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Για 2 ευρω θα ανεβω,ναι. Δηλαδή αν κάποιος σου πει πως είναι στον 5ο, θα του πεις στο θυροτηλέφωνο "αν δεν μου δώσεις 2 ευρώ δεν ανεβαίνω"; Άρα ο μόνος λόγος που δεν το κάνεις είναι επειδή βαριέσαι να κάνεις τη δουλειά σου 😏 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας γενικοτερα; Το εχεις κανει; Ή κλασσικα οτι ακους; Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως όταν κάνω μία παραγγελία συνάπτω μία συμφωνία με το κατάστημα και όχι με τον ντελιβερά. Από εκείνη τη στιγμή και πέρα, οι υπάλληλοι του καταστήματος (και εσύ δηλαδή) είναι υποχρεωμένοι να φέρουν αυτή τη συμφωνία σε πέρας και εγώ να πληρώσω για την υπηρεσία και το προϊόν που έλαβα. Αν δω όρο πριν τη παραγγελία πως δεν γίνεται παράδοση σε όροφο και συμφωνήσω, σαφώς και θα κατέβω για παραλαβή. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιος όρος όμως, σαφώς και θα έχω απαίτηση να γίνει η παράδοση στον χώρο μου, και τότε και μόνο τότε θα αξιολογήσω αν αξίζει επιπλέον τιπ η υπηρεσία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, σαφώς και θα εκφράσω τα παράπονά μου στο κατάστημα, και ο ιδιοκτήτης θα αξιολογήσει αν αξίζει να χάνει πελάτες επειδή βαριούνται οι υπάλληλοί του να κάνουν τη δουλειά τους. 6
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vs_skg είπε κοινή λογική είναι, αν έχεις βρει καρμίρη που ανεβαίνει (θέλω να πιστεύω δεν μιλάς με αερολογίες θα/αμα/οταν αλλά όντως δεν έχεις ασανσερ και στα ανεβάζουν) κατάλαβε ότι είναι επειδή χρειάζεται τόσο πολύ την δουλειά του που το καταπίνει κι όχι επειδή πιστεύει ότι εμπίπτει στα καθήκοντά του. καρμίρης , όχι , δεν τον θεωρώ , δύσκολη εργασία ναι . Ο ίδιος δεν ξέρω τι υπέγραψε και αν έχει μπόνους/επίδομα ασανσερ ή όχι . δε με απασχολεί . Και κολλητός μου να ήταν θα του έλεγα βρες αλλού αν δεν υπάρχει συνεννόηση , όπως όλοι φίλοι γνωστοί μου βρίσκουν ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες προχειροδουλειές έμενα παλιά 3ο με μόνιμα χαλασμένο ασανσέρ , πάντα έλεγα οτι δεν λειτουργεί φυσικά
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Narayan είπε Από τη στιγμή που δεν αναφέρεται κάπου στους όρους του καταστήματος πως παράδοση γίνεται μόνο στο ισόγειο, να είσαι σίγουρος πως αν εσύ ή άλλος ντελιβεράς μου πει "κατέβα να τα πάρεις", θα φροντίσω να καλέσω το κατάστημα και να το κάνω δικό σου πρόβλημα 100%. Δηλαδή αν κάποιος σου πει πως είναι στον 5ο, θα του πεις στο θυροτηλέφωνο "αν δεν μου δώσεις 2 ευρώ δεν ανεβαίνω"; Άρα ο μόνος λόγος που δεν το κάνεις είναι επειδή βαριέσαι να κάνεις τη δουλειά σου 😏 Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως όταν κάνω μία παραγγελία συνάπτω μία συμφωνία με το κατάστημα και όχι με τον ντελιβερά. Από εκείνη τη στιγμή και πέρα, οι υπάλληλοι του καταστήματος (και εσύ δηλαδή) είναι υποχρεωμένοι να φέρουν αυτή τη συμφωνία σε πέρας και εγώ να πληρώσω για την υπηρεσία και το προϊόν που έλαβα. Αν δω όρο πριν τη παραγγελία πως δεν γίνεται παράδοση σε όροφο και συμφωνήσω, σαφώς και θα κατέβω για παραλαβή. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιος όρος όμως, σαφώς και θα έχω απαίτηση να γίνει η παράδοση στον χώρο μου, και τότε και μόνο τότε θα αξιολογήσω αν αξίζει επιπλέον τιπ η υπηρεσία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, σαφώς και θα εκφράσω τα παράπονά μου στο κατάστημα, και ο ιδιοκτήτης θα αξιολογήσει αν αξίζει να χάνει πελάτες επειδή βαριούνται οι υπάλληλοί του να κάνουν τη δουλειά τους. Μπλα μπλα μπλα. Τοποθέτηση της παραγγελίας σου πάντα στις τελευταίες, καθυστέρηση πάντα μέχρι να σταματήσεις να παίρνεις από το εν λόγω μαγαζί, και μακάρι να το κάνουνε όλοι μέχρι να σταματήσεις να σταματήσεις να παραγγέλνεις αν δεν μάθεις να κατεβαίνεις εσύ κάτω. Πάρε μετά το μαγαζί να πεις ότι άργησε, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Εναλλακτικά, λες από το τηλέφωνο πως δεν υπάρχει ασανσέρ για να το ξέρουν και δίνεις tip, εκεί τουλάχιστον θα σε μάθει για πρώτη φορά και θα έρχεται αφού τουλαχιστον πληρώνεις tip. Έλα πες πάλι ότι τα λέω άστοχα και μπερδεύομαι. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει, για ασανσέρ είναι το νήμα, πάλι για το δήθεν "τζάμπα" delivery καταλήξατε να μιλάτε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις