Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Narayan είπε

Πολλές άστοχες υποθέσεις κάνεις και δεν το σώζεις.

Βλέπω πως συμφωνούμε πάντως πως οι διανομείς δεν ανεβαίνουν ορόφους όχι επειδή έχουν κάποιο φυσικό θέμα, αλλά απλά επειδή βαριούνται όταν δεν έχουν οικονομικό κίνητρο.

Πιο σωστα δεν  μπορουσες να το θεσεις :)

Δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν η τελευταια φορα που ΔΕΝ εδωσα tip, παντα δινω οτι και να παρω. Συγκεκριμένα τα Χριστουγεννα φετος πηρε η γυναικα μου ενα καφε 2 ευρω το πρωι, και εδωσα στο παλικαρι 5 ευρω, εκανε κινηση να δωσει ρεστα και του ειπα καλες γιορτες, προφανως και ειναι κριμα καποιος να "αναγκαζεται" να δουλευει χριστουγεννιατικα και να μην ειναι με τις πυτζαμες του να αραζει στον καναπε οπως οι περισσοτεροι, αλλα αυτο απεχει πολυ απο το "βαριεμαι" δεν ανεβαινω πανω.

• Like 1
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Narayan είπε

αυτή είναι η δουλειά σας

Οχι,δεν ειναι.

Δεν ξερω ποιος σας το εχει πει αυτο.Δουλεια μου ειναι να ερθω στη διευθυνση,οχι να κανω τον king kong.

Αν μενεις στον 5ο και δεν εχεις ασανσερ,ειναι δικο σου προβλημα,οχι δικο μου.

6 ώρες πριν, Narayan είπε

Οι ντελιβεράδες της περιοχής που μας έχουν μάθει πως δίνουμε τιπ, τρέχοντας ανεβαίνουν τις σκάλες και λένε και ευχαριστώ.

Για 2 ευρω θα ανεβω,ναι.
Οπως και αν αφηνεις 50 λεπτα οταν μου παραγγελνεις ΤΣΙΓΑΡΑ,θα στα φερω.Θα στα φερω και αν αφησεις 20.
Αν ξερω ομως οτι δεν αφηνεις,οτι ζητας εξυπηρετηση και δεν εχεις τη στοιχειωδη λογικη να με ανταμειψεις,δε θα στα φερω,και παρε οσα τηλεφωνα θες.

2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Οι αναφορες στο συγκεκριμένο πρόβλημα και thread αφορούν κυρίως, όσους δεν δώσουν καθόλου. tip.

Αυτο ακριβως.Παρ'ολα αυτα,αν ξερω οτι η διανομη αφορα διαμερισμα στον τριτο,χωρις ασανσερ,θα στειλω κανα πιτσιρικα απο το μαγαζι.

2 ώρες πριν, Narayan είπε

Πολλές άστοχες υποθέσεις κάνεις και δεν το σώζεις.

Εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας γενικοτερα;
Το εχεις κανει;
Ή κλασσικα οτι ακους;

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/12/2021 στις 12:25 ΜΜ, Nabuko είπε

Δεν κατάλαβες μια απλή σχετική ερώτηση? Περίεργο

Εσύ με ποια ιδιότητα ρωτάς και θέλεις ενημέρωση? 

Του ιδιοκτήτη?

Του διαχειριστή?

Του απλώς περίεργου ενοικιαστή? 

Του γιου κάποιων εκ των παραπάνω?

Του μπαταχτσή?

Eγώ είμαι ο ξάδερφος του μπατζανάκη της καθαρίστριας... της διπλανής πολυκατοικίας!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αν μενεις στον 5ο και δεν εχεις ασανσερ,ειναι δικο σου προβλημα,οχι δικο μου.

μπα, ίσως δικό σου θα είναι ,σίγουρα του καταστήματος,  εκτός φυσικά αν αναφέρεται στο κατάστημα ηλεκτρονικά ή τηλεφώνου οτι δεν εξυπηρετεί σε διαμερίσματα που δεν υπάρχει πρόσβαση με ασανσέρ .

Σε μεταφορικές βέβαια αναφέρουν παράδοση στο πεζοδρόμιο

Βέβαια το σωστό είναι να το αναφέρει και ο πελάτης ώστε να παραγγείλει απο αλλού

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

μπα, ίσως δικό σου θα είναι ,σίγουρα του καταστήματος,  εκτός φυσικά αν αναφέρεται στο κατάστημα ηλεκτρονικά ή τηλεφώνου οτι δεν εξυπηρετεί σε διαμερίσματα που δεν υπάρχει πρόσβαση με ασανσέρ .

Σε μεταφορικές βέβαια αναφέρουν παράδοση στο πεζοδρόμιο

Βέβαια το σωστό είναι να το αναφέρει και ο πελάτης ώστε να παραγγείλει απο αλλού

Οχι,ουτε δικο μου ειναι,ουτε του καταστηματος.

ΕΙναι ξεκαθαρα προβλημα του πελατη,και αν το κανει δικο μας,ειναι απλα γαιδουρι.

Εχετε μαθει στο ΔΩΡΕΑΝ ντελιβερι,και νομιζετε οτι ειμαστε δουλοι.

Εμ στο φερνουμε ΔΩΡΕΑΝ στην πορτα σας,εμ εχετε και απαιτησεις και δικαιωματα.

Ξαναλεω,δεν ειμαστε υπηρετες κανενος.
Το καταστημα με υποστηριζε παντα σε τετοια θεματα.

Δε μας απασχολει να  χασουμε εναν πελατη που εχει τετοια νοοτροπια.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Εχετε μαθει στο ΔΩΡΕΑΝ ντελιβερι,και νομιζετε οτι ειμαστε δουλοι.

όχι , εργαζόμενοι είστε

Εμ στο φερνουμε ΔΩΡΕΑΝ στην πορτα σας,εμ εχετε και απαιτησεις και δικαιωματα.

βασικά πληρώνεσαι, αν το κάνεις απο χόμπι πάσο

Ξαναλεω,δεν ειμαστε υπηρετες κανενος.

υπάλληλος είσαι σε κατάστημα με δικαιώματα και υποχρεώσεις ανάλογα την πολιτική του καταστήματος (και φυσικά στα νόμιμα πλαίσια)

Το καταστημα με υποστηριζε παντα σε τετοια θεματα.

εσένα ναι , άλλον ίσως όχι (εκεί κολλούσε το ίσως)

2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε μας απασχολει να  χασουμε εναν πελατη που εχει τετοια νοοτροπια.

ούτε και τον πελάτη που βρίσκει άλλο κατάστημα :)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, korakios είπε

βασικά πληρώνεσαι, αν το κάνεις απο χόμπι πάσο

19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

H παραδοση γινεται ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν εχει εξτρα χρεωση.

εσένα ναι , άλλον ίσως όχι (εκεί κολλούσε το ίσως)

19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Σιγουρα παιζει ρολο πως το διαχειριζεται ο καθενας,αλλα τωρα μιλας με εμενα.

Εχουν γινει παραπονα για διανομεα που ειπε να κατεβουν να παραλαβουν την παραγγελια,και μπορω να φανταστω ακριβως πως εγινε.

ούτε και τον πελάτη που βρίσκει άλλο κατάστημα :)

Στο καλο να παει. 

Δε θα συζητησω αλλο το συγκεκριμενο θεμα.
Οσοι νομιζετε οτι ειναι "δουλεια μου",μπορειτε να ανεβειτε 2-3 φορες ως τον 4ο,με φαγητα στα χερια,φορωντας γαλοτσες,φαρδυ παντελονι snowboard,μπουφαν μηχανης κτλ,να μην ακουσετε ουτε ευχαριστω και να συνεχισετε .Μετα μιλαμε παλι.
Καλες γιορτες απο μενα.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Οσοι νομιζετε οτι ειναι "δουλεια μου",μπορειτε να ανεβειτε 2-3 φορες ως τον 4ο,με φαγητα στα χερια,φορωντας γαλοτσες,φαρδι παντελονι snowboard,μπουφαν μηχανης κτλ.

αν πληρώνεσαι , ναι

4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

H παραδοση γινεται ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν εχει εξτρα χρεωση.

αν είναι υπο συνθήκες δωρεάν ,τότε να βάλετε στο κατάστημα τιμοκατάλογο ανα όροφο (η μη παράδοση)

6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Καλες γιορτες απο μενα.

επίσης

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο διαχειριστής τι θα βάλει στην τσέπη από την αλλαγή του ασανσέρ ?

κάνα ps5 θα βγει τώρα που είναι γιορτές ?

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Τι θα πει εφόσον λειτουργεί; Το διαμέρισμα πληρώνει κανονικότατα είτε κατοικείται είτε όχι. Δεν υπάρχει αυτό που λες. Στην θέρμανση γλιτωνεις μόνο αν είσαι σε σύστημα με ημιαυτονομια, οπότε αν το έχεις κλειστό, πληρώνεις το πάγιο. 

Οταν δεν λειτουργει η θερμανση δεν πληρωνει κανενας ειτε κατοικοιτε ειτε οχι το διαμερισμα.Τι δεν καταλαβενεις???????????ΤΙ θα πληρωσει δηλαδη???????????

17 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν ισχύει. Με την υπογραφή των συμβολαίων από κάθε ιδιοκτήτη αποδέχεσαι αυτόματα και υπογραφεις ένα καταστατικό ώστε να υπάρχει ένας μπούσουλας για όλους. Από εκεί και μετά, το αν θα ζητήσει κάτι ένας ιδιοκτήτης μέσω ΓΣ και θα τροποποιηθουν οι όροι η θα απαλλαχτεί από κάτι, είναι άλλο θέμα. Η πιθανότητα να απαλλαγεί πάντως είναι 1 στις 10000 και λίγα λεω, διότι θα πρέπει να πληρώσουν οι άλλοι περισσότερα που δεν θέλουν. 

Προφανώς Ο κανονισμος ομως συντάσσεται βαση των νομων του κράτους και δεν μπορει να τούς παραβαίνει.Δεν ειναι βεζίρης ο καθε κατασκευαστής να κανει οτι γουσταρει.Με την δικια σου λογικη πχ εγω στην δικια μου πολυκατοικια που θα φτιαξω θα βαλω ο πέμπτος να μην πληρώνει καθολου για το ασανσερ και ο πρώτος να τα πληρωνει ολα.Ελα που δεν μπορώ  όμως????????Ολα ορίζονται βαση νομων ακομα και τα ποσοστα συμμετοχής του καθε οροφου

22 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Η πιθανότητα να απαλλαγεί πάντως είναι 1 στις 10000 και λίγα λεω, διότι θα πρέπει να πληρώσουν οι άλλοι περισσότερα που δεν θέλουν.

Κλειστό διαμερισμα με τι ακριβώς επιβαρυνει για να πληρωσει και πως ακριβωσς επιβαρυνει τούς άλλους.Κοινοχρηστο νερο καταναλωνει .ΟΧΙ αρα γιατι να πληρωσει Κοινοχρηστο ρευμα ΟΧΙ .Χρηση ασανσερ που δεν  κανει .Καθαριοτητα που δεν βρωμιζει.

Για την θερμανση προβλεπεται οτι κλεινουν ολα τα σωματα παρουσια διαχειριστή επιδη όμως το διαμερισμα απορροφά θερμοτητα ειτε περνάνε σωλήνες απο αυτο που δεν μπορουν να απομονωθούν υποχρεούστε εφοσον λειτουργεί η θερμανση να συμμετέχει  με ενα ποσοστο.

Μια πισινη που κραταω ειναι να υπαρχει και για τα υπολειπα ενα μικρο ποσοστο συμετοχης  του 10- 20%.Ολοκληρο μεριδιο δεν πληρωνει σιγουρα.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
18 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Στον πρωτο παω παντα με τα ποδια.

Δεν ειναι μονο η κουραση,σκεψου ποσο αβολο ειναι να ανεβω με γαλοτσα,προστασιες και αδιαβροχα.

Δεν τις λες και λιγες.

Και εγω ενα διαστημα που εξυπηρετουσα το νοσοκομειο,πηγαινα απο τις σκαλες για να αποφευγω συνωστισμο/αρρωστου.καθυστερηση απο τα ασανσερ,αλλα διαλυθηκα και μετα πηγαινα και στον 1ο με το ασανσερ.

Το παρακατω σιγουρα το εχεις δει,στα δρομολογια μου εχω συναντησει πολλα παρομοια,να μας απαγορευουν την εισοδο ή τη χρηση του ασανσερ και διαφορα αλλα.

img_20191119_225712-768x708.jpg

Ουγκάντα. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Αν ήσουν εσύ το αφεντικό προφανώς δεν θα έλεγες με τόση άνεση στο καλό να πάει...

Εργοδοτης λεγεται,και οπως ειπα με υποστηριζε παντα.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.

όλοι οι μπουληδες που ειστε τοσο πλαδαροι που δεν μπορείτε ουτε να κατεβείτε να παρετε το junk food σας εδω μαζεύτηκατε;

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εργοδοτης λεγεται,και οπως ειπα με υποστηριζε παντα.

Αληθεια? Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης δεν πειραζει δωσε μας το τηλ να τον πάρω να τον ρωτήσω αν θέλει πελάτες που δεν έχουν ασανσέρ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...