iml Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Ακριβώς ομως με την σειρα που τα γραφεις.Οταν αυτη αλαξει υπαρχει προβλημα. Μεθαυριο μπορει να αποφασισουν οτι πρεπει να αλλαξει η εισοδο γιατι η προηγουμενη δεν ειναι ομορφη και να ζητανε 5000 ευρο απο τον καθενα.Δεν σημαίνει τιποτα η πλειοψηφεια σε τετοιες αποφάσεις. Φυσικά και με αυτή τη σειρά. Δεν θα πει κανένας ότι δεν έιναι όμορφη, αλλά ότι δεν κλείνει, ότι έχει σπάσει (εύκολο και αυτό), ότι η επισκευή είναι ασύμφορη. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να συμμετέχει στην απόφαση και αυτός που έχει ενστάσεις, και να υποβάλει τις εποικοδομητικές προτάσεις του. Πάντως, θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν μερικοί ότι η ίδια η οικοδομή που στεγάζει το διαμέρισμα που μένουνε ή εκμεταλλεύονται, προσθέτει ή αφαιρεί αξία στην ιδιοκτησία τους. Μια ασφαλής είσοδος, θυροτηλέφωνα που δουλεύουν, ή ένα ασανσέρ αυτού του αιώνα, μόνο κακό δεν κάνουν. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από iml 2
Stam53 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε 31/12/21 Έχει πάρει κι άλλη παράταση? Γιατί βλέπω πρόστιμα για ιδιοκτήτες και διαχειριστές Ο νόμος ή ό,τι τέλος πάντων είναι αυτός που αφόρά την πιστοποίηση των ανελκυστήρων υπάρχει πάνω από 15 χρόνια. Επειδή όμως αυτοί που τον έγραψαν ή ζούσαν σε άλλη χώρα ή στα Β. Προάστεια ήταν πρακτικά ανεφάρμοστος, γιαυτό και κατά διαστήματα άλλαζαν τις προδιαγραφές, οι δε παρατάσεις συνεχείς. Για παράδειγμα σε ασανσέρ 2 ατόμων 40ετίας με είσοδο θαλ. ούτε 1m ζητούσε συρόμενες πόρτες , τηλ στο θάλαμο κι άλλα παρόμοια που ακυρώθηκαν. Μάλιστα κάποιοι είχαν υπολογίσει το κόστος μόνο για Αθήνα σε 4 δις€. νομίζω! Εμείς πάντως ασανσερ 40ετιας το πιστοποιήσαμε με μικρές βελτιώσεις των 1500€ Οπότε τώρα την ευθύνη την έχει η εταιρία συντήρησης. Αν ο λόγος που θέλουν να αλλάξουν το ασανσέρ είναι η πιστοποίηση καλό θα ταν πάντως να ρωτήσουν και άλλες εταιρίες. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από Stam53 2
SPY_oo7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iml είπε Φυσικά και με αυτή τη σειρά. Το κάνεις γαργαρα .Δεν αλλαζουμε το ασανσερ ΑΝ επισκευαζεται ΠΡΩΤΑ.Το μετα ειναι αλλη κουβεντα δυσκολη και μεγαλη.ΠΧ ενα λειτουργρικο ασανσερ που χαλασε ο πινακας αλλαζουμε τον πινακα και δεν παμε σε γενικη αλλαγη και καμπινας γιατι κάποιων τους περισσεύουν τα φραγκα και νομιζουμε οτι θα υποχρεωσουμε και τούς αλλουσ να συμετεχουνε.Αλλο επισκευαζω την πορτα που χαλασε και αλλο βαζω καινουρια εισοδο γιατι η παλια δεν ηταν ομορφη.Στο δευτερο η συμετοχη δεν ειναι υποχρεωτικη και ας πανε σε 45 δικαστηρια. 1 ώρα πριν, iml είπε , θυροτηλέφωνα που δουλεύουν, ΑΛΛΟ δεν δουλευουν τα θυροτηλέφωνα και να το φτιαξουμε και αλλο να βαλουμε θυροτηλεόραση για αναβαθμιση ενω ολα δουλευουν μια χαρα.Νομιζω οτι γίνομαι κατανοητος Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από SPY_oo7
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε Ακριβώς ομως με την σειρα που τα γραφεις.Οταν αυτη αλλαξει υπαρχει προβλημα. Μεθαυριο μπορει να αποφασισουν οτι πρεπει να αλλαξει η εισοδο γιατι η προηγουμενη δεν ειναι ομορφη και να ζητανε 5000 ευρο απο τον καθενα.Δεν σημαίνει τιποτα η πλειοψηφεια σε τετοιες αποφάσεις. περιμενω να δω ποιος εχει τα κοτσια να το κανει?????????????Εκτός αυτου στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν κουβεντιαζουμε κατι τετοιο μιας και ετσι και αλλιώς δεν προλαβαίνουν. Μία χαρά ισχύ έχουν οι αποφάσεις της πλειοψηφίας εφοσον έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες από το καταστατικό. Και 5k και 20k θα δώσεις αν απαιτηθεί και χρειαστεί. Εάν δεν θέλεις η δεν εχεις, σε πάνε δικαστηριο και θα σε αναγκάσουν είτε σε κατάσχεση είτε σε να τα δώσεις μαζί με άλλα έξοδα. 1 ώρα πριν, iml είπε Φυσικά και με αυτή τη σειρά. Δεν θα πει κανένας ότι δεν έιναι όμορφη, αλλά ότι δεν κλείνει, ότι έχει σπάσει (εύκολο και αυτό), ότι η επισκευή είναι ασύμφορη. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να συμμετέχει στην απόφαση και αυτός που έχει ενστάσεις, και να υποβάλει τις εποικοδομητικές προτάσεις του. Πάντως, θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν μερικοί ότι η ίδια η οικοδομή που στεγάζει το διαμέρισμα που μένουνε ή εκμεταλλεύονται, προσθέτει ή αφαιρεί αξία στην ιδιοκτησία τους. Μια ασφαλής είσοδος, θυροτηλέφωνα που δουλεύουν, ή ένα ασανσέρ αυτού του αιώνα, μόνο κακό δεν κάνουν. Αυτό ακριβώς που λες. Σε εμάς 10 χρόνια και βάλε συζητάνε για ανακαίνιση αλλά δεν λαμβάνεται απόφαση γιατί δεν θέλουν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες να πληρώσουν. 3 στα 10 διαμερίσματα κενά με αφαντους. Πάμε τώρα να νοικιάσουμε το σπίτι μας και σου λένε οι μεσίτες ρίξε την τιμή γιατι η πολυκατοικία είναι απεριποιητη..... Μας το έχουν πει και λίγοι υποψήφιοι ενοικιάστες ότι μάζεψαν υγρασία οι τοίχοι από έξω.
AntiCambeR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, StamTheMan είπε Τι λες ρε μαγκα; Θα ανεβαινουμε στον τεταρτο με τα ποδια,επειδη εχεις εσυ θεμα; Τι ειμαστε,ορειβατες; "δεν ανοιγει η πορτα κυριε,θα ειναι κλειδωμενη" Στις παλιές πολυκατοικίες που δεν έχουν ασανσέρ τι τους λες, βάλτε ασανσέρ και κάντε πάλι την παραγγελία;Δεν θα ανέβεις; Στην τελική χτύπα το κουδούνι αν υπάρχει θυροτηλέφωνο να τους πείς να κατέβουν να πάρουν την παραγγελία.Η πάρε τηλέφωνο.Το κάνεις;Ο πελάτης τι λέει για αυτό;Θα παραγγείλει πάλι;Θα πάρει τηλέφωνο στο μαγαζί να κάνει παράπονο;
zygorito Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Στις 26/12/2021 στις 12:14 ΠΜ, Inuyasha είπε Αυτο που αναφερθηκε για καρτα ειναι παρανομο και σε περιπτωση που καποιος εστω και ψεματα καλεσει ασθενοφορο μπορει να σας τρεχει (ποναει η καρδια μου δυσκολευομαι να αναπνεσω κτλ ) Αυτό όντως θα ήθελα να μάθω πάνω σε τι στηρίζεται γιατί και εγώ είμαι ιδιοκτήτης διαμερίσματος τρίτου ορόφου (δεν έχω μείνει ποτέ εκεί βέβαια, το νοικιάζω) η οποία πολυκατοικία επειδή είναι κοντά του '60 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ασανσερ. Δηλαδή αμα καλέσει από τον τρίτο ασθενοφόρο θα πούνε κατεβείτε τις σκάλες δε μπορούμε να ανεβούμε να σας εξυπηρετήσουμε;
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ο διαχειριστής μπορεί και να βαριέται, μπορεί όμως να έχει να αντιμετωπίσει και μια πολυκατοικία που το 50% δεν πληρώνουν, τότε ξέρεις, αλλάζουν τα πράγματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον να τα βάλει με την μισή πολυκατοικία. Πέρα από αυτό υπάρχουν πολλές και διάφορες περιπτώσεις που κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα, είναι αυτή που ανέφερες εσύ με κληρονομικα ζητήματα και οφειλές που δεν τις πληρώνει κάποιος, είχαμε μια τέτοια στην πολυκατοικία της μητέρας μου και ο διαχειριστής στέλνει εξώδικα 12 χρόνια τώρα μέχρι να μαζέψει ότι μπορεί, πολλοί άλλοι πληρώνουν με καθυστέρηση. Είναι διαμερίσματα που ήδη έχουν κατασχεθει από κράτος ή τράπεζες, σαφώς και δεν πληρώνουν τίποτα μέχρι να αγοράσει κάποιος το διαμέρισμα και να πληρώσει αυτός. Είναι αυτοί που δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν, είναι και αυτοί που έχουν αλλά δεν θέλουν να δίνουν. Σου λεει ο άλλος δεν μπορώ, θα το βάλω να το πουλήσω νοικιασω και όταν μπορώ θα το πληρώσω. Κενά διαμερίσματα που ο άλλος έχει φύγει επαρχία η εξωτερικό κτλ, δεν θέλουν να τα κάνουν τίποτα κτλ. Άλλοι πληρώνουν μεν με καθυστέρηση δε, ο διαχειριστής είναι εντελώς μόνος δυστυχώς και σε αρκετές περιορίσεις τα παρατάει η κοιτάει να φύγει το πρόβλημα. Δεν γίνεται να είσαι διαχειριστής να αναλαμβάνεις όλα αυτά και στο τζάμπα φίλε δυστυχώς. Παλιότερα έμενα σε παλιά πολυκατοικία στη Γλυφάδα, απ'τις πολύ παλιές του '70 φάση. Στον όροφό μου λοιπόν έμενε ο διαχειριστής, κοντά 80 ετών άνθρωπος, αυτός την έχτισε μαζί με άλλους 2 που πέθαναν πλέον ήταν οι πρώτοι ιδιοκτήτες. Τα 2 διαμερίσματα λοιπόν αυτά τα έχουν τα εγγόνια, γιοί, παραγιοί δεν ξέρω, οι οποίο δε μένουν καν Ελλάδα και τα έχουν αφήσει να ριμάζουν. Στο διπλανό μου λοιπόν πέθαναν περιστέρια, ήταν ένα μπάχαλο στο μπαλκόνι. Έβαλα πλεξιγκλας για να το κλείσω απτην πλευρά μου και να μη φαίνεται, αλλά μύριζαν τα πτώματα. Ούτε άνθρωπος δεν μπορούσε να μπει μέσα συνεργείο για να καθαρίσει, αφού δεν υπήρχαν ούτε κλειδιά, τίποτα. Τελικά βρήκα εταιρεία μέσω γνωστού που 2 καθαριστές πήδηξαν απ'το μπαλκόνι μου στο άλλο, τα ξηλώσανε όλα και φράξανε και τις εισόδους του σπιτιού (μπαλκονόπορτες) με αυτόν τον αφρό για να μη μπει τίποτα μες το σπίτι. Ρίξανε πιο πριν και φάρμακο αντιπαρασητικό μέσα απ'τις χαραμάδες. Το ίδιο και στην εξώπορτα. Ότι είχε μείνει μέσα σφραγίστηκε, και όταν/αν κάποια στιγμή οι άνθρωποι έρθουν θα το ανοίξουν και ας κάνουν ότι θέλουν. Είχε γίνει μεγάλο θέμα γιατί ήταν πηγή μόλυνσης πραγματικά. Πάνω από 17 χρόνια είναι παρατημένα και τα 2 διαμερίσματα έτσι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν αποκλειστεί απ'τα έξοδα της πολυκατοικίας αφού κανείς ποτέ δεν θα πλήρωνε τίποτα. Ειλικρινά μετά από αυτό κατάλαβα θέλει ΜΕΓΑΛΑ @@ για να είσαι διαχειριστής. Ο καημένος 80άρης άνθρωπος δεν ξέρω πώς τα κατάφερνε. Τώρα έμαθα πριν 6-7 μήνες ότι πέθανε και αυτός. Πραγματικά έχω απορία να δω ποιός θα είναι ο επόμενος διαχειριστής, αφού όλα τα υπόλοιπα διαμερίσματα (σύνολο 16) είναι όλα στο ενοίκιο. Μπέρδεμα... Ευτυχώς εδώ που μένω πλέον είμαστε 12, αλλά σε γενικές γραμμές όλοι σχετικά καλού επιπέδου, τέτοια προβλήματα δεν έχουν δημιουργηθεί.. 2
SPY_oo7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Μία χαρά ισχύ έχουν οι αποφάσεις της πλειοψηφίας εφοσον έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες από το καταστατικό Φυσικα Επίσης να σου πω μιας και εισαι ειδηκος οτι οι αποφάσισες περνονται βαση των χιλιοστων του καθενος και καποιες απαιτούν πανω 75% η και ομοφωνια.Επισης αν κατι επισκευαζεται δεν μπορείς καποιον να τον υποχρεώσεις σε αλλαγη.Πχ αν εχει χαλασει η κλειδαρια στην πορτα της εισοδου ειμαι υποχρεωμένος να συμμετέχω στην επισκευη η αλλαγη της με μια ιδια .Αν ομως απφασισουν να βαλουν καινουρια κλειδαρια υπεραυτοματη Wi FI 7000 κυβικα τουρμπο οτι και να αποφσισουν οι αλλοι εγω δεν ειμαι υποχρεωμένος να συμετεχω παρα μονο στο ποσοστο της αρχικής κλειδαριάς . Και φυσικα οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα λεφτα μετρημενα και οποις λεει οχι σε παραλογες απαιτησεις δεν ειναι ουτε μπαταχτης ουτε απατεωνας Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από SPY_oo7
tigergreg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, polaki είπε ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν αποκλειστεί απ'τα έξοδα της πολυκατοικίας αφού κανείς ποτέ δεν θα πλήρωνε τίποτα. Μεγα λαθος που δημιουργει προβληματα στους υπολοιπους και κεκτημενα χωρις νομικο υποβαθρο. Στην 5ετια τα στελνεις για πλειστηριασμο και ληξις. Ελληνοαμερικανος βλαξ με διαμερισμα στους αμπελοκηπους ισχυριζοτανε οτι δεν πληρωνει τιποτα εφοσον το ρημαδι του ειναι κλειστο. Δεν γνωριζω αν ισχυει κατι τετοιο στην αμερικη αλλα εδω δεν ισχυει φυσικα και το γνωριζει. Τωρα που τελεσιδικησαν οι αποφασεις εστειλε συγγενη του να κανει παζαρια....
SPY_oo7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Πολυ γενικο και αοριστο σχολιο με πολλα κενα που δεν αποδυκνυει τιποτα.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, polaki είπε Παλιότερα έμενα σε παλιά πολυκατοικία στη Γλυφάδα, απ'τις πολύ παλιές του '70 φάση. Στον όροφό μου λοιπόν έμενε ο διαχειριστής, κοντά 80 ετών άνθρωπος, αυτός την έχτισε μαζί με άλλους 2 που πέθαναν πλέον ήταν οι πρώτοι ιδιοκτήτες. Τα 2 διαμερίσματα λοιπόν αυτά τα έχουν τα εγγόνια, γιοί, παραγιοί δεν ξέρω, οι οποίο δε μένουν καν Ελλάδα και τα έχουν αφήσει να ριμάζουν. Στο διπλανό μου λοιπόν πέθαναν περιστέρια, ήταν ένα μπάχαλο στο μπαλκόνι. Έβαλα πλεξιγκλας για να το κλείσω απτην πλευρά μου και να μη φαίνεται, αλλά μύριζαν τα πτώματα. Ούτε άνθρωπος δεν μπορούσε να μπει μέσα συνεργείο για να καθαρίσει, αφού δεν υπήρχαν ούτε κλειδιά, τίποτα. Τελικά βρήκα εταιρεία μέσω γνωστού που 2 καθαριστές πήδηξαν απ'το μπαλκόνι μου στο άλλο, τα ξηλώσανε όλα και φράξανε και τις εισόδους του σπιτιού (μπαλκονόπορτες) με αυτόν τον αφρό για να μη μπει τίποτα μες το σπίτι. Ρίξανε πιο πριν και φάρμακο αντιπαρασητικό μέσα απ'τις χαραμάδες. Το ίδιο και στην εξώπορτα. Ότι είχε μείνει μέσα σφραγίστηκε, και όταν/αν κάποια στιγμή οι άνθρωποι έρθουν θα το ανοίξουν και ας κάνουν ότι θέλουν. Είχε γίνει μεγάλο θέμα γιατί ήταν πηγή μόλυνσης πραγματικά. Πάνω από 17 χρόνια είναι παρατημένα και τα 2 διαμερίσματα έτσι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν αποκλειστεί απ'τα έξοδα της πολυκατοικίας αφού κανείς ποτέ δεν θα πλήρωνε τίποτα. Ειλικρινά μετά από αυτό κατάλαβα θέλει ΜΕΓΑΛΑ @@ για να είσαι διαχειριστής. Ο καημένος 80άρης άνθρωπος δεν ξέρω πώς τα κατάφερνε. Τώρα έμαθα πριν 6-7 μήνες ότι πέθανε και αυτός. Πραγματικά έχω απορία να δω ποιός θα είναι ο επόμενος διαχειριστής, αφού όλα τα υπόλοιπα διαμερίσματα (σύνολο 16) είναι όλα στο ενοίκιο. Μπέρδεμα... Ευτυχώς εδώ που μένω πλέον είμαστε 12, αλλά σε γενικές γραμμές όλοι σχετικά καλού επιπέδου, τέτοια προβλήματα δεν έχουν δημιουργηθεί.. Για κάτι τέτοιες περιπτωσεις, έπρεπε να υπήρχε ειδική νομοθεσία όπου οποιο ακίνητο δεν κατοικείται για 10 χρόνια και δεν είναι συνδεμένο με ενεργή σύνδεση στα δίκτυα κοινής οφελειας, άμεση κατάσχεση από το κράτος και απόδοση σε άλλους κατόπιν διαγωνισμού η πλειστηριασμου. Εμείς έχουμε από εδώ δίπλα ένα νεοκλασσικο, έγινε μια καλή ανακαίνιση το 2004, κάποιοι έμεναν μέσα που δεν τους ξέραμε, το 2011 αντικρυσαμε από τον ακάλυπτο μια σπασμένη πόρτα από τον κάτω όροφο και κάποιος είχε περάσει εκεί ένα καλώδιο επιχειρώντας να πάρει ρεύμα η να κόψει κίνηση αν μένει κάνεις. Τελικά μετά από 8 χρόνια, το σπίτι πήρε 10 φωτιές, έγιναν διαρροές νερού, λεηλατηθηκε από άτομα που πήγαν να μπουν και σε εμάς από τον μαντροτοιχο, μόλις βγήκε η νέα κυβέρνηση φιλοτιμηθηκε ο δήμος να το σφραγίσει. Κρίμα για το κτίριο που έχει καταστραφεί σχεδόν εντελώς, από την άλλη πλευρά έχουμε άλλο ένα νεοκλασσικο που κατοικείται, ελπίζω να μην εγκαταλειφτει ποτέ διότι μετά μένουμε μόνοι μας εδώ στο τετράγωνο με ένα μεγάλο σπίτι που πρέπει να έχουμε το νου μας από παντού. Τώρα τι να απέγεινε ο ιδιοκτήτης της οικίας που έγινε ερείπιο, ένας θεός το ξέρει, μόνο τρελός πρέπει να είσαι για να δώσεις τόσα χρήματα να φτιάξεις το κτίριο και να το παρατήσεις στο έλεος του Θεού. 13 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Φυσικα Επίσης να σου πω μιας και εισαι ειδηκος οτι οι αποφάσισες περνονται βαση των χιλιοστων του καθενος και καποιες απαιτούν πανω 75% η και ομοφωνια.Επισης αν κατι επισκευαζεται δεν μπορείς καποιον να τον υποχρεώσεις σε αλλαγη.Πχ αν εχει χαλασει η κλειδαρια στην πορτα της εισοδου ειμαι υποχρεωμένος να συμμετέχω στην επισκευη η αλλαγη της με μια ιδια .Αν ομως απφασισουν να βαλουν καινουρια κλειδαρια υπεραυτοματη Wi FI 7000 κυβικα τουρμπο οτι και να αποφσισουν οι αλλοι εγω δεν ειμαι υποχρεωμένος να συμετεχω παρα μονο στο ποσοστο της αρχικής κλειδαριάς . Και φυσικα οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα λεφτα μετρημενα και οποις λεει οχι σε παραλογες απαιτησεις δεν ειναι ουτε μπαταχτης ουτε απατεωνας Δεν διαφωνώ σε κατι, συμφωνώ σε ότι είπες. 15 λεπτά πριν, tigergreg είπε Μεγα λαθος που δημιουργει προβληματα στους υπολοιπους και κεκτημενα χωρις νομικο υποβαθρο. Στην 5ετια τα στελνεις για πλειστηριασμο και ληξις. Ελληνοαμερικανος βλαξ με διαμερισμα στους αμπελοκηπους ισχυριζοτανε οτι δεν πληρωνει τιποτα εφοσον το ρημαδι του ειναι κλειστο. Δεν γνωριζω αν ισχυει κατι τετοιο στην αμερικη αλλα εδω δεν ισχυει φυσικα και το γνωριζει. Τωρα που τελεσιδικησαν οι αποφασεις εστειλε συγγενη του να κανει παζαρια.... Δεν πρέπει να ισχύει πουθενά στο πλανήτη ότι αν είναι κλειστό το σπίτι δεν πληρώνεις κοινόχρηστα. Τώρα αν το λένε για πιο ειδικά θέματα πχ δεν θα πληρώνω θέρμανση γιατί λείπω, άλλο αυτό μπορεί η κάθε χώρα να έχει άλλες νομοθεσίες για το θέμα. 1
tigergreg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν πρέπει να ισχύει πουθενά στο πλανήτη ότι αν είναι κλειστό το σπίτι Δεν γνωριζω τι ισχυει στο εξωτερικο....απλα εγραψα τους γελοιους ισχυρισμους του βλακα.....
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δεν γνωριζω τι ισχυει στο εξωτερικο....απλα εγραψα τους γελοιους ισχυρισμους του βλακα..... Στο λεω εγώ, στο μεγαλύτερο μέρος. του κόσμου δεν παίζει σε πολυκατοικία επειδή είναι κενό/κλειστό ένα διαμέρισμα να απαλλάσσεται της υποχρέωσης καταβολής των γενικών κοινοχρήστων, διότι έτσι φεύγοντας ο ένας και γενικά όσο πιο πολλοί φεύγουν τότε γ... τους άλλους που μένουν εκεί και πρέπει να πληρωνουν περισσότερα έξοδα. Οι μόνες χώρες που παίζει να το δεις αυτό είναι καμιά βόρεια Κορέα με τρελούς ηγέτες και πολιτικούς. Οι ισχυρισμοι του άλλου είναι πράγματι αστείοι. Το ξέρει μάλιστα ότι είναι λάθος απλα κοιτάει να πουλήσει τρελιτσα η να σας αποθαρρύνει να τον κυνηγησετε. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από Basilhs23___ 2
StamTheMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Στις παλιές πολυκατοικίες που δεν έχουν ασανσέρ τι τους λες, βάλτε ασανσέρ και κάντε πάλι την παραγγελία;Δεν θα ανέβεις; Μεχρι τον 2ο,βια τριτο,την πρωτη φορα. Αν ειναι τακτικος,κανω το παγωνι. 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Στην τελική χτύπα το κουδούνι αν υπάρχει θυροτηλέφωνο να τους πείς να κατέβουν να πάρουν την παραγγελία.Η πάρε τηλέφωνο.Το κάνεις;Ο πελάτης τι λέει για αυτό;Θα παραγγείλει πάλι;Θα πάρει τηλέφωνο στο μαγαζί να κάνει παράπονο; Το εχω κανει. Στο καταστημα που ημουν τα ατομα που το δουλευαν με υποστηριζαν σε οτιδηποτε τετοιο. Ας μην παραγγειλει.Να εισαι σιγουρος οτι τα σωστα μαγαζια δε θελουν πελατες που τους δυσκολευουν τη ζωη. Δε ειμαστε υπηρετες,δε γλειφουμε για 5 ευρω παραγγελια σαντουιτς. Δεν ειναι προβλημα μου ολα αυτα. Το βασικοτερο; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. Δεν ειναι δουλεια μου να ανεβαινω στον 4ο με τα ποδια,οταν το κανεις ελα να μου πεις τη γνωμη σου παλι.Εξω απο το χωρο ωραια τα λενε ολοι. Ευτυχως τετοια σκηνικα ειναι σπανια,αν θυμαμαι καλα δεν εχω ανεβει τελευταια στον 4ο,συνηθως κατεβαινουν. Εχει γραφτει και αξιολογηση για διανομεα που το εκανε,αλλα εκεινος ηταν ουγκανος και δε μιλησε καλα. 1 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Basilhs23___ said: Δε θα πληρώνω θέρμανση γιατί λείπω, Στην Βουλγαρία πχ, ξέρω από φίλο που μένει εκεί, ότι αυτό ισχύει 35 minutes ago, StamTheMan said: Δεν ειναι δουλεια μου να ανεβαινω στον 4ο με τα ποδια, Κοίτα που εγώ νόμιζα ότι η δουλειά σου είναι να πηγαίνεις τις παραγγελίες στα σπίτια των πελατών. Άλλη φορά να το γράφετε ότι κάνετε διανομές μόνο σε ισόγεια αντε το πολύ μέχρι πρώτο. Και εννοείται μίνιμουμ ταληρο μπουρμπουαρ. Ό,τι θες διαβάζεις εδώ μέσα Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από Kostasspil 1 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις