Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, polaki είπε

Συγγνώμη αλλά ποιό κομματι από την πρόταση του παρακάτω:

δεν κατάλαβες? 

Μην απομονώνεις ότι σου αρέσει μόνο. Το να υποστηρίζεις να μείνει ο άλλος και να μην πάει να δει το άτομο που επιθυμεί επειδή κάποιοι έβαλαν κλείδωμα σε όλες τις πόρτες του ασανσέρ γιατί κάποιοι άλλοι δεν πληρώνουν και πρέπει να τους αποκοψουν, είναι αναίσθητο. Το ίδιο αναίσθητο είναι να υποστηρίζεις το ίδιο για τα ντελιβερι και άλλοι να ανεβοκατεβαινουν σκάλες. Τον ρώτησες τον άλλον αν θέλει καθώς κι αν αντέχει να πηγαίνει 5 6 ορόφους; Μην μου πεις θα το κάνει αναγκαστικά έτσι κι αλλιώς αν δεν μπορεί να μπει, άλλο αυτό, το θέμα είναι να μην δημιουργούμε επιπλέον προβλήματα χωρίς λόγο. 

Για σκεψου να στεγάζεται κάποιο γραφείο ή ένας επαγγελματίας εκεί και να μην έχει ασανσέρ ο πελάτης, θα μου πεις δεν θα το δεχτούν στην ΓΣ θα εκφράσουν παράπονα. Τι θα γίνει με το συνεργείο καθαρισμού; Θα τους δίνει ο διαχειριστής κάρτες και κλειδιά από όλες τις πόρτες των ορόφων για όσο μπαίνουν εκεί να καθαρίσουν; Άσε που ο κσκοπληρωτης παίζει να βρει τρόπο από κανέναν γείτονα να προμηθευτεί αντικλείδι η κάρτα δίνοντας ένα μικρό ποσό δε νομίζω να το αρνηθούν. 

Ναι ο οικοδεσπότης βεβαίως και κατέβει κάτω να τους ανεβάζει, αν έχεις 10 - 15 άτομα καλεσμένους που και δεν χωράνε όλοι μέσα στο ασανσέρ οπότε κάνουμε διπλό δρομολόγιο από τον τελευταίο όροφο στο ισόγειο, μετά θα χαλάει ευκολοτερα το ασανσέρ να είστε σίγουρος. Μπορείς βέβαια να τους προμηθεύσεις μόνιμα με κάποιο κλειδακι η κάρτα όταν έρχονται να μπαίνουν από πριν. 

Δεν ακύρωσα εντελώς αυτό το μέτρο ως λύση, αλλά επισημαίνω πως αποτελει ημίμετρο και είναι και παράνομο, ένα πρόβλημα λύνεις διότι ασκεις πίεση σε αυτόν που δεν πληρώνει, αυτό εν μέρη διότι αν ο άλλος μένει στον 1ο η γενικά έχει αντοχές χεστηκε, 2 προβλήματα και παραπανω δημιουργείς και αυτά εν καιρώ. Σε πολυκατοικιες του κέντρου με 5 - 6 ορόφους και πολλά διαμερίσματα γενικά αυτό το μέτρο μόνο προβλήματα φέρνει. Μην επιμένετε. 

Τώρα αν βάλουν αυτά τα συστήματα με αυτόματους κωδικούς μέσω θυροτηλεφωνου που είπατε με τα 3k, οκ πάω πάσο. Προς το παρόν, υπάρχουν ακόμα άπειρες πολυκατοικιες που δεν έχουν αλλάξει ούτε θυροτηλεφωνο και κουδούνια από το 50 - 70s.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αποφασιστεί από την γενική συνέλευση με πλειοψηφία γίνεται η αλλαγή του ανελκυστήρα. Μοιράζεται το ποσοστό συμμετοχής ανάλογα τα χιλιοστά που έχει κάθε διαμέρισμα και συμμετείχε στα κοινόχρηστα. Συνήθως αυτές οι αγορές γίνονται με το αποθεματικό της πολυκατοικίας που μαζεύεται τμηματικά σε βάθος 2ετιας για να μην φαίνεται πολύ στους ιδιοκτήτες. Το ποσό των ιδιοκτητών που δεν πληρώνουν μπαίνει στα κοινόχρηστα τους και εφόσον δεν το πληρώνουν πάει δικαστικως με ενέργειες του διαχειριστή. Το δικαστήριο μόνο σε περίπτωση μεγάλης οικονομικής αδυναμίας δείχνει ελαστικότητα με καταβολή τμηματικων δόσεων. Αλλιώς προχωράει σε διαταγή πληρωμής που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στον πλειστηριασμό περιουσίας. Δεν υπάρχει δεν πληρώνω. Όταν ζεις σε πολυκατοικία σέβεσαι τους κανόνες του καταστατικού που έχεις υπογράψει. Ας προσεχές. 

Επεξ/σία από nikangel
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikangel είπε

Δεν υπάρχει δεν πληρώνω. Όταν ζεις σε πολυκατοικία σέβεσαι τους κανόνες του καταστατικού που έχεις υπογράψει. Ας προσεχές. 

Ουυυ βέβαια. Πήγαινε να το πεις σε οφειλετες στις μισές πολυκατοικιες της Ελλάδας. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν ακύρωσα εντελώς αυτό το μέτρο ως λύση, αλλά επισημαίνω πως αποτελει ημίμετρο και είναι και παράνομο

To σχόλιο μου είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο στο ποιά λύση υπάρχει στο να έρθει ένας επισκέπτης. 

Πολύ παλιότερα έμενα στο Liverpool για ένα χρόνο, και στην πολυκατοικία υπήρχε η έννοια της access card τόσο για την είσοδο, όσο και για το ασανσέρ. Τα διαμερίσματα του ισογείου δεν είχαν πρόσβαση στο ασανσέρ ΚΑΘΟΛΟΥ, και προφανώς δεν πλήρωναν. Όταν ερχόταν ο οποιοσδήποτε επισκέπτης γινόταν καταγραφή ποιο διαμέρισμα του άνοιξε, και για λόγους ασφαλείας οι περισσότεροι ΔΕΝ άνοιγαν κάν σε ντελιβεράδες, κατεβαίναμε μόνοι μας. 

Στις επισκέψεις πολύ απλά κατέβαινα με την κάρτα μου στο ασανσέρ και "παραλάμβανα" τον επισκέπτη μου. 

Το αν είναι παράνομο ή όχι εδώ Ελλάδα δεν το γνωρίζω, και δεν το έχω δει και πουθενά. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Ουυυ βέβαια. Πήγαινε να το πεις σε οφειλετες στις μισές πολυκατοικιες της Ελλάδας. 

Αν ο διαχειριστής δεν κινεί τις διαδικασίες είτε λόγω φιλότιμου είτε λόγω βαρεμάρας δεν φταίνε μετά αυτοί που δεν πληρώνουν. Οι μισές πολυκατοικίες δεν βάζουν πετρέλαιο και δεν συντηρούν τους ανελκυστήρα λόγω κόστους. Είμαι παθών σε διαταγή πληρωμής διαμερίσματος στο κέντρο που ήταν κλειστό και ξενοικιαστο. Ήμουν νόμιμος κληρονόμος.  Μαζεύτηκε ένα ποσό και βγήκε διαταγή πληρωμής. Τα υπόλοιπα hi tech σενάρια που κάνετε για κάρτες και access control είναι για να περνάει η ώρα. 

• Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nikangel είπε

Αν ο διαχειριστής δεν κινεί τις διαδικασίες είτε λόγω φιλότιμου είτε λόγω βαρεμάρας δεν φταίνε μετά αυτοί που δεν πληρώνουν. Οι μισές πολυκατοικίες δεν βάζουν πετρέλαιο και δεν συντηρούν τους ανελκυστήρα λόγω κόστους. Είμαι παθών σε διαταγή πληρωμής διαμερίσματος στο κέντρο που ήταν κλειστό και ξενοικιαστο. Ήμουν νόμιμος κληρονόμος.  Μαζεύτηκε ένα ποσό και βγήκε διαταγή πληρωμής. Τα υπόλοιπα hi tech σενάρια που κάνετε για κάρτες και access control είναι για να περνάει η ώρα. 

Δεν ειναι τοσο απλο αν ο αλλος εχει μια οφηλη κανα 500αρι δεν κινουν διαδικασιες γιατι για να πανε δικαστηκα εχει κοστος (ναι μεν καποια στιγμη αν βγει υπερ τους το δικαστηριο θα τα παρουν , αλλα ειναι πρακτικα ασυμφορο οποτε σου λενε απο να τα δωσω σε δικηγορους καλυτερα κανε το μαλακα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε

Δεν ειναι τοσο απλο αν ο αλλος εχει μια οφηλη κανα 500αρι δεν κινουν διαδικασιες γιατι για να πανε δικαστηκα εχει κοστος (ναι μεν καποια στιγμη αν βγει υπερ τους το δικαστηριο θα τα παρουν , αλλα ειναι πρακτικα ασυμφορο οποτε σου λενε απο να τα δωσω σε δικηγορους καλυτερα κανε το μαλακα

Τα δικαστικά έξοδα βαρύνουν τον οφειλέτη. Πλέον το κόστος με τον νεο νόμο είναι πολύ μικρότερο και η διαταγή βγαίνει σε μια εβδομάδα. Περαστικά στους μπαταχτζιδες

https://www.karagiannislawfirm.gr/news/eispraxh-aplhrwtwn-koinochrhstwn-polykatoikias-me-thn-ekdosh-diataghs-plhrwmhs

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, polaki είπε

To σχόλιο μου είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο στο ποιά λύση υπάρχει στο να έρθει ένας επισκέπτης. 

Πολύ παλιότερα έμενα στο Liverpool για ένα χρόνο, και στην πολυκατοικία υπήρχε η έννοια της access card τόσο για την είσοδο, όσο και για το ασανσέρ. Τα διαμερίσματα του ισογείου δεν είχαν πρόσβαση στο ασανσέρ ΚΑΘΟΛΟΥ, και προφανώς δεν πλήρωναν. Όταν ερχόταν ο οποιοσδήποτε επισκέπτης γινόταν καταγραφή ποιο διαμέρισμα του άνοιξε, και για λόγους ασφαλείας οι περισσότεροι ΔΕΝ άνοιγαν κάν σε ντελιβεράδες, κατεβαίναμε μόνοι μας. 

Στις επισκέψεις πολύ απλά κατέβαινα με την κάρτα μου στο ασανσέρ και "παραλάμβανα" τον επισκέπτη μου. 

Το αν είναι παράνομο ή όχι εδώ Ελλάδα δεν το γνωρίζω, και δεν το έχω δει και πουθενά. 

Καλά κάνανε στο Liverpool, εκεί δεν είναι Ελλάδα και βρήκαν τρόπο εφαρμογής και συνεννόησης για το σύστημα αυτό. Εδώ μόνο προβλήματα θα έχουμε για μένα, όπως είπα δεν τι ακυρώνω σαν μέτρο αλλά το θεωρώ ημίμετρο ακόμα. Τώρα, μπορεί σε 20-30 χρόνια να έχει γίνει ο κανόνας και εδώ και να μην παρουσιάζονται/ ακούγονται τόσο τα προβλήματα που ανέφερα, προφανώς και θα αλλάξω γνώμη τότε. 

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikangel είπε

Τα δικαστικά έξοδα βαρύνουν τον οφειλέτη. Πλέον το κόστος με τον νεο νόμο είναι πολύ μικρότερο και η διαταγή βγαίνει σε μια εβδομάδα. Περαστικά στους μπαταχτζιδες

https://www.karagiannislawfirm.gr/news/eispraxh-aplhrwtwn-koinochrhstwn-polykatoikias-me-thn-ekdosh-diataghs-plhrwmhs

Tον δικηγορο που θα πληρωσεις ? και αυτος λεφτα θελει και αυτο βαρενει τα κοινοχρηστα , οποτε για μικρα ποσα ειναι ασυμφορο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε

Tον δικηγορο που θα πληρωσεις ? και αυτος λεφτα θελει και αυτο βαρενει τα κοινοχρηστα , οποτε για μικρα ποσα ειναι ασυμφορο

Ένας που δεν πληρώνει συνειδητά, τα 500+- ευρώ κοινόχρηστα τα φτάνει σε λίγους μήνες με χρήση καλοριφέρ. Ξεκίνησε το νήμα με την μη πληρωμή σε συμμετοχή σε ασανσέρ. Είπαμε πως αν το αποφασίσει η πλειοψηφία πληρώνεις και λες και ευχαριστώ. Το κόστος αλλαγής ανελκυστήρα είναι γύρω στα 10-12 χιλιάρικα χονδρικά. Το ποσό αυτό καταμεριζεται ανάλογα τα χιλιοστά. Άλλα πληρώνει ο ένοικος στον 5ο και άλλα στον 1ο  Το κόστος για να βγάλεις διαταγή πληρωμής σε κάποιον είναι μικρό σε σχέση με τα ποσά που θα χρωστάει σε βάθος χρόνου. Η ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος πέρα από δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις. Αυτές οι υποχρεώσεις είναι αναλυτικά γραμμένες στο καταστατικό της πολυκατοικίας. Αν συμφωνήσουν όλοι οι ένοικοι μπορούν να αλλάξουν έναν ιδιοκτήτη από το μερίδιο του, είτε γιατί αυτός είναι στο όριο της φτώχειας (ανθρωπιστικος σκοπός) είτε γιατί θα δεσμευτεί πως δεν θα κάνει χρήση του ανελκυστήρα. Επειδή μπορεί να έχει κλειστοφοβία. Αν το αποφασίσει η γενική συνέλευση λοιπόν αλλάζει το καταστατικό. Πολλοί διαχειριστές λόγω ανθρωπισμού τα προηγούμενα χρόνια έδειχναν ανοχή σε θέματα πληρωμής κοινόχρηστων καθώς κάποιοι είχαν χάσει τις δουλειές τους. Το ίδιο συνέβη και την περίοδο της πανδημίας. Αυτοί που έχουν και δεν δίνουν φαίνονται από τον τρόπο ζωής τους και ένας γείτονας χρόνων μπορεί να καταλάβει πάνω κάτω το βιοτικό σου επίπεδο. Εν κατακλείδι οι  διαδικασίες έχουν απλουστευτει και πλέον είπαμε σε μια εβδομάδα ο άλλος πληρώνει.  

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, nikangel είπε

Ο διαχειριστής μπορεί και να βαριέται, μπορεί όμως να έχει να αντιμετωπίσει και μια πολυκατοικία που το 50% δεν πληρώνουν, τότε ξέρεις, αλλάζουν τα πράγματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον να τα βάλει με την μισή πολυκατοικία. Πέρα από αυτό υπάρχουν πολλές και διάφορες περιπτώσεις που κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα, είναι αυτή που ανέφερες εσύ με κληρονομικα ζητήματα και οφειλές που δεν τις πληρώνει κάποιος, είχαμε μια τέτοια στην πολυκατοικία της μητέρας μου και ο διαχειριστής στέλνει εξώδικα 12 χρόνια τώρα μέχρι να μαζέψει ότι μπορεί, πολλοί άλλοι πληρώνουν με καθυστέρηση. Είναι διαμερίσματα που ήδη έχουν κατασχεθει από κράτος ή τράπεζες, σαφώς και δεν πληρώνουν τίποτα μέχρι να αγοράσει κάποιος το διαμέρισμα και να πληρώσει αυτός. Είναι αυτοί που δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν, είναι και αυτοί που έχουν αλλά δεν θέλουν να δίνουν. Σου λεει ο άλλος δεν μπορώ, θα το βάλω να το πουλήσω νοικιασω και όταν μπορώ θα το πληρώσω. Κενά διαμερίσματα που ο άλλος έχει φύγει επαρχία η εξωτερικό κτλ, δεν θέλουν να τα κάνουν τίποτα κτλ. Άλλοι πληρώνουν μεν με καθυστέρηση δε, ο διαχειριστής είναι εντελώς μόνος δυστυχώς και σε αρκετές περιορίσεις τα παρατάει η κοιτάει να φύγει το πρόβλημα. Δεν γίνεται να είσαι διαχειριστής να αναλαμβάνεις όλα αυτά και στο τζάμπα φίλε δυστυχώς. Ωραία όλα αυτά που λέγονται κατά καιρούς, ας προσεχές, δεν υπάρχει δεν πληρώνω, πουλα το να το πάρει άλλος που και άλλος πάλι οφειλές μπορεί να αφήσει, στην πράξη χωλαινουν αυτά δεν ισχύουν. 

Λύση που έχω αναφέρει ξανά σε παρόμοιο thread, δημιουργία ημικρατικης αρχής με νομοθεσία και στην οποία θα μπορεί ο διαχειριστής σε συνεργασία με δικηγορο να καταχωρούν την οφειλή και να περνάει μέσω εφορίας στο ΑΦΜ του κάθε οφειλέτη του ακινήτου, ας τα βρουν με την εφορία μετά που θα κατασχει ότι βρει και θα δίνει την οφειλή στον διαχειριστή. Δικαστήρια και λοιπά μέσα, προσφέρουν μεν μια λύση αλλά μη πρακτική αφού μαζευτούν οφειλές πολλών ετων, ο άλλος έχει το δικαίωμα να πάρει αναβολή να το καθυστερήσει. 

20 λεπτά πριν, nikangel είπε

Η διαταγη πληρωμής δεν είναι κατάσχεση, μετά πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο με αγωγή. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ο διαχειριστής μπορεί και να βαριέται, μπορεί όμως να έχει να αντιμετωπίσει και μια πολυκατοικία που το 50% δεν πληρώνουν, τότε ξέρεις, αλλάζουν τα πράγματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον να τα βάλει με την μισή πολυκατοικία. Πέρα από αυτό υπάρχουν πολλές και διάφορες περιπτώσεις που κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα, είναι αυτή που ανέφερες εσύ με κληρονομικα ζητήματα και οφειλές που δεν τις πληρώνει κάποιος, είχαμε μια τέτοια στην πολυκατοικία της μητέρας μου και ο διαχειριστής στέλνει εξώδικα 12 χρόνια τώρα μέχρι να μαζέψει ότι μπορεί, πολλοί άλλοι πληρώνουν με καθυστέρηση. Είναι διαμερίσματα που ήδη έχουν κατασχεθει από κράτος ή τράπεζες, σαφώς και δεν πληρώνουν τίποτα μέχρι να αγοράσει κάποιος το διαμέρισμα και να πληρώσει αυτός. Είναι αυτοί που δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν, είναι και αυτοί που έχουν αλλά δεν θέλουν να δίνουν. Σου λεει ο άλλος δεν μπορώ, θα το βάλω να το πουλήσω νοικιασω και όταν μπορώ θα το πληρώσω. Κενά διαμερίσματα που ο άλλος έχει φύγει επαρχία η εξωτερικό κτλ, δεν θέλουν να τα κάνουν τίποτα κτλ. Άλλοι πληρώνουν μεν με καθυστέρηση δε, ο διαχειριστής είναι εντελώς μόνος δυστυχώς και σε αρκετές περιορίσεις τα παρατάει η κοιτάει να φύγει το πρόβλημα. Δεν γίνεται να είσαι διαχειριστής να αναλαμβάνεις όλα αυτά και στο τζάμπα φίλε δυστυχώς. Ωραία όλα αυτά που λέγονται κατά καιρούς, ας προσεχές, δεν υπάρχει δεν πληρώνω, πουλα το να το πάρει άλλος που και άλλος πάλι οφειλές μπορεί να αφήσει, στην πράξη χωλαινουν αυτά δεν ισχύουν. 

Λύση που έχω αναφέρει ξανά σε παρόμοιο thread, δημιουργία ημικρατικης αρχής με νομοθεσία και στην οποία θα μπορεί ο διαχειριστής σε συνεργασία με δικηγορο να καταχωρούν την οφειλή και να περνάει μέσω εφορίας στο ΑΦΜ του κάθε οφειλέτη του ακινήτου, ας τα βρουν με την εφορία μετά που θα κατασχει ότι βρει και θα δίνει την οφειλή στον διαχειριστή. Δικαστήρια και λοιπά μέσα, προσφέρουν μεν μια λύση αλλά μη πρακτική αφού μαζευτούν οφειλές πολλών ετων, ο άλλος έχει το δικαίωμα να πάρει αναβολή να το καθυστερήσει. 

Υπάρχουν και αυτά. Σε πολυκατοικία συγγενούς μου στο Περιστέρι δεν λειτουργούσαν τον ανελκυστήρα 1 χρόνο γιατί κανείς δεν ήθελε να πληρώσει το αυξημένο κόστος επισκευής. Ο οδοντίατρος στον 3ο έκλεισε το ιατρείο του γιατί δεν μπορούσαν να ανεβαίνουν οι πελάτες του. Το αποτέλεσμα ήταν να δοθεί η διαχείριση σε γνωστή εταιρεία είσπραξης κοινοχρήστων. Άρχισε τα εξώδικα χωρίς συναισθηματισμούς και σε 3 μήνες άρχισε να βάζει την λειτουργία της πολυκατοικίας σε σωστή σειρά. Είχε και τον μηχανισμό με δικηγορικά γραφεία να μοιράζει δικόγραφα. Υπάρχει ένα αμερικανικό πείραμα ψυχολογίας που λέγεται το "πείραμα του σπασμένου οι παραθύρου"  Είναι στην φύση του ανθρώπου όταν βλέπει κάτι απαξιωμενο να συνεχίζει να το απαξιώνει και να το καταστρέφει. Για εμένα επειδή αντιμετωπίζω προβλήματα και στην υπάρχουσα πολυκατοικία που μένω μόνο ένας 3ος ( γραφείο είσπραξης) χωρίς συναισθηματισμούς μπορεί να λειτουργήσει σωστά την πολυκατοικία. 

• Like 4
Δημοσ.

γνώμη μου (το κάναμε δλδ) να μην πληρώσουν και να μπει κάρτα για είσοδο στο ασανσέρ και ότι θελουν ας κανουν (σε μας πάνε με τα πόδια και σε κράζουν κάθε φορά που σε βλέπουν)

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nikangel είπε

Υπάρχουν και αυτά. Σε πολυκατοικία συγγενούς μου στο Περιστέρι δεν λειτουργούσαν τον ανελκυστήρα 1 χρόνο γιατί κανείς δεν ήθελε να πληρώσει το αυξημένο κόστος επισκευής. Ο οδοντίατρος στον 3ο έκλεισε το ιατρείο του γιατί δεν μπορούσαν να ανεβαίνουν οι πελάτες του. Το αποτέλεσμα ήταν να δοθεί η διαχείριση σε γνωστή εταιρεία είσπραξης κοινοχρήστων. Άρχισε τα εξώδικα χωρίς συναισθηματισμούς και σε 3 μήνες άρχισε να βάζει την λειτουργία της πολυκατοικίας σε σωστή σειρά. Είχε και τον μηχανισμό με δικηγορικά γραφεία να μοιράζει δικόγραφα. Υπάρχει ένα αμερικανικό πείραμα ψυχολογίας που λέγεται το "πείραμα του σπασμένου οι παραθύρου"  Είναι στην φύση του ανθρώπου όταν βλέπει κάτι απαξιωμενο να συνεχίζει να το απαξιώνει και να το καταστρέφει. Για εμένα επειδή αντιμετωπίζω προβλήματα και στην υπάρχουσα πολυκατοικία που μένω μόνο ένας 3ος ( γραφείο είσπραξης) χωρίς συναισθηματισμούς μπορεί να λειτουργήσει σωστά την πολυκατοικία. 

Οι εταιρείες κοινοχρήστων απ' οτι ξέρω δεν αναλαμβάνουν πολυκατοικίες αν υπάρχουν χρέη. Εκτός αν εννοείς εισπρακτική εταιρεία, άλλο αυτό, Με τα εξώδικα όντως σημαντικό ποσοστό συμμορφώνεται, όχι όμως όλοι.

Δημοσ.

Σε  διαμερισμα   στο  χαλανδρι   μετα  απο  6  χρονια  δεν  πλερωνω   εβαλε  τις

φωνες  οταν   του   εβγαλαν  το  σπιτι  σε   πλειστηριασμο...

Τελικα   τα   πληρωσε   μαζι   με  ολα   τα   εξοδα  και  τους   τοκους  συν

"ηθικη  βλαβη"   σε   4  ενοικους....

Χωρις   σαλιο  λεμε....🤣

• Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...