lasithi12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι οκ να βάλεις αυτα τα ασημενια τα κλασσικα απο ντελιβερι στο φουρνο η θα κανουμε μπαμ μπουμ;
Foutrelis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Είναι αρκετά πιθανό να παράξει σπινθήρες, ειδικά αν είναι τσακισμένο σε κάποιο σημείο: https://www.youtube.com/watch?v=PkdP3yooGEA&t=213s Αν είναι σε άψογη κατάσταση, όπως το δείχνει στην αρχή του βίντεο, ίσως είναι ΟΚ αλλά δεν έχει νόημα να ρισκάρεις με αυτά τα πράγματα. Επίσης τα χάρτινα σακουλάκια με εσωτερική επίστρωση αλουμινίου σίγουρα δεν κάνουν για μικροκύματα. (Δοκιμασμένο από τη μάνα μου αυτό.) 1 1
lasithi12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Foutrelis είπε Είναι αρκετά πιθανό να παράξει σπινθήρες, ειδικά αν είναι τσακισμένο σε κάποιο σημείο: https://www.youtube.com/watch?v=PkdP3yooGEA&t=213s Αν είναι σε άψογη κατάσταση, όπως το δείχνει στην αρχή του βίντεο, ίσως είναι ΟΚ αλλά δεν έχει νόημα να ρισκάρεις με αυτά τα πράγματα. Επίσης τα χάρτινα σακουλάκια με εσωτερική επίστρωση αλουμινίου σίγουρα δεν κάνουν για μικροκύματα. (Δοκιμασμένο από τη μάνα μου αυτό.) κατάλαβα ευχαριστω πολυ
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Foutrelis είπε Επίσης τα χάρτινα σακουλάκια με εσωτερική επίστρωση αλουμινίου σίγουρα δεν κάνουν για μικροκύματα. (Δοκιμασμένο από τη μάνα μου αυτό.) Τι συνέβη; 1
Foutrelis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Τι συνέβη; Λογικά ό,τι συμβαίνει αν βάλεις αλουμινόχαρτο. Δεν ήμουν μπροστά αλλά μου είπε ότι έκανε θόρυβο σαν να πετάει σπίθες. Τρόμαξε και το σταμάτησε αμέσως. 1
fmarulezkd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τι συνέβη; Το έκανα εγώ πρόσφατα σε μια συσκευασία που δε πρόσεξα ότι είχε μέσα επίστρωση. Άρπαξε φωτιά η συσκευασία και μαύρισε ο φούρνος 😕 1
Dante80 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μεταλλικά μέρη με σημαντικό πάχος - όπως οι τοίχοι του φούρνου μικροκυμάτων σου για παράδειγμα - δεν παθαίνουν τίποτα (για την ακρίβεια, λειτουργούν ως καθρέφτης). Λεπτά μεταλλικά υλικά όπως το αλουμινόχαρτο όμως ανεβάζουν θερμοκρασία ακαριαία λόγω της απορρόφησης της ακτινοβολίας και φλέγονται. Επιπρόσθετα, αν το αλουμινόχαρτο είναι τσαλακωμένο και έχει αιχμές, αυτό οδηγεί στην δημιουργία σπινθήρων που μπορεί να αναφλέξει άλλα υλικά μέσα στον φούρνο. Με λίγα λόγια, μακριά. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από Dante80 2
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, lasithi12 είπε Ειναι οκ να βάλεις αυτα τα ασημενια τα κλασσικα απο ντελιβερι στο φουρνο η θα κανουμε μπαμ μπουμ; Σε πιάτο ή σε πλαστικό μπολ.Οχι σε οτιδήποτε μεταλλικό σε μικροκύματα. 1
StamTheMan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Στις 25/12/2021 στις 6:09 ΜΜ, lasithi12 είπε Ειναι οκ να βάλεις αυτα τα ασημενια τα κλασσικα απο ντελιβερι στο φουρνο η θα κανουμε μπαμ μπουμ; ΟΧΙ.
margaritagr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο,τι σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση σε μικροκυματα το αναγράφει. Αν εχει τέτοιο σύμβολο είναι οκ. Πολλά σκεύη ντελιβερι είναι κατάλληλα για χρήση σε φούρνους μικροκυμάτων Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από margaritagr 1
dbrillis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, DrLo είπε Toν λατρευω τον Mehdi. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, dbrillis είπε Toν λατρευω τον Mehdi. +1! Πως δεν τον σκέφτηκα πιο πριν...
StamTheMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, margaritagr είπε Ο,τι σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση σε μικροκυματα το αναγράφει. Εχεις καταλαβει σε ποιο σκευος αναφερεται; Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα