Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, totalius είπε

Κόρνες είναι 

είναι διαπεραστικές οι άτιμες , τουλάχιστον δεν έχουν μπάσα να τρέμουν πατώματα  παράθυρα 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, totalius είπε

Κόρνες είναι 

Αν την σηκώνατε να κοιτά τον ουρανό;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Αν την σηκώνατε να κοιτά τον ουρανό;

Και αφήναμε την βροχή να κάνει την δουλειά της. Καλή ιδέα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Μου φαίνεται ή φωτογραφίζεις τον Δήμο Ηρακλείου?   Γιατί και εγώ μία από τα ίδια τραβάω...

Ωχ τα ιδια κ εκεί ; Όχι σε άλλο νομό είμαστε 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Και αφήναμε την βροχή να κάνει την δουλειά της. Καλή ιδέα.

Αυτό το σκέφτηκα μετά :D.

Αρχικά, σκέφτηκα ότι αφού θα έχει αλλού προσανατολισμό, θα μειωθεί αρκετά ο ήχος. Έπειτα, δεν θα κατηγορούσε κάποιος τον t.s., αφού θα μπορούσε να έχει συμβεί από κάποιο φορτηγό αυτή η περιστροφή του μεγαφώνου. Πάει λοιπόν με κάποιο κοντάρι και το σηκώνει. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, totalius είπε

Κόρνες είναι 

αυτο που ειπε ο τερης. σηκωσε τες να κοιτάνε ψηλα. αν σου πουνε γιατι πες γιατι μας σπασαν τα #$@&&^5 και εφοσον δεν εκανες ζημια δεν φοβάσαι. 

• Like 1
Δημοσ.

πιο πιθανό είναι να μη μετακινούνται , θέλει σκάλα χαλάρωμα τις βίδες πρώτα

με κοντάρι το πολύ και να γίνει χαρακιά, αλλά έστω χαλαρώνει κάπως το πιο πιθανό είναι να επανέλθει στη θέση που ήταν

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

πιο πιθανό είναι να μη μετακινούνται , θέλει σκάλα χαλάρωμα τις βίδες πρώτα

Το φοβήθηκα κι αυτό. Αν είναι και παλιά, θα έχει κοκαλώσει το σύστημα και δεν θα πάει χιλιοστό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ξεπερνάει το γεγονός ότι ο κάθε άχρηστος, παπάρας,ηλίθιος μέσα σε αστικό περιβάλλον βάζει ηχεία. Δεν ξέρω φίλε μου τι θα έκανα στην θέση σου κ μόνο που διαβάζω τι περνάς, μου έχει ανέβει η πίεση. Σίγουρα θα καλούσα όποια αρχή υπάρχει σε αυτό τη ρημαδοχώρα και όποιον ευρωπαϊκό οργανισμό βρω. Και εννοείται τον δήμαρχο και εννοείται ότι θα πήγαινα κ στο Δημαρχείο, το επιχείρημά μου; έλα και κάτσε μισή ώρα στο καθιστικό μου και πιες καφέ ηλίθιε για να δεις τι ωραία που είναι. Θα το τραβούσα μέχρι εκεί που δεν πάει, ακόμη κ σε νοσοκομείο θα πήγαινα για να διαγνώσουν διαταραχή από την φασαρία. Βασικά όποιο νόμιμο μέσο υπάρχει κ δεν υπάρχει, θα το χρησιμοποιούσα. Και ενημέρωση σε όλους, αστυνομία, εισαγγελέα, βουλευτή νομού έναν έναν κ δεν παει να είναι κ πρωτοχρονιά.Ξεβόλεμα θέλουν και να δεις πως θυμούνται όλοι τους νόμους (been there done that για άλλη περίπτωση).

Ελπίζω να βρεις σύντομα λύση.

Επεξ/σία από vampira
  • Like 8
Δημοσ.

Λύση δεν έχω να σου πω καθώς όλα γράφτηκαν, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις από όσα γράφτηκαν. Λύση ίσως βρεις με αστυνομίες κτλ αλλά ακόμα κι αν όντως τα db είναι παραπάνω, μέχρι να βρεις άκρη θα τελειώσουν οι γιορτές και θα απομακρύνουν τα ηχεία. 

Αν και εγώ μπορεί να πήγαινα να κόψω το καλώδιο η να πάρω τον νόμο στα χέρια, δεν συνιστώ σε κανέναν τρίτο να το κάνει, διότι φυσικά και μπορεί να υπάρχουν συνέπειες. Μόνο αν σε πιάσει η αστυνομία την ώρα που πας να το κόψεις, από τυχαίο έλεγχο η με τηλεφώνημα από γείτονα που σε είδε. Για να ασχοληθούν με video και τέτοια μόνο αν κάνει μήνυση ο δήμος, είναι δημόσια περιουσία φυσικά. 

Πάντως, δεν ξέρω τι γίνεται στο μέρος σου, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι υπάρχουν τόσο στοκοι σε έναν δημο που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η ένταση του θορυβου δεν μπορεί να είναι στο τέρμα και προφανώς ότι δεν αρέσει σε όλους τους δημότες το να ακούνε τέτοια τραγούδια όλη την ώρα, δεν γιορτάζουν φυσικά όλοι αυτές τις γιορτές η και να γιορτάζουν δεν ενστερνιζονται τον τρόπο που τα γιορτάζει η πλειοψηφία. 

Εδώ στον δήμο Αθηνών δεν μου άρεσε που κάθε έτος μετατρέπουν το πεδίον του αρεως σε λούνα παρκ, αρκετή ηχορύπανση σε μεγάλο μέρος του πάρκου, κάθε χρόνο ένα τεράστιο σκουπιδαριο που βέβαια περνάνε μετά από μέρες και το καθαρίζουν, υπάρχουν και ηχεία με δυνατή μουσική αλλά εκεί που τα έχουν δεν ενοχλούν κατοικίες, γενικά ένα μέρος του πάρκου γίνεται χαβουζα. Από ότι βλέπω βέβαια από συζητήσεις με γνωστούς από εδώ, μάλλον μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. Τέλος πάντων. 

• Like 3
Δημοσ.

Πολλα χρονια πριν, φιλος μετακόμισε γιατι δεν μπορούσε να κάνει την απέναντι εκκλησία να σταματήσει να βάζει τις καμπάνες να βαράνε για ενα ολόκληρο λεπτο κάθε μερα το πρωι γυρω στις 7.  Την εποχη που ειχαν βγει οι αυτοματες καμπανες που κανανε και "μουσική". οταν το ακουσα σε μια γιορτη που τις εβαλαν απογευμα νομιζα πεφτει το σπιτι.

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vampira είπε

Με ξεπερνάει το γεγονός ότι ο κάθε άχρηστος, παπάρας,ηλίθιος μέσα σε αστικό περιβάλλον βάζει ηχεία. Δεν ξέρω φίλε μου τι θα έκανα στην θέση σου κ μόνο που διαβάζω τι περνάς, μου έχει ανέβει η πίεση. Σίγουρα θα καλούσα όποια αρχή υπάρχει σε αυτό τη ρημαδοχώρα και όποιον ευρωπαϊκό οργανισμό βρω. Και εννοείται τον δήμαρχο και εννοείται ότι θα πήγαινα κ στο Δημαρχείο, το επιχείρημά μου; έλα και κάτσε μισή ώρα στο καθιστικό μου και πιες καφέ ηλίθιε για να δεις τι ωραία που είναι. Θα το τραβούσα μέχρι εκεί που δεν πάει, ακόμη κ σε νοσοκομείο θα πήγαινα για να διαγνώσουν διαταραχή από την φασαρία. Βασικά όποιο νόμιμο μέσο υπάρχει κ δεν υπάρχει, θα το χρησιμοποιούσα. Και ενημέρωση σε όλους, αστυνομία, εισαγγελέα, βουλευτή νομού έναν έναν κ δεν παει να είναι κ πρωτοχρονιά.Ξεβόλεμα θέλουν και να δεις πως θυμούνται όλοι τους νόμους (been there done that για άλλη περίπτωση).

Ελπίζω να βρεις σύντομα λύση.

Ωραία όλα αυτά που λες και συμφωνώ. Βέβαια, μέχρι να τα κάνεις, θα έχουν τελειώσει οι γιορτές και θα έχουν πάρει τα ηχεία, άρα τζάμπα ταλαιπωρία, μάλλον εκεί πατανε και αυτοί. Αν νομίζεις πως θα βγάλουν τα ηχεία ολόκληρος Δήμος επειδή θα καλέσεις την αστυνομία είσαι γελασμένος, άμα ακολουθήσεις άλλη οδό κάτι μπορείς να κάνεις αλλά θα περάσει πολύς χρόνος. Κοίταξε αν μπορείς να κάνεις κάτι μεσω εισαγγελικής παραγγελίας, κάλεσε κάποια εταιρεία η την αστυνομία να μετρήσει τον θόρυβο και αν υπερβαίνει τις τιμές που ορίζει ο νόμος, δοκίμασε μέσω εισαγγελέα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...