totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Ας κόψει πρώτα τα καλώδια και μετά για ξεκάρφωμα να πάει να παραπονεθεί πως σταμάτησε η μουσική. 😄 Μου αρέσει πολυ ο τρόπος που σκέφτεσαι . Ενα απλό καλώδιο ειναι . Ποσο πιθανό ειναι να πάθει κάποιος ηλεκτροπληξία απο αυτο ;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ας κόψει πρώτα τα καλώδια και μετά για ξεκάρφωμα να πάει να παραπονεθεί πως σταμάτησε η μουσική. 😄 Θα πρέπει να μην τα κόψει από το μπαλκόνι του γιατί θα δώσει στόχο ποιος το έκανε. Να φέρει γερανό να τα κόψει από την απέναντι πλευρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Θα πρέπει να μην τα κόψει από το μπαλκόνι του γιατί θα δώσει στόχο ποιος το έκανε. Να φέρει γερανό να τα κόψει από την απέναντι πλευρά. Ενω με το γερανο δε θα τον παρει κανεις χαμπαρι 😂
GREGORYMO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Ενω με το γερανο δε θα τον παρει κανεις χαμπαρι 😂 Για αστείο, το έγραψα. Αν είναι να χρεωθεί γερανό...
G.TH. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δες τα Χριστούγεννα του Κακομοίρογλου, θα αγαλλιάσεις
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι στο πεζοδρόμιο ακριβώς απέναντι απο το μπαλκόνι . Κάθε 10- 10- 20 μέτρα υπαρχει ένα στύλος κ σε κάθε στύλο δύο ηχεία εκ των οποίων λες κ το εχουν κανει επίτηδες το ένα ειναι γυρισμένο να βλεπει προς τα σπίτια .Εχω την ατυχία ένα απο αυτα να το εχω ακριβώς απέναντι . Επίσης σιχαίνομαι πραγματικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια κ ταινίες . Κόβω φλέβες κανω εμετό κ τρυπάω αυτιά κ μάτια με πιρούνια . 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, totalius είπε Ειναι στο πεζοδρόμιο ακριβώς απέναντι απο το μπαλκόνι . Κάθε 10- 10- 20 μέτρα υπαρχει ένα στύλος κ σε κάθε στύλο δύο ηχεία εκ των οποίων λες κ το εχουν κανει επίτηδες το ένα ειναι γυρισμένο να βλεπει προς τα σπίτια .Εχω την ατυχία ένα απο αυτα να το εχω ακριβώς απέναντι . Επίσης σιχαίνομαι πραγματικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια κ ταινίες . Κόβω φλέβες κανω εμετό κ τρυπάω αυτιά κ μάτια με πιρούνια . Βλέπω τώρα, ανώτατο όριο θόρυβου τα 50 ντεσιμπέλ. 44 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ειμαι ασχετος για το τι ισχυει βαση νομου, αλλα δεν μου φαινεται καθολου λογικο αυτο που λες. Εφοσον μπορεις σε ωρες εκτος κοινης ησυχιας να κανεις οση φασαρια θες, τοτε γιατι γραφουν τα παπακια και τα αυτοκινητα με πειραγμενες εξατμισεις που προκαλουν ηχορυπανση, αν ειναι ετσι θα επρπε να κοβουν κλησεις μονο αν σε πιασουν να κυκλοφορεις σε ωρες κοινης ησυχιας. Ανώτατο όριο θόρυβου τα 50 ντεσιμπέλ. 1 2
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρεπει να εχω μεσα στο σπίτι με κλειστές μπαλκονόπορτες κοντά στα 30 Db . Στο μπαλκόνι σίγουρα 80+ Edit: Το μέτρησα . Μεσα στο σαλόνι 40-50 . Στο μπαλκόνι 100+ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από totalius 3
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, totalius είπε Πρεπει να εχω μεσα στο σπίτι με κλειστές μπαλκονόπορτες κοντά στα 30 Db . Στο μπαλκόνι σίγουρα 80+ Δινω οσα οσα για κουφωματα που κοβουν 50+ db
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μόνο αν αντιδράσουν και άλλοι ίσως να γίνει κάτι, δηλαδή μείωση της έντασης των ηχείων.Υπάρχει γενικώς απάθεια στο θέμα φασαρία σε κάθε γειτονιά. Αν κόψεις κάποιο καλώδιο, θα σε αντιληφθούν οι γείτονες και θα σε "δώσουν". Μετά τι θα πείς στο δικαστήριο;Πως το έκοψες για να μην έρθουν τα ζόμπι; 😆
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Χαχαχα τώρα τα δυνάμωσαν . Ούτε καλώδιο ούτε τίποτα θα βγω έξω με το Καλάσνικωφ 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, totalius είπε Χαχαχα τώρα τα δυνάμωσαν . Ούτε καλώδιο ούτε τίποτα θα βγω έξω με το Καλάσνικωφ Κάποιος απο τον Δήμο διαβάζει το θέμα. 😂
korakios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, totalius είπε Χαχαχα τώρα τα δυνάμωσαν . Ούτε καλώδιο ούτε τίποτα θα βγω έξω με το Καλάσνικωφ αν τα δυνάμωσαν πάρε αστυνομία να κάνει μέτρηση , αν δεν έρθουν ζήτα όνομα αξιωματικού υπηρεσίας για ψάρωμα μπας και 5
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χριστουγεννιάτικα ρε θα με γράψουν κανονικά στα @@ τους . Κ σε πόλεις μικρές σαν τη δίκη μου δε λέει να δίνεις στόχο . Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από totalius
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρίξε με αεροβόλο στην καμπίνα του ηχείου, αλλά να είσαι σε stealth mode μέσα απο το σπίτι απο μικρή τρύπα. Αλλιώς δες εδώ: Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από AntiCambeR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις