totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα κ χρόνια πολλα σε ολους . Απο εχθές ο Δήμος μιας πόλης που μένω εδώ στη Κρήτη αποφάσισε να εγκαταστήσει ηχεία σε διάφορους δρόμους της πόλης κ να παίζει Χριτουγεννιάτικη μουσική . Εγω είμαι έτοιμος είτε να πεσω απο το μπαλκόνι είτε να κόψω το καλώδιο των ηχείων που εγκατέστησαν ακριβώς έξω απο το σπίτι μου κ με αναγκάζουν να ακούω Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το πρωί μεχρι το βράδυ με μία μικρη διακοπή το μεσημέρι . Η ερωτηση μου ειναι η εξης . Σε περίπτωση που κόψω το καλώδιο αντιμετωπίζω κάποιο νομικό θεμα αν με δει κάποιος ; Κ αν υπαρχει καλύτερος τρόπος για να τα κανω να σκάσουν επιτέλους . 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, totalius είπε Καλησπέρα κ χρόνια πολλα σε ολους . Απο εχθές ο Δήμος μιας πόλης που μένω εδώ στη Κρήτη αποφάσισε να εγκαταστήσει ηχεία σε διάφορους δρόμους της πόλης κ να παίζει Χριτουγεννιάτικη μουσική . Εγω είμαι έτοιμος είτε να πεσω απο το μπαλκόνι είτε να κόψω το καλώδιο των ηχείων που εγκατέστησαν ακριβώς έξω απο το σπίτι μου κ με αναγκάζουν να ακούω Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το πρωί μεχρι το βράδυ με μία μικρη διακοπή το μεσημέρι . Η ερωτηση μου ειναι η εξης . Σε περίπτωση που κόψω το καλώδιο αντιμετωπίζω κάποιο νομικό θεμα αν με δει κάποιος ; Κ αν υπαρχει καλύτερος τρόπος για να τα κανω να σκάσουν επιτέλους . 15.30 έως 17.30 είναι οι ώρες κοινής ησυχίας.
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δλδ εκτος ωρών κοινής ησυχίας μπορω να εγκατάστηςω ηχεία έξω απο το σπίτι οποιουδήποτε κ να παίζω τέρμα οτι μουσικη θέλω ;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, totalius είπε Δλδ εκτος ωρών κοινής ησυχίας μπορω να εγκατάστηςω ηχεία έξω απο το σπίτι οποιουδήποτε κ να παίζω τέρμα οτι μουσικη θέλω ; ΝΑΙ. 1 1
lasithi12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ. ΟΧΙ 9 2
Pwpwpw Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ. Ειμαι ασχετος για το τι ισχυει βαση νομου, αλλα δεν μου φαινεται καθολου λογικο αυτο που λες. Εφοσον μπορεις σε ωρες εκτος κοινης ησυχιας να κανεις οση φασαρια θες, τοτε γιατι γραφουν τα παπακια και τα αυτοκινητα με πειραγμενες εξατμισεις που προκαλουν ηχορυπανση, αν ειναι ετσι θα επρπε να κοβουν κλησεις μονο αν σε πιασουν να κυκλοφορεις σε ωρες κοινης ησυχιας. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw 5
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ. Εχω κατι βαρβάτα Bluetooth ηχεία . Αν παω τη Δευτέρα το πρωί εξω απο τα γραφεία του δήμου κ παίζω τέρμα τραπ πιστεύεις οτι δεν θα εχω προβλημα ; Κ τελος πάντων ναι σωστο να γινεται ολο αυτο ; 1
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Από κάποια dB και κάτω δε μπορείς να τους κάνεις τίποτα. 3
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μιλάμε για πολλα DB . Σαν να παίζει η μουσική μεσα στο σπίτι .
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε αυτό το βίντεο, απο το 2:05 βλέπουμε τον totalius, αναζητείται απο τις αρχές: https://m.youtube.com/watch?v=nSVqiOgRQas Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από AntiCambeR
GREGORYMO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, totalius είπε Εχω κατι βαρβάτα Bluetooth ηχεία . Αν παω τη Δευτέρα το πρωί εξω απο τα γραφεία του δήμου κ παίζω τέρμα τραπ πιστεύεις οτι δεν θα εχω προβλημα ; Κ τελος πάντων ναι σωστο να γινεται ολο αυτο ; ΜΙα στιγμή. Πρώτα θα προσπαθήσεις να πας στον δήμο ΜΗΠΩΣ και βρεις μια άκρη και μετά θα δεις τι θα κάνεις. 2
totalius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Ενοειται οτι θα παω . Αλλα δεν ξέρω αν θα αντέξω μεχρι τη Δευτέρα. Πραγματικά ο πειρασμός να τα καταστρέψω απόψε το βράδυ ειναι τεράστιος .
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Spoiler 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΜΙα στιγμή. Πρώτα θα προσπαθήσεις να πας στον δήμο ΜΗΠΩΣ και βρεις μια άκρη και μετά θα δεις τι θα κάνεις. Και μετά αν κόψει το καλώδιο (και καταφέρει να μην πάθει ηλεκτροπληξία) θα ξέρουν στα σίγουρα ποιος το έκανε. 2
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και μετά αν κόψει το καλώδιο (και καταφέρει να μην πάθει ηλεκτροπληξία) θα ξέρουν στα σίγουρα ποιος το έκανε. Ας κόψει πρώτα τα καλώδια και μετά για ξεκάρφωμα να πάει να παραπονεθεί πως σταμάτησε η μουσική. 😄
GREGORYMO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Ας κόψει πρώτα τα καλώδια και μετά για ξεκάρφωμα να πάει να παραπονεθεί πως σταμάτησε η μουσική. 😄 Για να την σύνδεσουν ΑΜΕΣΩΣ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις